• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Mobilyam hala gelmedi tullerim biri beş cm kısa diğeri yerlere değiyor deli oldum nasıl hallocak yetişecek bilmiyorum :mad:
canım daha vaktin var merak etme mobilyaların gelir perdeyide perdeciyle konuştun mu yenisini yapsın yetişir merak etme

canım daha vaktin var merak etme mobilyaların gelir perdeyide perdeciyle konuştun mu yenisini yapsın yetişir merak etme
Canım resimlerden gördüm bugün gidip kontrol edicem sorun varsa halledecek perdeci mecbur ama uzunlu kisali gördüğüm çok moralimi bozdu :(

Kıslar düğünüm oldu döndüm geldim balayindanda.ama sizleri hala unutmadım.düğün çok güzel çok çabuk geçti ben biraz vesveseliyim çok endiseliydim ama kendime göre hayalimdeki sade bi gelinde oldum saçım makyajım çok önemliydi tam istediğim gibi oldu.barselona ise beni büyüledi ağlayarak döndüm gelirken.aşık oldum kente.annemle ikimiz yasadigimizdan annemii inanılmaz çok özlüyorum tek sorunum o :).böle ana kuzusu modundayım azcik

Kizlarrrr ben geldim dun kinam oldu suan istanbul yolundayiz pazar nikah var. Anadan ayrilmak cok zor mus toparlayamiyorum kendimi. Kina cok guzeldi hem gelinlik hem bindalli giydim okadar baska bi diyguymus ki ama babamin gozlerine bakinca icim aciyo dans ederken gozleri dolu dolu eve geldik yine ayni sekilde onlardan ayrilmak nasil zoruma gitti bilemezsiniz.

Kıslar düğünüm oldu döndüm geldim balayindanda.ama sizleri hala unutmadım.düğün çok güzel çok çabuk geçti ben biraz vesveseliyim çok endiseliydim ama kendime göre hayalimdeki sade bi gelinde oldum saçım makyajım çok önemliydi tam istediğim gibi oldu.barselona ise beni büyüledi ağlayarak döndüm gelirken.aşık oldum kente.annemle ikimiz yasadigimizdan annemii inanılmaz çok özlüyorum tek sorunum o :).böle ana kuzusu modundayım azcik
ayy ne güzel yaa darısı bizim başımıza inşallah canım :) ilk başlarda zor olur diyolar ama zamanla alışırsın ama anne özlemi hiç geçmez sadece özlemeye alışırsın :) şimdi atlattın keyfini sürme zamanı bizim daha teleş devam ediyo.. resimlerin varsa görmeyi çok isterim :)
Kizlarrrr ben geldim dun kinam oldu suan istanbul yolundayiz pazar nikah var. Anadan ayrilmak cok zor mus toparlayamiyorum kendimi. Kina cok guzeldi hem gelinlik hem bindalli giydim okadar baska bi diyguymus ki ama babamin gozlerine bakinca icim aciyo dans ederken gozleri dolu dolu eve geldik yine ayni sekilde onlardan ayrilmak nasil zoruma gitti bilemezsiniz.
off off aileden ayrılmak çok zor canım ya ben hele anneme sarılınca nasıl ayrılcam ondan bilmiyorum :KK43: kınayı sorunsuz halletmişsin ne güzel sıra düğünde bakalım darısı bizim başımıza inş..

toz-pembe cim buyur bi kaç resmini ekledim canım.senin ne zaman kaci

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-01-14-58-54.jpg
    Screenshot_2015-05-01-14-58-54.jpg
    380,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20150424-WA0039.jpg
    IMG-20150424-WA0039.jpg
    224,3 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Canim cok tebrik ederim darisi basimiza :) Rabbim mesut etsin, utandirmasin :)

Canim benim buyuk gun geldi demek ahh ne kadar guzel sana hic kiyamam :) Ayrilmak cok zordur eminim benim icim de cok buruk :( Allah utandirmasin bir yastikta kocatsin insallah simdiden tebrik ederim :)
toz-pembe cim buyur bi kaç resmini ekledim canım.senin ne zaman kaci
Cok guzel olmussun tatlim masallah darisi basimiza :) İnsallah benim sac ve makyajim da guzel olur :)

Canim benim buyuk gun geldi demek ahh ne kadar guzel sana hic kiyamam :) Ayrilmak cok zordur eminim benim icim de cok buruk :KK43: Allah utandirmasin bir yastikta kocatsin insallah simdiden tebrik ederim :)

Cok guzel olmussun tatlim masallah darisi basimiza :) İnsallah benim sac ve makyajim da guzel olur :)
Olur olur canım sende kuaför seçiminde titiz davrandin

Mobilyam hala gelmedi tullerim biri beş cm kısa diğeri yerlere değiyor deli oldum nasıl hallocak yetişecek bilmiyorum :mad:
Uzun olanlari keserler kisa olani da tekrar dikerler canim daha vakit var sakin ol :) Her sey guzel olacak :) Heyecan dorukta :) Mayis geldi kizlardan guzel haberler geliyor ben daha cok heyecanlaniyorum insallah biz de alnimizin akiyla atlatiriz :)

Canim benim buyuk gun geldi demek ahh ne kadar guzel sana hic kiyamam :) Ayrilmak cok zordur eminim benim icim de cok buruk :KK43: Allah utandirmasin bir yastikta kocatsin insallah simdiden tebrik ederim :)

Saol kuzum allah razi olsun guzel dileklerin icin rabbim hepimizin yolunu acik etsin insallah..

İnsallah canim :) Cok tedirginim fotograf cekim gunu kina gunu ve dugun gunu gok gurultulu sagnak yagisli gozukuyor insallah degisir :\
Yok düşünme öyle benimde öyle gözüküyordu hava kapalı ve rüzgârlaydı.yağsa bile eşinde kuaforune gelir güzel bir atmosfersede ortamı orda cekilirsin bol bol benim hava ççokruzgarliydi kısa tuttum dışarıda çekimi o yüzden hep düğün mekanı ve kuaforde fotoğrafçıyla vakit geçirdik.ama inan dışarıda cekildigim o gün okadar pişman oldumki bana çok zor geldi hem düğün stresi hem fotoğrafçı şuraya yürü buraya yürü surda cekelim çok gerilim.imkan olsaydı keşke başka gün yapsaydim

Saol kuzum allah razi olsun guzel dileklerin icin rabbim hepimizin yolunu acik etsin imsa

Arzucum. Tebrik ederim inan bende aynı durumdayım alnimizin akıyla bu işten çıktık ama annemi öyle ozluyorumki 2 durak var aramızda ama onla akşamları sohbetimiz herseyimizi çok özlüyorum allah başka türlü ayrılık vermesin tabi ama vala çok koydu banada

Yok düşünme öyle benimde öyle gözüküyordu hava kapalı ve rüzgârlaydı.yağsa bile eşinde kuaforune gelir güzel bir atmosfersede ortamı orda cekilirsin bol bol benim hava ççokruzgarliydi kısa tuttum dışarıda çekimi o yüzden hep düğün mekanı ve kuaforde fotoğrafçıyla vakit geçirdik.ama inan dışarıda cekildigim o gün okadar pişman oldumki bana çok zor geldi hem düğün stresi hem fotoğrafçı şuraya yürü buraya yürü surda cekelim çok gerilim.imkan olsaydı keşke başka gün yapsaydim
Benim farkli gun canim cekim ama hepsi yagmurlu gorunuyor 3 gun de :))) Sinirlerim bozuldu cidden :)) Cekim dugunumden 3 gun once :) Bari bir gun gunesli olsaydi. Sadece yagmur olsa iyi gok gurultulu sagnak yagisli gozukuyor :)))

Benim farkli gun canim cekim ama hepsi yagmurlu gorunuyor 3 gun de :))) Sinirlerim bozuldu cidden :)) Cekim dugunumden 3 gun once :) Bari bir gun gunesli olsaydi. Sadece yagmur olsa iyi gok gurultulu sagnak yagisli gozukuyor :)))

Boşver tatlım takma dalga geç konuyla ayrı günmüş zaten yağsa bile romantik olur

Kızlar yarın kınam var. Cumartesi düğünüm. Çok heyecanlıyım. sanırım bu gece uyuyamam bile :) forumdaki arkadaşlığınız, destekleriniz, yardımlarınız, fikirleriniz kısacası her şey için teşekkür ediyorum. hepinizi kocaman öpüyorumm. Bana dua edinn... :KK68::KK37::KK45::-):cool::KK54::oops::oops::KK68::KK68::KK68:[/Q

Hyırlı ugurlu olsun canım Allah mutlu mesut etsin :)

Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Hersey gönlüne göre olaun inşallah. bu dediklerini bizde yasayacagız ama kaçış yok evleniyoruz yuvadan ucuyoruz :(

Back