Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet doyulacak gibi değil ki ahh tatil bir de o kadar yorgunluğun üzerine ilaç gibi Burada serin ama yağmur yok 14 Haziranda kapalı ya da sağanak gösteriyor ben dedim şansıma

valla benim balayımda da yağmurlu gibiydi valize iki tane hırka atmıştım pişman oldum hamallıktan başka bisey değildi, şansımıza da hava çok güzel oldu, hava tahminleri tutmadı yani

Ben de burdayım kızlar, takip ediyorum sizi. Önümüzdeki hafta 1 ay olacak evleneli :) Ne çabuk geçiyor zamannn

Hu hu ben geldim :) Esim pazar günü gorev yerine donuyor o nedenle ugrayamiyorum ama o gidince eski halimize devam :) Sizi cok ozledim :) Benim sansima balayinda Antalya da hava cok kötüydü :)) Sortla bile gezemedim iyi ki yanima hirka almisim :) Denize havuza girmek ise hak getire zaten :) Ona ragmen balayi guzeldi az bir sey dinlebildik dugun oncesi ve dugun bizi cok yormus yeni yeni kendimize geliyoruz :) Darısı yeni gelinlerimizin basina :)

Artık gel kuzum özledik
Gunaydinn cici gelinler vee gelin adAylarii hayirli cumalarr
Günaydın canım hayırlı cumalar

Selam kızlar ben de döndüm :) düğün kına herşey bitti geçti yorucu oldu hala dinlenebilmis değilim zaten ise başladım hemen bide ona alışma evresi bayağı stresli günler geçirdim yeni yeni alıştım yoluna koydum işlerimi evimi duzenimi hepinizi öpüyorum

iyiym ben de nolsun iş güç :) Allah kavuştursun canım evet evet gördüm onu :) ee nasıl geçti balayı fln? her şey yolunda mı?
Hava durumu disinda her sey guzeldi. Yeni dinlenmeye basladim. Balayi donusunden sonra neredeyse her gun ailesine gittik uzun sure goremeyecek diye ben de ses cikarmadim. Ama hic dinlenemedim bu nedenle. Şimdi annemlerdeyim dinlenicem insallah :) Sen nasılsın alistin mi evlilige ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…