• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Selam kızlar nasılsınız hazırlıklar tam gaz devam ediyo bizde ama artık cook yoruldum gercekten salon ve oturma odasının koltukları tv umitesi cam makinesi salon ve oturma odasının perdeleri bide salonun halısı ve tv yok şuan diğer yatak odası mutfak bide salon yemek takımı hazır ceyizlerimde hazır yerleşti gelin yatagım yapıldı bındallımıda aldım ama telefondan nedense resim koyamıyorum

Kızlar davetiyemi seçtim basılıyor ☺☺☺

Eki Görüntüle 1509810

Canım güzelmiş ağır bir modelmiş, bende concept davetiyeden seçtim benim ki de bu :))
concept davetiye 5525.JPG

Düne göre biraz daha iyiyim ama halal hastayım maalesef ama işe geldim :KK53: Ben de hiç stres yok niyeyse :)

ben kuduruyorum valla, gerçi işler bitmiş gibi durup bitmediği için sanırım. evi bok götürüyor, 2 haftadan beri mutfağı ve yatak odasını düzenlicem içimden hiçbbir şey yapmak gelmiyor nedense :( daha bi sürü ıvır zıvır iş var çok sıkıldımmmmm

çok güzel olmuş canım güle güle giy kırmızı iyidir :KK68:

Bende aynen senin gibi dedim. Kırmızı kına gecesine en uygun kurtarıcı renk dedim, yakıştı da aldım. O eminönü aşırı uygun bir yer yaa, kına tepsi-sepeti ikilisi, seçeneklerine göre 10,20, 70,100 tl fiyata satıyorlar bayıldım valla. ama almayı unuttum içimde kaldı artık burdan ankaradan alıcam :)

ben kuduruyorum valla, gerçi işler bitmiş gibi durup bitmediği için sanırım. evi bok götürüyor, 2 haftadan beri mutfağı ve yatak odasını düzenlicem içimden hiçbbir şey yapmak gelmiyor nedense :KK43: daha bi sürü ıvır zıvır iş var çok sıkıldımmmmm
Aynı şeyler benim için de geçerli evin temizlenmesi lazım, kendi düzenime göre yerleştirmem lazım fakat ben aşırı rahatım şuaralar hiç gidip de yapasım gelmiyor :D Gerçi havalar soğuk bina da yeni olduğundan ev çok soğuk kombiyi yaksak da ısınmıyor o yüzden olabilir.

Aynı şeyler benim için de geçerli evin temizlenmesi lazım, kendi düzenime göre yerleştirmem lazım fakat ben aşırı rahatım şuaralar hiç gidip de yapasım gelmiyor :KK70: Gerçi havalar soğuk bina da yeni olduğundan ev çok soğuk kombiyi yaksak da ısınmıyor o yüzden olabilir.

ben de kendimi zorlicam bu hafta sonu her şeyi bitirmek istiyorum artık aklımdan çıkar en azından :KK12: havalar ısınıyor artık ya bir daha da soğumaz inşallah :) sen önceden bitirdin tabi üstüne bi ağırlık çöktü :KK53:

ben de kendimi zorlicam bu hafta sonu her şeyi bitirmek istiyorum artık aklımdan çıkar en azından :KK12: havalar ısınıyor artık ya bir daha da soğumaz inşallah :) sen önceden bitirdin tabi üstüne bi ağırlık çöktü :KK53:
Hava ısınırsa gidip ben de yapmayı düşünüyorum :) Çok pis ağırlık çöktü hem de :KK47: Sen de yap biran önce de aklından çıksın :)

kızlar bindallım istanbul eminonunden aldım arkadaş ne uygun bi yermiş orası öyle :))Eki Görüntüle 1510433

nasıl buldunuz?? aslında pembe falan istiyordum ama beni açmadı, sizce nasıl olmuş
ne güzel olmuşsun canım güle güle giy dicem ama kınada genelde ağlamamız gerekiyo :KK45: tacında çok güzel durmuş canım bende böyle bişey istiyorum ama burda bulabilirim inş..

Back