- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.181
Evet doyulacak gibi değil ki ahh tatil bir de o kadar yorgunluğun üzerine ilaç gibiBurada serin ama yağmur yok 14 Haziranda kapalı ya da sağanak gösteriyor ben dedim şansıma
Tabi ki canım Rabbimden başka kimse bilemez anlık havalarvalla benim balayımda da yağmurlu gibiydi valize iki tane hırka atmıştım pişman oldum hamallıktan başka bisey değildi, şansımıza da hava çok güzel oldu, hava tahminleri tutmadı yani
Ben buralardayım balayından sonrada burada olacağım inşallahartık hemen hemen herkes evlendi diye kimse uğramıyor buraya hıh
Ben buralardayım balayından sonrada burada olacağım inşallah
Sonra gelicem amasen de gitçen yakında :))
Artık gel kuzum özledikHu hu ben geldim :) Esim pazar günü gorev yerine donuyor o nedenle ugrayamiyorum ama o gidince eski halimize devam :) Sizi cok ozledim :) Benim sansima balayinda Antalya da hava cok kötüydü :)) Sortla bile gezemedim iyi ki yanima hirka almisim :) Denize havuza girmek ise hak getire zaten :) Ona ragmen balayi guzeldi az bir sey dinlebildik dugun oncesi ve dugun bizi cok yormus yeni yeni kendimize geliyoruz :) Darısı yeni gelinlerimizin basina :)
Günaydın canım hayırlı cumalarGunaydinn cici gelinler vee gelin adAylarii hayirli cumalarr
Günaydınn :) Ben buralardayımm
herkes evlendi gitti kimse yok artık buralarda
Ben de evlendim ama gitmedim :)))) Bi süre mecburen takip edemiyorsun ama artık sahalardayım
Ben de buralardayim :)
Iyiyim canım sen nasilsin? Esim gitti ben hala izindeyim pazartesi is basi hep yazdim ben buraya hakkimi yemeyin :)herkes sen ben gibi değil ki
oooo kimleri görüyorummmmnaber?
Iyiyim canım sen nasilsin? Esim gitti ben hala izindeyim pazartesi is basi hep yazdim ben buraya hakkimi yemeyin :)
Hava durumu disinda her sey guzeldi. Yeni dinlenmeye basladim. Balayi donusunden sonra neredeyse her gun ailesine gittik uzun sure goremeyecek diye ben de ses cikarmadim. Ama hic dinlenemedim bu nedenle. Şimdi annemlerdeyim dinlenicem insallah :) Sen nasılsın alistin mi evlilige ?iyiym ben de nolsun iş güç :) Allah kavuştursun canımevet evet gördüm onu :) ee nasıl geçti balayı fln? her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?