- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #7.681
Günaydınlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar herkese
Günaydınlar :)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsıngünaydın kızlar nabersiniz?
İdare eder canım sen nasılsın?günaydın kızlar nabersiniz?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
İdare eder canım sen nasılsın?
ben de iyiyim sanırım çok az kaldı stresliyim birazcık canım
Düne göre biraz daha iyiyim ama halal hastayım maalesef ama işe geldim Ben de hiç stres yok niyeyse :)ben de iyiyim sanırım çok az kaldı stresliyim birazcık canım
daha iyi oldun mu canım? ilaç fln kullanıyo musun?
Yakışmış canım mutlulukla giy :)kızlar bindallım istanbul eminonunden aldım arkadaş ne uygun bi yermiş orası öyle :))Eki Görüntüle 1510433
nasıl buldunuz?? aslında pembe falan istiyordum ama beni açmadı, sizce nasıl olmuş
Yakışmış canım mutlulukla giy :)
Düne göre biraz daha iyiyim ama halal hastayım maalesef ama işe geldim Ben de hiç stres yok niyeyse :)
kızlar bindallım istanbul eminonunden aldım arkadaş ne uygun bi yermiş orası öyle :))Eki Görüntüle 1510433
nasıl buldunuz?? aslında pembe falan istiyordum ama beni açmadı, sizce nasıl olmuş
çok güzel olmuş canım güle güle giy kırmızı iyidir
Aynı şeyler benim için de geçerli evin temizlenmesi lazım, kendi düzenime göre yerleştirmem lazım fakat ben aşırı rahatım şuaralar hiç gidip de yapasım gelmiyor Gerçi havalar soğuk bina da yeni olduğundan ev çok soğuk kombiyi yaksak da ısınmıyor o yüzden olabilir.ben kuduruyorum valla, gerçi işler bitmiş gibi durup bitmediği için sanırım. evi bok götürüyor, 2 haftadan beri mutfağı ve yatak odasını düzenlicem içimden hiçbbir şey yapmak gelmiyor nedense daha bi sürü ıvır zıvır iş var çok sıkıldımmmmm
Aynı şeyler benim için de geçerli evin temizlenmesi lazım, kendi düzenime göre yerleştirmem lazım fakat ben aşırı rahatım şuaralar hiç gidip de yapasım gelmiyor Gerçi havalar soğuk bina da yeni olduğundan ev çok soğuk kombiyi yaksak da ısınmıyor o yüzden olabilir.
Hava ısınırsa gidip ben de yapmayı düşünüyorum :) Çok pis ağırlık çöktü hem de Sen de yap biran önce de aklından çıksın :)ben de kendimi zorlicam bu hafta sonu her şeyi bitirmek istiyorum artık aklımdan çıkar en azından havalar ısınıyor artık ya bir daha da soğumaz inşallah :) sen önceden bitirdin tabi üstüne bi ağırlık çöktü
ne güzel olmuşsun canım güle güle giy dicem ama kınada genelde ağlamamız gerekiyo tacında çok güzel durmuş canım bende böyle bişey istiyorum ama burda bulabilirim inş..kızlar bindallım istanbul eminonunden aldım arkadaş ne uygun bi yermiş orası öyle :))Eki Görüntüle 1510433