- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
- #7.661
günaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnn
naber gülbeşeker:):):)günaydın boncukk :))
naber gülbeşeker:):):)
Geçmiş olsun canım ayniyiz desene alerjim tuttu sanki iki aydan fazla belki de hapsirik tiksirik gecmiyoTünaydın kızlar haftaya nezleyle baslayan benden selamlar :) Evde yatiyorum hastaliktan bir türlü kurtalamadim bu gidisle dugunde de hasta gelin olucam :)
Tünaydın kızlar haftaya nezleyle baslayan benden selamlar :) Evde yatiyorum hastaliktan bir türlü kurtalamadim bu gidisle dugunde de hasta gelin olucam :)
Geçmiş olsun canım ayniyiz desene alerjim tuttu sanki iki aydan fazla belki de hapsirik tiksirik gecmiyo
3 elti miiiii ooyy allah kolaylık versin , bir de görümce varrNe olsun boncugum çalışıyorum, geçen evimi kendi gözlerimle gördüm, kv, 3 eltim, görümcemle evimizi temizledik :) perdelerimi seçtim. kına malzemelerin çoğunu hallettim , bindallımı aldım. mobilyalarımızın, beyaz eşyalarımıızın gelmesini bekliyoruz. sonrasında çeyiz yerleştirme için iş yerinden izin alıcam iki hafta kendi evimde kalıcam hemde eşyalarımı yerleştiricem öyle işte koşturmaca devam ediyor :) sen neler yapıyorsun bakalım hazırlıklar ne durumda ??
Tünaydın kızlar haftaya nezleyle baslayan benden selamlar :) Evde yatiyorum hastaliktan bir türlü kurtalamadim bu gidisle dugunde de hasta gelin olucam :)
Geçmiş olsun canım ayniyiz desene alerjim tuttu sanki iki aydan fazla belki de hapsirik tiksirik gecmiyo
Alerjik nezle olmusum ben de hapsirik tiksirik burun akintisi mahvoldum vallahi :)Geçmiş olsun canım ayniyiz desene alerjim tuttu sanki iki aydan fazla belki de hapsirik tiksirik gecmiyo
Sagol canim ince de giyinmiyorum ama olacagi varmis :) Ben hallettim 2 hafta sonra tekrar hatirlatacagim.Amann kızlar sakın sakın dikkatli olun, havaları güzel bulupta ince ince giyinmeyin, (anne nasihatleri :) )
Kızlar bu arada düğün için kuaförünüzü hallettiniz mi ben daha bakmaya bile başlayamadım. Önerileriniz varmı??
Sagol canimcim gececek insallah bir gunluk rapor verdi doktor yarin nasil ise gidecegim bakalim.3 elti miiiii ooyy allah kolaylık versin , bir de görümce varr
Düğün bitene kadar telaş bitmez. Bende de aynı gülbecim, ev, kına, düğün eksik gidermeye calışıyorum :)
Geçmiş olsun okeam, bende düzelemedim hala. korktuğum başıma gelecek şurda kaç gün kaldı
kendine cok dikkat et, güzelce dinlen
Sagol canim.geçmiş olsun kızlar, havalar bir sıcak bir soğuk tam hastalık havası dikkat edin kendinize
verseymiş bi 3 gün falan. gerçi bende o da yoktu doktora da gitmedm :)Alerjik nezle olmusum ben de hapsirik tiksirik burun akintisi mahvoldum vallahi :)
Sagol canim ince de giyinmiyorum ama olacagi varmis :) Ben hallettim 2 hafta sonra tekrar hatirlatacagim.
Sagol canimcim gececek insallah bir gunluk rapor verdi doktor yarin nasil ise gidecegim bakalim.
Sagol canim.
Sagol canim annem sagolsun bakiyor bana :)verseymiş bi 3 gün falan. gerçi bende o da yoktu doktora da gitmedm :)
Ihlamur, limonlu su falan iç, iyi gelir diye düşünüyorum canım
3 elti miiiii ooyy allah kolaylık versin , bir de görümce varr
Düğün bitene kadar telaş bitmez. Bende de aynı gülbecim, ev, kına, düğün eksik gidermeye calışıyorum :)
Geçmiş olsun okeam, bende düzelemedim hala. korktuğum başıma gelecek şurda kaç gün kaldı
kendine cok dikkat et, güzelce dinlen
Gecmis olsun canim ayni durumdayiz insallah cabuk iyilesiriz :)Ben de grip oldum çok üzülüyorum dinlenmeye de vakit bulamiyoruz hep o yuzden
Gecmis olsun cok dikkat edin kizlar kendinize ☺Gecmis olsun canim ayni durumdayiz insallah cabuk iyilesiriz :)