- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #7.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrr gunaydinn. Evlendimde geldimmm hersey coook guzeldi. Simdi kocisime kahvalti hazirliyorum. Sizlere de bi mrb demek istedim yine ugriycam hepinizi opuyorum
Amin kuzum inşallah bizimde şafağımız 41 41 kere maşallahGünaydın kızlar :) Su gibi akıp geçen bir hafta olması dileğiyle :) Şafak 19
günaydınlar herkeseeeeee çok az kaldı
Günaydın canım bitermi hiç ben Haziran geliniyim o yüzden gerinizden geliyorum
Kizlarrr gunaydinn. Evlendimde geldimmm hersey coook guzeldi. Simdi kocisime kahvalti hazirliyorum. Sizlere de bi mrb demek istedim yine ugriycam hepinizi opuyorum
Ahaha yarin cikiyoruz daha balim tesekkur ederimm darisi size inaallahAmin kuzum inşallah bizimde şafağımız 41 41 kere maşallah
Günaydın canım bitermi hiç ben Haziran geliniyim o yüzden gerinizden geliyorum
Kız senin balayında olman gerekmiyormu tatildesin burada ne işin varMutluluklar dilerim canım
Amin inşallahTatilden sonra bekliyoruz tabisi gönlünüzce eğlenin dinleninAhaha yarin cikiyoruz daha balim tesekkur ederimm darisi size inaallah
Ayy taze gelin gelmiş :) Yerim seni nasıl geçti şekerim? Balayına ne zaman gidiyorsunuz?Kizlarrr gunaydinn. Evlendimde geldimmm hersey coook guzeldi. Simdi kocisime kahvalti hazirliyorum. Sizlere de bi mrb demek istedim yine ugriycam hepinizi opuyorum
Canım valla ben bıraktığın yerdeyim daha bugün ayaklanıp işe geldim :) Hiçbir şey yapmadım
Ben buradayim canim noldu bir sey mi oldu?kızlar nerelerdesiniz yaa
Ben buradayim canim noldu bir sey mi oldu?
Sen de yazmiyosun ama. Ben hep yaziyorum uzerime alinmiciiim :)artık eskisi gibi muhabbet dönmüyor burda üzülüyorum valla
Çok güzel canım aşkla giy Aklıma saç olarak direk fransız tarzı yandan hafif dağınık gibi görünen saç şekli geldi
Eki Görüntüle 1515417
Ben de yağmurlu bir sabahtan öpüyorum ☺☺☺☺☺
Davetiyelerim geldi gece bi kısmını kurdelayip katladik
Eki Görüntüle 1515421
artık eskisi gibi muhabbet dönmüyor burda üzülüyorum valla
günaydın canım Antalya ya yaz geldi hava çok sıcak yazlık kıyafetler çıktı artık içim kıpır kıpırgünaydın kızlarrrr napıyosunuz? herkes cevap versin yoklama yapılcak
günaydın canım Antalya ya yaz geldi hava çok sıcak yazlık kıyafetler çıktı artık içim kıpır kıpır