- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.121
Çok şükür halletmişsin onu canım ya büyük dertmiş bu çeyiz işi biz kıyafetleri götürmeyeceğiz şimdi mutfak eşyaları elektrikli aletler yorganlar yatak odası tekstili işte bunlar gidecek çok abartı bir sayımız olmaz sanırım 7-8 kişi falan anca oluruz bir elden yıkanır yerleştirilir amaBizde de kapalı kasa bir araba gelecek ama sığar herhalde öyle umut ediyorum olmadı 2 sefer gidilip gelinecekAnnem şehir dışına gitti geldi yakınları dağıtmadık çeyizden sonra önümüzdeki hafta içi başlayacak annem bende en yakınlarıma vereceğim iş yerini nişanlım dağıttı ben önümüzdeki hafta içi dağıtırım öyle böyle bitiyorBohça yapmadık yapar mıyız bilmiyorum kına alışverişini yaptık eksikler tamam düğüne yakın işte çerez ve nikah şekeri alınacak sadeceCanım yapabilir misin bilemedim inan ben herşeyi unutuyorum atlıyorum ya da yorgunluktan yetişemiyorum hiçbirşeye daha uygunlarından baksan kavanoz değilde kendinde yapsan pahalıya gelecekben 2 hafta önce götürdüm çeyizimi canım o dert kaltı başımdan çok şükür koca bi kamyonla gitti eşyalar hala daha birsürü şey götürüyoruz bitmiyo valla yeni şeyler alıp duruyom baya kalabalık gittik herkes bişey yaptı kıyafetleri mutfak eşyalarını falan hep yerleştirdik çok şükür .. davetiye bizimde sorun canım dağıtmaya başladık ama daha şehir dışındakiler var bu hafta sonu annemle babam gidip dağıtcaklar önümüzdeki hafta sonuda giderler öyle öyle halletmeye çalışcaz artık .. yarın bohça alışverişine çıkıcaz çıkmışken kına alışverişini de halledelim diyoruz ama bakalım zaman kalırsa onu halledicem ... vee ben nikah şekeri olayını napcam bilmiyorum kavanozlardan istiyodum hazır olanlar pahalı geldi kendim yaparım dedim ama hala malzemelerini alıp yapmaya başlamadım nolcak bilmiyorum