• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hadi yaa. Yoksa Ferhat Göçer 'in Kızım şarkısı mı. Çok duyguşandım şuan bendeeee.

Bizim çekim düğün günü. Herşeyi 23 mayısta yaşycaz biz
Yok canım değil Bülent Serttaş-Güldalım Kızım :) Sözleri çok dokunaklı türkü gibi bir şey :) Ben 23 Mayıs'ta olsa yetişemezdim ben Anadolu yakasında oturuyorum düğün Avrupa yakasında. Trafiğe takılmamak için gelin almayı en geç 4 te yapacağız o bile belli değil daha erken bile olabilir. Kuaför makyaj ancak yetişirim o yüzden erken yapıyorum :)

Yok canım değil Bülent Serttaş-Güldalım Kızım :) Sözleri çok dokunaklı türkü gibi bir şey :) Ben 23 Mayıs'ta olsa yetişemezdim ben Anadolu yakasında oturuyorum düğün Avrupa yakasında. Trafiğe takılmamak için gelin almayı en geç 4 te yapacağız o bile belli değil daha erken bile olabilir. Kuaför makyaj ancak yetişirim o yüzden erken yapıyorum :)
Bayılıyoruuum ben o şarkıya yaaaa :cry: anne kızın dansını izledim youtube da, bu şarkıda. ne zaman izlesem ilk izlemiş gibi ağlarım :cry:

Evet , yetişemezmişsiniz o şekilde, olsun, çekimler rahat gecer en azından :)

Bayılıyoruuum ben o şarkıya yaaaa :cry: anne kızın dansını izledim youtube da, bu şarkıda. ne zaman izlesem ilk izlemiş gibi ağlarım :cry:

Evet , yetişemezmişsiniz o şekilde, olsun, çekimler rahat gecer en azından :)
Yumruk yemiş gibi oldum sabah sabah, bir de iş yerindeyim ağlayamadım da kendimi sıka sıka bir hal oldum :cry: Çekim için rahat rahat çekeceğiz diyor fotoğrafçı güzel olacak diyorum ben de kocaman bir inşallah diyorum :)

Yumruk yemiş gibi oldum sabah sabah, bir de iş yerindeyim ağlayamadım da kendimi sıka sıka bir hal oldum :cry: Çekim için rahat rahat çekeceğiz diyor fotoğrafçı güzel olacak diyorum ben de kocaman bir inşallah diyorum :)
Kıyamamm :) Ben şeyde de cok duygulanırım bak. Kınayı getir aney :KK51:
hangi fotoğrafçı?

aayy bu fotolar çok iyi oldu yaa kaç zamandır saç modeli arıyordum, donut topuzu olmasın ama topuz olsun istiyordum süper oldu bebeğim teşekkür ederim muucckka
Ben de düğünde böyle topuzlar düşünüyorum canım çok güzel severim ben de seni öpüyorum bu ay hepimiz peri gibi mele gibiyiz :KK68::KK73:

Günaydın fistıklar, kaç haftadır makyaj yapmıyorum stresten yüzüm sivilyeler bastı güzelim cildim mahvoldu. napıcamı şaşırdım. Dün gelinliğimi aldım annemin odasına astım, gelin çiçeğim ve tacımda yanı başına koydum. Bi taraftan kına sepetimi, tepsimi hazırlıyorum kına ve gelin kuaförlerimi hala ayarlayamadım, ev eşyaların çoğu eksik tabi çeyizimi de gönderemiyorum. çok iş var daha yaa :(

ben dün kına şarkı listesi hazırlarken bile ağlamaklı oldum :KK70: kınada ne yapcaz bakalım

canım kına için listeni benimle paylaşırmısın. Ben bi türlü hazırlayamadım :(

Ben de düğünde böyle topuzlar düşünüyorum canım çok güzel severim ben de seni öpüyorum bu ay hepimiz peri gibi mele gibiyiz :KK68::KK73:

Bu tarz topuzlar daha güzel duruyo bencede :)

Hehe ifşa da oldum böylece sağol canım soyadimdan ayrılmak konusunu çok düşündüm aslında ikisi bi arada da olmuyor sanki kararsız kaldım :KK43:

hehehehe :)) kendi soyadın da çok gzel eşinin soyadı da bence. iki zor soyad o yanyana biraz zor olur dediğin gibi ama eşinin soyadı da çok güzel o yzden no problem :)

Kizlarrrr çok hüzün yapmışsınız ama yaaa :(((( ben bugün tacim ve gelin cicegimi halledicem gelinlikciye ugrucam herhalde bigun önce falan teslim alicam hala işlemeleri yapiliyodu bi hafta önce :KK11: Kına müziklerini paylasin kızlar ben hiç bişey bilmiyorum nerdeyse ama giriş dans netleşti
Giriş müziği - mercan dede nar i aşk
Dans - cem adrian biz senle belki giriş de bu şarkıyla başlar dans olur biter şarkı uzun epey
Pasta için - bruno mars marry you

kızlar benim internetten ordan burdan topladığım liste şöyle;

Kına Şarkıları

Candan Erçetin – Vay Halime, Zeytinyağlı Yiyemem Aman, Telgrafın telleri

7 Kocalı Hürmüz – El-hubb, koca lazım, yalnız kullar

Kınayı Getir Aney – Canan Başkaya

Gülşen – Sarışınım, Yatcaz Kalkcaz

Demet Akalın – Evli Mutlu Çocuklu, Türkan

Nil Karaibrahimgil – Bütün Kızlar Toplandık

Şevval Sam – Ağlaya Ağlaya

Yeşim Salkım – Kına Gecesi

Dilber Ay – Akşama Geleceğim

Sertab Erener – Rengarenk

Sezen Aksu – Rakkas

Slumdog Millionare – Ringa Ringa

Hadise – Evlenmeliyiz, Prenses, Nerdesin aşkım

Ebru Yaşar – Seni Anan Benim İçin Doğurmuş

Ankaranın Bağları

Entarisi Dım Dım Yar

Oğuz Yılmaz – Bas Bas Paraları

Erkin Koray – Arkası Gelmez Dertlerimin

Burcu Güneş – Çile Bülbülüm

Şevval Sam – Yalnız Kullar

Aliye Mutlu – Kınalı Kuzum

Gülben Ergen – küt küt atıyor kalbim

Kenan Doğulu – Kız Sana Hayran

Ata Demirer – Bu Fasulya 7.5 lira

Babutsa – Yanayım

Hande Yener – Alt dudak

Hasan Yılmaz – Salla salla

Mezdeke

Gökçe – Tuttu fırlattı kalbimi

aralarında kınayla ilgili türküler de var onları dinlemedim henüz ama her yerde yazıyo diye ekledim :) sizin de varsa eklediğiniz veya başka aklınızda olan bana da söyleyin :KK17:

Kizlarrrr çok hüzün yapmışsınız ama yaaa :KK43:((( ben bugün tacim ve gelin cicegimi halledicem gelinlikciye ugrucam herhalde bigun önce falan teslim alicam hala işlemeleri yapiliyodu bi hafta önce :KK11: Kına müziklerini paylasin kızlar ben hiç bişey bilmiyorum nerdeyse ama giriş dans netleşti
Giriş müziği - mercan dede nar i aşk
Dans - cem adrian biz senle belki giriş de bu şarkıyla başlar dans olur biter şarkı uzun epey
Pasta için - bruno mars marry you

Giriş şarkısı için bende sözsüz bişeyler arıyorum, dans için çok farklı bir şarkıymış benim tarzım değil pek ama cem adrianın sesi çok güzel
Pasta içinde çok şeker bir şarkı seçmişsiniz canım :))

kızlar benim internetten ordan burdan topladığım liste şöyle;

Kına Şarkıları

Candan Erçetin – Vay Halime, Zeytinyağlı Yiyemem Aman, Telgrafın telleri

7 Kocalı Hürmüz – El-hubb, koca lazım, yalnız kullar

Kınayı Getir Aney – Canan Başkaya

Gülşen – Sarışınım, Yatcaz Kalkcaz

Demet Akalın – Evli Mutlu Çocuklu, Türkan

Nil Karaibrahimgil – Bütün Kızlar Toplandık

Şevval Sam – Ağlaya Ağlaya

Yeşim Salkım – Kına Gecesi

Dilber Ay – Akşama Geleceğim

Sertab Erener – Rengarenk

Sezen Aksu – Rakkas

Slumdog Millionare – Ringa Ringa

Hadise – Evlenmeliyiz, Prenses, Nerdesin aşkım

Ebru Yaşar – Seni Anan Benim İçin Doğurmuş

Ankaranın Bağları

Entarisi Dım Dım Yar

Oğuz Yılmaz – Bas Bas Paraları

Erkin Koray – Arkası Gelmez Dertlerimin

Burcu Güneş – Çile Bülbülüm

Şevval Sam – Yalnız Kullar

Aliye Mutlu – Kınalı Kuzum

Gülben Ergen – küt küt atıyor kalbim

Kenan Doğulu – Kız Sana Hayran

Ata Demirer – Bu Fasulya 7.5 lira

Babutsa – Yanayım

Hande Yener – Alt dudak

Hasan Yılmaz – Salla salla

Mezdeke

Gökçe – Tuttu fırlattı kalbimi

aralarında kınayla ilgili türküler de var onları dinlemedim henüz ama her yerde yazıyo diye ekledim :) sizin de varsa eklediğiniz veya başka aklınızda olan bana da söyleyin :KK17:

Canım teşekkrü ederim. bende bulduklarımı paylaşırım burda :)

Giriş şarkısı için bende sözsüz bişeyler arıyorum, dans için çok farklı bir şarkıymış benim tarzım değil pek ama cem adrianın sesi çok güzel
Pasta içinde çok şeker bir şarkı seçmişsiniz canım :))
Dans için herkese hitap etsin istedik önce gökhan tepe sonsuza kadar , goktan gozbebegim dedik ama vazgeçtim ben sevdiğim şarkı olsun istedim :) pasta için mustafa ceceli sensiz olmaz ki de düşündüm canım bak istersen bunlara da

Dans için herkese hitap etsin istedik önce gökhan tepe sonsuza kadar , goktan gozbebegim dedik ama vazgeçtim ben sevdiğim şarkı olsun istedim :) pasta için mustafa ceceli sensiz olmaz ki de düşündüm canım bak istersen bunlara da

boşver kimseyi istediğin gibi olsun benim dans müziğim "Esin Engin - Bana Ellerini Ver" olacak.
Kızlar ya hiçbirşeyim istediğim gibi olmayacak hayallerimdeki düğünü yapamayacam :( düğüne 19 gün kalmış evim hazır değil, eşyalarım eksik, ev temizlenecek bi daha, perdelerim gelemiyo, halım, avizem yok tabi çeyiz de gidemiyo, kına için abiyem yok, kuaförler ayarlanmadı
Damat deseniz Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah. damatlığı yok, hiçbişi yapmıyo sadece çalışıyo. Bazen gerçekten evlenmek istemiyorum.

boşver kimseyi istediğin gibi olsun benim dans müziğim "Esin Engin - Bana Ellerini Ver" olacak.
Kızlar ya hiçbirşeyim istediğim gibi olmayacak hayallerimdeki düğünü yapamayacam :KK43: düğüne 19 gün kalmış evim hazır değil, eşyalarım eksik, ev temizlenecek bi daha, perdelerim gelemiyo, halım, avizem yok tabi çeyiz de gidemiyo, kına için abiyem yok, kuaförler ayarlanmadı
Damat deseniz Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah. damatlığı yok, hiçbişi yapmıyo sadece çalışıyo. Bazen gerçekten evlenmek istemiyorum.

ya canım bence kimsenin istediği gibi olmuyordur, benim de olmuyor :( ya inan az vakit kalınca daha çabuk halledersin her şeyi ben ta ne zaman tuttum 1 ay önce çeyiz gitti ama hala evi düzeltcem kıyafetlerimi yerleştircem vs vakit var diye salıyor insan kendini ama başka h sonu kalmadı benim artık. kına için ben ta ne zaman almıştım elbise, olmadı :) sonra gittik annem ve ablamla yeni bi tane aldık mecbur 2 saat içinde halloldu. erkekler bizlere göre daha umursamazlar çünkü onlar yapmasa biz yapıyoruz bunu biliyolar, halbuki ona da görev vermek gerekiyor. benimki de aynı canım inan, bu işlerden kaçmak için işe veriyolar bence kendilerini. evlendikten 1 hafta sonrayı hayal et, belki öyle rahatlarsın? ben evden hiç çıkmadan avm vs görmeden geçireceğim bir h sonu hayal ediyorummmm :KK68:

Kızlar ya hiçbirşeyim istediğim gibi olmayacak hayallerimdeki düğünü yapamayacam :KK43: düğüne 19 gün kalmış evim hazır değil, eşyalarım eksik, ev temizlenecek bi daha, perdelerim gelemiyo, halım, avizem yok tabi çeyiz de gidemiyo, kına için abiyem yok, kuaförler ayarlanmadı
Canim hic stres yapma yaparsan hic halledemezsn kendine program yap programli oldu mu halledersin . Damatlik yarim gunluk bse kolay oluo.perdeler icinde gunesliklerin gelsin devami ne zmn gelirse gelsin.ben ceyiz getrme yapmadm eve her gttgmde biseyimi getirdm parca parca .kuaforde hemen git bugun randevunu al hepsi hallolucak sey avizede acele etme 3 odayi hallet sonrasini dugunden sonra halledersin

Kizlaaarrrr ben cok stresliyim 10 gun kaldi ve afedersiniz ama baska sekilde tarif edemicem ama icime okuz oturdu ya kalkmiooo nefes alamiorum .herkes normal diyo ama cok stresliyim ya

Back