Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım güzelmiş ağır bir modelmiş, bende concept davetiyeden seçtim benim ki de bu :))
Eki Görüntüle 1510431

kızlar bindallım istanbul eminonunden aldım arkadaş ne uygun bi yermiş orası öyle :))Eki Görüntüle 1510433

nasıl buldunuz?? aslında pembe falan istiyordum ama beni açmadı, sizce nasıl olmuş

Canım bu davetiyeyi görmüştüm çok beğenmiştim hatta uzun davetiyelere takıntım var ondan vazgeçtim ama çok şeker kesinlikle hayırlı olsunBindallın çok yakışmış bende bordo falan düşünüyordum böyle canlı kırmızı aldım ne yapalım üzerimizde durması önemli olan içine sindiyse boşver bizim gecemiz

Ben bugün çok mutsuzum kızlar çok sevdiğim pike takımım pas lekesi oldu çamaşır askısı soyulmuş kenarından ne denediysem tam çıkmadı şimdi yikansin çıkmazsa kuru temizleme inşallah çare olur (((

hangi markanın hatırlamıyorum ama leke çıkarıcı sıvı bir deterjan gibi bişeyi vardı, annem kullanır ondan. ve her türlü lekeyi çıkartıyor canım, üzme kendini. adını hatırlarsam veya eve gidince bakıp söylerim sana

kızlarr mıknatıslı cam sileceği hakkında bilginiz var mı yada kullanan var mı ben cam silemem açılır kısımları neysede diğer tarafları eğilip silmek çok tehlikeli geliyo bana kullanıpta memnun kalanınız varsa bende almak istiyorum büyük kolaylık gibi gözüküyo

Bende yatay davetiyelere bayılıyorum nedense, ablam dikeyde bende yatay olsun diye direttim :) Bindallı en kaçınılmaz renk kırmızı sanırım. yakışmayan kımse yoktur diye düşünüyorum. Kırmızı candır can

İlk beğendiğim buydu canım hatta ikisi arasında kaldım çok diğerini seçtim :)

Bende seninkini çok beğendim yavruşum, ağır modellerde gerçekten çok hoş duruyo,

ne güzel olmuşsun canım güle güle giy dicem ama kınada genelde ağlamamız gerekiyo tacında çok güzel durmuş canım bende böyle bişey istiyorum ama burda bulabilirim inş..

O esnada ağlayacağım valla ama hemen arkasından oynamaya başlayacam hehehe :) Sen hangi şehirdesin canım inşallah gönlüne göre bulabilirsin
Bu arada bişi sorcam sana canım, kınamda da gelinlik giyeceğim, düğün başka bir şehirde olacak ve bizden pek kimse gelmeyecek bu yüzden gelinliğimi 15dk lığına giyeyim diyorum. Bu bindallıyıda aldık. acaba gelinlikten sonra abiye giysem mi diye düşünüyorum emin olamıyorum siz ne dersiniz öyle yapılsa zor olur mu??

Antalyadayım ben canım bakcam bulabilirim inş. bulamazsam sen bana gönderirsin seninkini artık benim düğün nasılsa haziranda
canım aynı olayı benim kuzenim yaşadı kendi memleketimizde kına yaptı ordakilerin çoğu düğüne gelemicekti önce gelinlik giydi kına yakılacağında gitti bindallıyı giydi geceyide bindallıyla bitirdi hem kına yakıldı hemde düğüne gelemicek olanlar gelinlikle görmüş oldular :)

Canım muhakkak leke çıkarıcı ürünler vardır çok üzüldüm ya inşallah bir çözüm bulunur
Bilmiyorum hiç duymadım canım bende dışarı çıkıp cam silemem içerisini kanatlarını falan silerim ama artık dışarısı için bir çözüm bulacağız annemi çağırırım olmadı o hiç korkmuyor
Herkesin hayali kafasındaki başka işte canım bende kare davetiyeleri seviyorum ama maalesef bu dönem ya yatay ya dikey modeller mevcut bulmak zor Kırmızı herkese yakışmaz ama canım tabisi kına gecesinin rengi birtek ben kırmızı olacağım bütün detaylarım mekanım mor ve fuşya olacak inşallah daha kına detaylarını almadım ama kafamda öyle planladım

Gönderirim canım benim bedenlerimiz uyarsa niye göndermeyim. nasıl olsa bi daha nerde giyecem. bi fantazi yapmak için falan giyerim herhalde

Benim ablamda gelinliğin arkasından bindallı yerine yeşil bi abiye giydi. Bende hepsini giymek istiyorum. Hem gelinlik, hem abiye hemde bindallı çok zorlar mı acaba ??

canım bende öyle düşünüyodum bugün dişçiye gittim muayenehade komple boydan boya cam var adam camları ben siliyorum diyince şaşırdım nasıl siliyosun diye mıknatıslı cam sileceğiyle dedi 2 dakkada bitiyo dedi internetten araştırıyorum şimdi kafama yattı gibi cift camlı pencereler için ayrı tek camlı pencereler için ayrı satılıyo benim evdeki pencereler tek mi çift mi hatırlamıyorum ona bakıp alcam denicem bakalım inşallah işe yarıyodur işe yarıyosa büyük kolaylık valla

ayy canımm çok sağol bindallında gözüm yok zaten fantezilerinde giyebilirsin bindallıyı aldım çünkü tacına hayır demem ama

canım giyerken hiç zorlanmazsın emin ol tek başına olmicaksın çünkü :) arkadaşların olur ablan olur yanında gelirler en fazla 5 dakka sürer üstünü çıkarıp yenisini giymen hepbirelden hallederler merak etme bende kınada hem abiye hem bindallı giycem sorun olmaz şipşak halleder akrabalar arkadaşlar

Banada haber ver canım bende alırım olmadı büyük kolaylık hem temiz görünürler sürekli hem kolay daha ne olsun

Banada haber ver canım bende alırım olmadı büyük kolaylık hem temiz görünürler sürekli hem kolay daha ne olsun
ayy evet ya heycanlandım ben nasıl silcem temizlikçi tutarım falan diyodum internetten videolarına baktım çok basit gözüküyo sanada haber veririm canım hem çalışıyoruz hem camlarımızı bile temizliyoruz pırıl pırıl diye hava atarık

Tabisi iki işi bir arada götürürüz büyük bir hamaratlık

Tabisi iki işi bir arada götürürüz büyük bir hamaratlık
kafaya taktım valla alcam ben bundan tek camlı pencereler için olanı 15-20 lira bişey zaten işyerimdeki camda denerim baktım kullanışlı çift camlı pencere için olanını alırım evimde kullanırım çok mutlu oldum bide patates doğrayıcı bulmam lazım ben parmak patates doğrama özürlüyüm nişanlımda patates kızartmasını çok seviyo onada bi çözüm bulursam süper olcak

O senin bahsettiğin davetiye modelleri modası gelince çıkarıyorlar canım, şimdilerin modası bunlar oldu :) Niye ya bence kırmızı herkesi açıyo, sarışını seksi yapıyo, esmeri-bugdayo açıyo siyahi olanla bile kırmızı yakışıyo :)
Senin kınan da renk renk olsun ne güzel. Bu arada sana da aynı soruyu sorsam canım, kınamda 15 dklığına gelinliğimi giyeceğim, düğün şehir dışında olacağı ve düğüne bizden pek kimse gelmeyeceği için. arkasından bi abiye giysem sonra da kına yakılırken bindallı giysem çok abartmış olurmuyum kıyafet işini??

Dene canım banada haber ver Bulursun hiç aklıma gelmedi ama patates nasıl kolay soyulur araştırdınmı hiç bende bayılırım patates kızartmasına çok severiz sürekli yeriz herhalde yanına turşu köfte ya da arada sosis off

Bilmem bu tonlar genelde herkesi açmaz kırmızının bile tonları var bana göre tabi canım
Olur neden olmasın içinde kalmasın hiçbirşey benim arkadaşımda 3 elbise değiştirdi mesela önce herkesi ağırladı abiyesiyle bir süre öyle oynadı sonra kına yakılırken bindallısını giydi sonra hint elbisesini giydi hint dansı yaptı bu kişinin fikri ne istiyorsan onu yap derimeğer abiye almadıysan gelinlikle çık kına yakılırken bindallını giy sadece öylede olur ben mesela sadece kaftan giyeceğim başka abiye falan düşünmedim hiç

gönderirim fıstığım, sen hatırlat bana yeter

Doğru dedin etrafımdan bir sürü kişi olacak bi kişi bile yardım etse yeter valla. bi arkadaşımda aynı böyle yaptı ama o bi abiye iki bindallı giydi nedense yani bi fark olmadı. Bende öyle yapıcam nihhaaahahahahaha :))

Ayy ne güzel bişiymiş o öyle nerelerde satılıyo acaba? sen netten mi sipariş etcen canım. valla banada öyle bişi çok lazımdı :))

valla araştırcam patates konusunu ona bi çare bulmam lazım
internette satılıyomuş canım bende internetten alcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…