- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
doğrudur canım biz ağustos ayında salonları tuttuk belki de ondan tarih konusunda çok da sıkıntı yaşamadık. çok da tarihe takılma o günü özel kılıaak olan bizlerizbizde onun için 16 mayıs istedik amma ve lakin boş değildi gün
kesinlikle canım harika geçsin o gün herkes için inşallah hepimiz içinteşekkür ederim elmolll
benim salonum bulunduğumuz yerdekilerin en iyisi aslında
ama böyle kocaman avizeler ve böyle masa düzenleri yok maalesef
olduğu kadar artık, önemli olan düğün esnasında bir aksaklık olmasın herkes ve en çok da biz eğlenelim yeter
Benim şu an en önemli sorunum günlük çatal bıçak takımımTabi çeyiz konusunda. Pof çok kararsızım :-/
23 mayıs yok şeker ya takılmıyorum artık daha güzel olacak bağlantılar kurdum hem yine 19 mayıs haftası ( bu arada doğum günüm ) belki kınamı o akşam yaparım daha günü bilemedimdoğrudur canım biz ağustos ayında salonları tuttuk belki de ondan tarih konusunda çok da sıkıntı yaşamadık. çok da tarihe takılma o günü özel kılıaak olan bizlerizsizin tarih ne zaman ??
Her şeyimiz de ayni olsaymis dugun tarihi gorumce sayisibenim de iki görümcem var elti yok :)
Hos geldin canim 10 Mayis guzel tarih aksama seni de safak panomuza yazarim pcden :)merhaba arkadaşlar bende mayıs 2015 geliniyim. bende elti görümce hiç kimse yok ve olmayacak. şu an içinse halimden son derece memnunum
Benim kınam da burada olacak :) Anlaşmayı yaptık
Ne sonuk kalmasi kuzum o gunun prensesi olacaksin sen gozler senin uzerinde olsun yeterakşam eve gidince internetten bulup eklerim ama bu kadar güzel değil benim düğün mekanım
hatta sizinkilerin yanında baya sönük kalır
Ben de isten ciktim simdi gunluk ckb almaya gidiyorum korkmaz shadow :)blue_fairy post: 37343796 .!.:Benim şu an en önemli sorunum günlük çatal bıçak takımımTabi çeyiz konusunda. Pof çok kararsızım :-/
Ne sonuk kalmasi kuzum o gunun prensesi olacaksin sen gozler senin uzerinde olsun yeter
Ayy gerçekten mi? Hayırlı olsun. Bilgi rica etsem fiyat ve hizmet konusunda? Hani indirim falan oluyor mu? Bir de hangi tarihler arasında..
Topigimiz birbirimize destek olmak amaçlı tarafimca açılmıştırayyy iyiki varsınız kızlarr
ben hiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederimm
Valla bunlar cok iyiymis. Anadolu yakasında ben de böyle bir yer bulsam evime yakin tutardim. Benim tuttacagim yer de pastali menu kisi basi 5 tl idi ben de onu ekletecegim ve organizasyon firmasiTeşekkürler :) Açıkçası salon tarzını sevmiyorum(fayanslar, boyalı duvarlar, floresan aydınlatma vs)o yüzden ben daha otantik bir yer istiyordum o yüzden burayı tercih ettim.
Bizim kına Mayıs başı gibi. Salon 275 kişilik ama biz 150 oluruz sanırım.
Fiyat konusunda sizin isteğinize bağlı. Çünkü standart paketinde masalarda serpme çerez, cips, sos, peynir havuç salatalık tabağı ve sınırsız meşrubat var. Bu uygun. Ancak ben kişi sayılı, ve herkes özel tabaklı istedim. Yukarda saydıklarımın dışında kişiye özel tabakta su böreği, 4 kurabiye ve 3 çeşit meze olacak. Fiyatları da arttığı içn pazarlıkla indirimle nakit 2500' e anlaştık, 120 kişi.. 3200 fln demişti önceAma o 150 kişi olacak. Kına izlemeye de gittim, gayet güzeldi, piyanist var bayan, eğlendiriyor. Kına tahtı, kapıda karşılayan kız ekibi, davetlilere kuru kına vs hepsi var. İstersen onlardaki bindallılardan da giyebiliyorsun. Ayrıca birsürü kupon verdiler, makyaj kirpik vs 100 tl sadece, bir de 8 pozluk çekim ve albümü, gelinlikçide indirim, diz beyazlatma da indirim vs.. Şimdilik bir sorun yok. Başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olayım.
Valla bunlar cok iyiymis. Anadolu yakasında ben de böyle bir yer bulsam evime yakin tutardim. Benim tuttacagim yer de pastali menu kisi basi 5 tl idi ben de onu ekletecegim ve organizasyon firmasi
canım renkli bi mekan gayette güzel içi herşey gönlünce olsun inşallah o günBenim düğün mekanımdan birkaç kare :)
ayrıca salonun iki yanında bu şekilde teras var
ikram tabağı
internetten bulduğum resimler bunlar :)
güzel olacak güzel, inanıyorum :)
Benim düğün mekanımdan birkaç kare :)
ikram tabağı
canım renkli bi mekan gayette güzel içi herşey gönlünce olsun inşallah o gün
Kuzenimin düğünü de burada olmuştu. Gayet şık ve hoş bi mekan :) Hayırlı olsun :)
Günaydın canım salon çok güzel ben beğendim :) Giydirmeleri de mor benim favori rengimBenim düğün mekanımdan birkaç kare :)
ikram tabağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?