• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlarrr gunaydinn. Evlendimde geldimmm :KK68:hersey coook guzeldi. Simdi kocisime kahvalti hazirliyorum. Sizlere de bi mrb demek istedim yine ugriycam hepinizi opuyorum

ay canım çok sevindim :KK68: Allah mutlu mesut etsin bir yastıkta kocatsın inşallah :KK68: afiyetler olsun ikinize de :nazar:

Günaydın kızlar :) Su gibi akıp geçen bir hafta olması dileğiyle :) Şafak 19 :KK59:
Amin kuzum inşallah bizimde şafağımız 41 :nazar:41 kere maşallah:rolleyes:
günaydınlar herkeseeeeee :KK49: çok az kaldı :rolleyes:

nasıl son durumlar nehirnil111 nehirnil111 okeanoss00 okeanoss00 bitti mi her şey?
Günaydın canım bitermi hiç ben Haziran geliniyim o yüzden gerinizden geliyorum:KK53:
Kizlarrr gunaydinn. Evlendimde geldimmm :KK68:hersey coook guzeldi. Simdi kocisime kahvalti hazirliyorum. Sizlere de bi mrb demek istedim yine ugriycam hepinizi opuyorum

Kız senin balayında olman gerekmiyormu tatildesin burada ne işin var:KK70:Mutluluklar dilerim canım:nazar::KK60:

Amin kuzum inşallah bizimde şafağımız 41 :nazar:41 kere maşallah:rolleyes:

Günaydın canım bitermi hiç ben Haziran geliniyim o yüzden gerinizden geliyorum:KK53:

Kız senin balayında olman gerekmiyormu tatildesin burada ne işin var:KK70:Mutluluklar dilerim canım:nazar::KK60:
Ahaha yarin cikiyoruz daha balim tesekkur ederimm darisi size inaallah

Ayy taze gelin gelmiş :) Yerim seni nasıl geçti şekerim? Balayına ne zaman gidiyorsunuz?

Çok güzel canım aşkla giy :KK68:Aklıma saç olarak direk fransız tarzı yandan hafif dağınık gibi görünen saç şekli geldi
Eki Görüntüle 1515417

aayy bu fotolar çok iyi oldu yaa kaç zamandır saç modeli arıyordum, donut topuzu olmasın ama topuz olsun istiyordum süper oldu bebeğim teşekkür ederim muucckka

Ennn tazesinden gelinn varmış burdaaa :) haydi geçmiş olsun, o kadar zamandır hazırlandık hazırlandık ve sonunda bitti gitti stresli günler geçti şükür. Balayına git gel düğünden detayları bekliyoruzz :)

Back