- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.141
eveetttanaammmm senin 8'inde mi olcak nikahın yaniii bizden önce evli bir bayan olacaksın nikah büyüğümüz olacaksın acepnehirnil111 de m, önce kıyacak nikahı???
Konuş bence ben düğün sonrası bütün haklarımı kullanmak istedim öylede olacaktır inşallah bakalım çünkü izin alsam da dinlenemem bitmeyecek bari sonrasında dinleniriz dedim nişanlımında doğum günü biz tatildeyken olsun evde hazırlık yapayım sonraki günler işe başlayayım dedimDoğru diyosun aslında canım yaa nikahın kıyıldığı gün izinli olurum zaten imam nikahını o günde kıydırabiliriz provalarıda iş çıkışı yapsam düğünden sonra kullanırım izni tabi daha patronla konuşmam lazım önce ne dicek bakalım
benim kır düğünü olcak yaa allahım yereppim yağmur yağmasın nolur dinimiz amin
önümüzdeki haftada hasta olucam muhtelemen düğün öncesi bütün dengemi bozarsa bu hap diye korkuyorum bide
anaammmm senin 8'inde mi olcak nikahın yaniii bizden önce evli bir bayan olacaksın nikah büyüğümüz olacaksın acepnehirnil111 de m, önce kıyacak nikahı???
eveettt8 hazirandan itibaren kocişimm dicem sevdiceğee nikahta ayağına basmam lazım yaa unumamam lazım nehir düğünde kıydırcak diye biliyorum ben canım
evet canım konuşcam bende işler çok yoğun ama bende evlenicem yani basit bişey değil ki versin iznimiKonuş bence ben düğün sonrası bütün haklarımı kullanmak istedim öylede olacaktır inşallah bakalım çünkü izin alsam da dinlenemem bitmeyecek bari sonrasında dinleniriz dedim nişanlımında doğum günü biz tatildeyken olsun evde hazırlık yapayım sonraki günler işe başlayayım dedim
Yağmaz yağmaz canım gönlünü ferah tut oralar buralardan daha ılıman sıcak birşeycik olmaz
Evet nasipse inşallah düğünümüzde kıydıracağızbak ona da heyecanlanıyorum sadecek
Tabi ki canım işler seni ilgilendirmez sonuçta hakkın olanı istiyorsunevet canım konuşcam bende işler çok yoğun ama bende evlenicem yani basit bişey değil ki versin iznimi
eveettt8 hazirandan itibaren kocişimm dicem sevdiceğee nikahta ayağına basmam lazım yaa unumamam lazım nehir düğünde kıydırcak diye biliyorum ben canım
Tabi ki canım işler seni ilgilendirmez sonuçta hakkın olanı istiyorsun
kızlar haziran gelinleri olarak kendi topiğimizi bıraktık mayıs gelinlerinin topiğini ele geçirdik resmen bizden başka kimse yokayy ne güzel canım bizimkide düğünde olacak
O topikte kimse kalmadı ne yapalımkızlar haziran gelinleri olarak kendi topiğimizi bıraktık mayıs gelinlerinin topiğini ele geçirdik resmen bizden başka kimse yok
günaydın canımm nasılsın :)Günaydın hayırlı haftalar herkese
İyiyim canım çok yorgunum dün çeyizi yerleştirdikgünaydın canımm nasılsın :)
yaa dün bi akrabamızın düğününe gittim gelin damat içeri girdiler tam sahneye çıkarken gelin takıldı yere düştü çok kötü oldum yaa hala etkisinden çıkamadım inşallah bizim başımıza öyle bişey gelmez
evet yaa bide ben o gelinlikle harmandalı falan oynicam dans kursuna gidiyoz ya oynarken düşersem diye korkuyorumİyiyim canım çok yorgunum dün çeyizi yerleştirdikBende çok korkuyorum takılmaktan ya insan hem heyecanlı hemde gelinlik kocaman kabarık dalları budakları olan birşey
günaydın canımm aynen heycanlı koşturmalı zamanlar geldi vallagünaydın gelinler ne kadar heyecanlı zamanlar
Oldukça heyecanlı canımgünaydın gelinler ne kadar heyecanlı zamanlar
Birşey olmaz canım getirme aklına öyle şeyler bakıyımevet yaa bide ben o gelinlikle harmandalı falan oynicam dans kursuna gidiyoz ya oynarken düşersem diye korkuyorum
:) inşallah canım aklıma getirmemeye çalışıyorum..Oldukça heyecanlı canımsen nasılsın
Birşey olmaz canım getirme aklına öyle şeyler bakıyım
Aynen canım yoksa o kadar aksilik olacaktır ki ama biz takmayacağız gülümseyeceğiz sadece:) inşallah canım aklıma getirmemeye çalışıyorum..
nasıl geçti çeyiz yerleştirmesi :)
evet yaa bide ben o gelinlikle harmandalı falan oynicam dans kursuna gidiyoz ya oynarken düşersem diye korkuyorum
Aynen canım yoksa o kadar aksilik olacaktır ki ama biz takmayacağız gülümseyeceğiz sadeceGüzel geçti çok çabuk bir elden yetiştirdik çok kalabalık değildik zaten ilk almaya geldiklerinden kötü oldum onlar taşırken ben balkona çıktım ağladım bol bol sonra gittik yerleştirdik oyuncak bir evimiz oldu sanki sade ama renkli ilk başta yatak odasını yerleştirirken herkes kendi istediği gibi yapmaya çalıştı sesler ortada aman dedim nasıl yapıyorsanız yapın çıkın sadece sonradan insanlar oluruna bıraktıda rahatladılar
Amin canım benim inşallahayy canım güle güle oturun inşallah huzurlu mutlu olun
allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canımAynen canım yoksa o kadar aksilik olacaktır ki ama biz takmayacağız gülümseyeceğiz sadeceGüzel geçti çok çabuk bir elden yetiştirdik çok kalabalık değildik zaten ilk almaya geldiklerinden kötü oldum onlar taşırken ben balkona çıktım ağladım bol bol sonra gittik yerleştirdik oyuncak bir evimiz oldu sanki sade ama renkli ilk başta yatak odasını yerleştirirken herkes kendi istediği gibi yapmaya çalıştı sesler ortada aman dedim nasıl yapıyorsanız yapın çıkın sadece sonradan insanlar oluruna bıraktıda rahatladılar
bizim ki dönerek oynamalı canım sürekli karşılıklı dönerek oynuyoruz yani ilk yarısı o şekilde devamını bugün öğrencezaynı telaş bendede var kuzum ya ilk sahneye girerken hani tutarsın gelinliğini hafifçe kaldırırsın tarlatandan ama harmandalı oynarken bende korkuyorum canım pek hareket etmemeye çalışıcam artık olay damatta zaten damat güzel oynaması lazım gelin zarifçe birkaç hareket yapınca yeterli oluyor
ayy canım güle güle oturun inşallah huzurlu mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?