• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yok artık bu saaten sonra bence bitmiştir yağmurlar (diye umut ediyorum). niye mutsuzluk tavan? bir şey mi oldu?
Hava durumu öyle demiyor şekerim accuweather ı aç bir bak :) Benim ilk gittiğim gün gök gürültülü sağnak yağışlı gösteriyor :) Neyseki düğün zamanı İstanbul fena sayılmaz inşallah değişmez de :) Çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi o yüzden yoksa olan bir şey yok.

Hava durumu öyle demiyor şekerim accuweather ı aç bir bak :) Benim ilk gittiğim gün gök gürültülü sağnak yağışlı gösteriyor :) Neyseki düğün zamanı İstanbul fena sayılmaz inşallah değişmez de :) Çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi o yüzden yoksa olan bir şey yok.

ayyyy bayadır girmiyodum girmeseydim keşke, 17 Mayıs yağmurlu gösteriyo :KK17: tarih yaklaştıkça biraz değişir herhalde, inşallah şu 17 mayıs değişir en azındna :) ben de çok uykusuzum yaaa vakit yaklaşıyor ya saçma sapan rüyalar görüyorum, dün mesela saçımı öyle bi gevşek yapmışlardı ki daha kuaförden çıkınca bozulmaya başlamıştı falan :KK70: her gün ayrı bi olay var rüyalarımda :KK53:

aaa süper, biz de balayına oraya gideciiiz inşallah havalar hep öyle güzel gider :KK76:

Gelsin gelsin 25inde balayına gelicem ben :) Yağmurda yağmasın :KK70:

Günaydınnnn :) Çok zor geldim bu sabah ben işe mutsuzluğum tavan :KK43:
merak etmeyin kızlar antalya ya yaz erken geliyo gitmek bilmiyo :KK51: ama şöylede bişey var hiç güven olmaz havasına sabah çıkarsın hava günlük güneşlik olur öğlene bakmışsın yağmur yağıyo akşama gene hava düzelmiş falan kafasına göre takılıyo hava anlam vermek zor oluyo

ayyyy bayadır girmiyodum girmeseydim keşke, 17 Mayıs yağmurlu gösteriyo :KK17: tarih yaklaştıkça biraz değişir herhalde, inşallah şu 17 mayıs değişir en azındna :) ben de çok uykusuzum yaaa vakit yaklaşıyor ya saçma sapan rüyalar görüyorum, dün mesela saçımı öyle bi gevşek yapmışlardı ki daha kuaförden çıkınca bozulmaya başlamıştı falan :KK70: her gün ayrı bi olay var rüyalarımda :KK53:
Düzelir düzelir benim bozmasın da :D Ben hiç rüya görmüyorum ya :D Geçende de eşim salonu bomboş görmüş kimse gelmemişti çok kötü oldum filan diyor :D Ben de tık yok :D

merak etmeyin kızlar antalya ya yaz erken geliyo gitmek bilmiyo :KK51: ama şöylede bişey var hiç güven olmaz havasına sabah çıkarsın hava günlük güneşlik olur öğlene bakmışsın yağmur yağıyo akşama gene hava düzelmiş falan kafasına göre takılıyo hava anlam vermek zor oluyo
İnşallah bize güzel zamanları denk gelir o zaman ne diyelim :) Yanımıza neler almamızı önerirsin hırka vs?

Düzelir düzelir benim bozmasın da :KK70: Ben hiç rüya görmüyorum ya :KK70: Geçende de eşim salonu bomboş görmüş kimse gelmemişti çok kötü oldum filan diyor :KK70: Ben de tık yok :KK70:

:KK70:nişan zamanı da görüyodum böyle rüyalar, yine başladı gündüz hiç stres heyecan vs yok demek ki bastırıyorum hepsi gece çıkıyo ortaya :))))

Aaa niye uykusuzsun canım, heyecandan mı yoksa :KK48:
İyiyim kuzu. İşlerimi hallettim, gün sayıyorum :)
Benim klasik uykusuz hallerim :) Pazar akşamı uyuyamam sonrası da haftasonuna kadar öyle gider :) Günde 5-6 saat uykuyla durursan olacağı bu :) Ohh maşallah :) Benim evim temizlenecek kına elbisem terziye verilecek çok işim var :D
:KK70:nişan zamanı da görüyodum böyle rüyalar, yine başladı gündüz hiç stres heyecan vs yok demek ki bastırıyorum hepsi gece çıkıyo ortaya :))))
Kesinlikle bastırmanın sonucu bilinçaltına yansıyor. Ben napıyorum duygularımı acaba :D Ne rüya görüyorum ne heyecanlanıyorum düğün benim değil mi yoksa :KK48:

İnşallah bize güzel zamanları denk gelir o zaman ne diyelim :) Yanımıza neler almamızı önerirsin hırka vs?
canım merak etme sağnak yağış gösteriyo ama o hava bütün gün öyle olmaz bi gün öncesi ve bi gün sonrası güneşli çünkü arada yağar durur sonra

gün içinde hırkaya hiiç gerek yok canım ama belki akşam sahilde yürümek falan istersin esinti falan olur ince bi hırka al genede .. güneş gözlüğü çok önemli buranın güneşi baya göz alıyo çünkü.. açık renkli kıyafetler al derim yanına ve denize giriceksen güneş kremini ihmal etme canım mayıs ayında bu tarafa balayına gelmekle iyi bi seçim yapmışsın hava çok güzel oluyo haziranın sonuna doğru artık iyice sıcaklaşıyo eylül sonuna kadar çekilmez bi sıcak oluyo burda

Benim klasik uykusuz hallerim :) Pazar akşamı uyuyamam sonrası da haftasonuna kadar öyle gider :) Günde 5-6 saat uykuyla durursan olacağı bu :) Ohh maşallah :) Benim evim temizlenecek kına elbisem terziye verilecek çok işim var :KK70:

Kesinlikle bastırmanın sonucu bilinçaltına yansıyor. Ben napıyorum duygularımı acaba :KK70: Ne rüya görüyorum ne heyecanlanıyorum düğün benim değil mi yoksa :KK48:
Cumartesi uyumasan anlarım da pazar sıkıntı :D Ertesi gün iş var. :)
Herşeyim tastamam değil benimde ama geneli bittiği için rahatım. Mesela gelinlikçiye gidicem rütuşlar vardı ve de tarlatanı tekrar yaptırıyorum. Bindallı içingidicem tekrar üzerime göre ayarlanması yapılacak. bugün çiçeğimi, damat yaka çiçeğini teslim alcam. var yani ufak tefek :)

canım merak etme sağnak yağış gösteriyo ama o hava bütün gün öyle olmaz bi gün öncesi ve bi gün sonrası güneşli çünkü arada yağar durur sonra

gün içinde hırkaya hiiç gerek yok canım ama belki akşam sahilde yürümek falan istersin esinti falan olur ince bi hırka al genede .. güneş gözlüğü çok önemli buranın güneşi baya göz alıyo çünkü.. açık renkli kıyafetler al derim yanına ve denize giriceksen güneş kremini ihmal etme canım mayıs ayında bu tarafa balayına gelmekle iyi bi seçim yapmışsın hava çok güzel oluyo haziranın sonuna doğru artık iyice sıcaklaşıyo eylül sonuna kadar çekilmez bi sıcak oluyo burda
Çok faydalı bilgiler olmuş canım çok teşekkür ederim. Peki deniz nasıl bu zamanlarda su çok soğuk mudur? Ben soğuğa hiç dayanamıyorum da öyleyse bana havuz yolları göründü demektir :)
Cumartesi uyumasan anlarım da pazar sıkıntı :KK70: Ertesi gün iş var. :)
Herşeyim tastamam değil benimde ama geneli bittiği için rahatım. Mesela gelinlikçiye gidicem rütuşlar vardı ve de tarlatanı tekrar yaptırıyorum. Bindallı içingidicem tekrar üzerime göre ayarlanması yapılacak. bugün çiçeğimi, damat yaka çiçeğini teslim alcam. var yani ufak tefek :)
Büyük işler benim de halloldu bir tek temizlik gözümde büyüyor. Senin de bir şey kalmamış haklısın rahatlamakta şekerim. Gelinliliğimi alalı 3 hafta olacak kendi evime astım orada bekliyor :( Efkar bastı beni :KK14:

Çok faydalı bilgiler olmuş canım çok teşekkür ederim. Peki deniz nasıl bu zamanlarda su çok soğuk mudur? Ben soğuğa hiç dayanamıyorum da öyleyse bana havuz yolları göründü demektir :)

Büyük işler benim de halloldu bir tek temizlik gözümde büyüyor. Senin de bir şey kalmamış haklısın rahatlamakta şekerim. Gelinliliğimi alalı 3 hafta olacak kendi evime astım orada bekliyor :KK43: Efkar bastı beni :KK14:
Efkarlanmak için erken :)
Foto çekimin ne zaman

Efkarlanmak için erken :)
Foto çekimin ne zaman
Ben de erken diye düşünüyordum da babam facete bir şarkı paylaşmış üzerine de kızım okeanoss00um yazmış darmaduman oldum sabah sabah :( Çekim 20 Mayıs'ta şimdilik hava durumu iyi gösteriyor :) Senin ne zaman?

Büyük işler benim de halloldu bir tek temizlik gözümde büyüyor. Senin de bir şey kalmamış haklısın rahatlamakta şekerim. Gelinliliğimi alalı 3 hafta olacak kendi evime astım orada bekliyor :KK43: Efkar bastı beni :KK14:
rica ederim canım :) ben daha girmedim ama plajlar dolmaya başladı ozamana kadar dahada ısınır merak etme girebilirsin :)

Ben de erken diye düşünüyordum da babam facete bir şarkı paylaşmış üzerine de kızım okeanoss00um yazmış darmaduman oldum sabah sabah :KK43: Çekim 20 Mayıs'ta şimdilik hava durumu iyi gösteriyor :) Senin ne zaman?
Hadi yaa. Yoksa Ferhat Göçer 'in Kızım şarkısı mı. Çok duyguşandım şuan bendeeee.

Bizim çekim düğün günü. Herşeyi 23 mayısta yaşycaz biz

Back