Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

anaammmm senin 8'inde mi olcak nikahın yaniii bizden önce evli bir bayan olacaksın nikah büyüğümüz olacaksın acep nehirnil111 de m, önce kıyacak nikahı???
eveettt 8 hazirandan itibaren kocişimm dicem sevdiceğee nikahta ayağına basmam lazım yaa unumamam lazım nehir düğünde kıydırcak diye biliyorum ben canım

Konuş bence ben düğün sonrası bütün haklarımı kullanmak istedim öylede olacaktır inşallah bakalım çünkü izin alsam da dinlenemem bitmeyecek bari sonrasında dinleniriz dedim nişanlımında doğum günü biz tatildeyken olsun evde hazırlık yapayım sonraki günler işe başlayayım dedim

Yağmaz yağmaz canım gönlünü ferah tut oralar buralardan daha ılıman sıcak birşeycik olmaz

anaammmm senin 8'inde mi olcak nikahın yaniii bizden önce evli bir bayan olacaksın nikah büyüğümüz olacaksın acep nehirnil111 de m, önce kıyacak nikahı???

eveettt 8 hazirandan itibaren kocişimm dicem sevdiceğee nikahta ayağına basmam lazım yaa unumamam lazım nehir düğünde kıydırcak diye biliyorum ben canım

Evet nasipse inşallah düğünümüzde kıydıracağızbak ona da heyecanlanıyorum sadecek

evet canım konuşcam bende işler çok yoğun ama bende evlenicem yani basit bişey değil ki versin iznimi

Günaydın hayırlı haftalar herkese
günaydın canımm nasılsın :)

yaa dün bi akrabamızın düğününe gittim gelin damat içeri girdiler tam sahneye çıkarken gelin takıldı yere düştü çok kötü oldum yaa hala etkisinden çıkamadım inşallah bizim başımıza öyle bişey gelmez

İyiyim canım çok yorgunum dün çeyizi yerleştirdik Bende çok korkuyorum takılmaktan ya insan hem heyecanlı hemde gelinlik kocaman kabarık dalları budakları olan birşey

İyiyim canım çok yorgunum dün çeyizi yerleştirdik Bende çok korkuyorum takılmaktan ya insan hem heyecanlı hemde gelinlik kocaman kabarık dalları budakları olan birşey
evet yaa bide ben o gelinlikle harmandalı falan oynicam dans kursuna gidiyoz ya oynarken düşersem diye korkuyorum

:) inşallah canım aklıma getirmemeye çalışıyorum..
nasıl geçti çeyiz yerleştirmesi :)
Aynen canım yoksa o kadar aksilik olacaktır ki ama biz takmayacağız gülümseyeceğiz sadeceGüzel geçti çok çabuk bir elden yetiştirdik çok kalabalık değildik zaten ilk almaya geldiklerinden kötü oldum onlar taşırken ben balkona çıktım ağladım bol bol sonra gittik yerleştirdik oyuncak bir evimiz oldu sanki sade ama renkli ilk başta yatak odasını yerleştirirken herkes kendi istediği gibi yapmaya çalıştı sesler ortada aman dedim nasıl yapıyorsanız yapın çıkın sadece sonradan insanlar oluruna bıraktıda rahatladılar

evet yaa bide ben o gelinlikle harmandalı falan oynicam dans kursuna gidiyoz ya oynarken düşersem diye korkuyorum

aynı telaş bendede var kuzum ya ilk sahneye girerken hani tutarsın gelinliğini hafifçe kaldırırsın tarlatandan ama harmandalı oynarken bende korkuyorum canım pek hareket etmemeye çalışıcam artık olay damatta zaten damat güzel oynaması lazım gelin zarifçe birkaç hareket yapınca yeterli oluyor

ayy canım güle güle oturun inşallah huzurlu mutlu olun

gunaydın gelinciklerrrr

bugun tam 1 ay olmuş ben evleneli

zaman ne çabuk geçiyor

her gece eşimle giriyorum yatağa, çoğu zaman onun uykusu olmuyor ama ben nazlanıyorum,o yatağa gelene kadar kanepe üzerinde uyukluyorum, o da kıyamıyor bana, mecburen yatıyor, sarmaş dolaş benim uyumamı bekliyor

çok alışmışız birbirimize dün gece farkettim, sabah uyanınca hemen onun kolunun altına giriyorum, o da yarı uykulu sarılıyor bana

yine de annemlere her gidişimde kapıyı arkamdan kapattıklarında ağlıyorum

Rabbim hepimize ömür boyu mutluluk versin..

allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canım benim evde temizlenip toparlanması lazım baya işi var sonradan bişeyler geldiği için hep dağılıyo

bizim ki dönerek oynamalı canım sürekli karşılıklı dönerek oynuyoruz yani ilk yarısı o şekilde devamını bugün öğrencez sürekli hareket edeceğim için düşermiyim diye korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…