• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlarr bn geldimm. 2 gun sonra kinam var evdeki son gunlerim nasil bi huzun coktu icime anlatamam size annemin gozleri kipkirmizi. Gozlerine baktikca yuregim aciyo taa derinden hissediyorum. Nasil basa cikicam bilmiyorum. Yarin gelin hamami yapiyorum bu arada persembede kinam var. Gelinligimide aldim odama astim ona baktikca heyecanlaniyorum ama annemi babami gordukce icime huzun kapliyo heyecan falan kalmiyo yaa

Kizlarr bn geldimm. 2 gun sonra kinam var evdeki son gunlerim nasil bi huzun coktu icime anlatamam size annemin gozleri kipkirmizi. Gozlerine baktikca yuregim aciyo taa derinden hissediyorum. Nasil basa cikicam bilmiyorum. Yarin gelin hamami yapiyorum bu arada persembede kinam var. Gelinligimide aldim odama astim ona baktikca heyecanlaniyorum ama annemi babami gordukce icime huzun kapliyo heyecan falan kalmiyo yaa

ayyyyy inanmıyorum nasıl bu kadar az kalmış :KK17: herkes bir gün yuvadan uçacak canım, annen baban da hem mutludur senin için, hem de artık seninle aynı evde yaşayamayacakları için hüzünlüdür, senin hüzünlenmen de o yüzden. dediğin gibi son günlerin tadını çıkartın beraber :KK66: bu arada hamam olayına bayıldımmm :KK68: Allah mutlu etsin canım benim..

Yazını okuyunca ağladım canım kıyamam ya hepimiz aynı durumları yaşıyoruz yaşıyacağız Rabbim güç versin mutlular elbet onlarda ama evden canları ayrılıyor onun hüznü oluyor işte :KK61:
günaydın kızlarrrrrr :KK24: son 17 :rolleyes:

Günaydın canım maşallah az kalmış:nazar::KK68:

canım bende öyle düşünüyodum bugün dişçiye gittim muayenehade komple boydan boya cam var adam camları ben siliyorum diyince şaşırdım nasıl siliyosun diye mıknatıslı cam sileceğiyle dedi 2 dakkada bitiyo dedi internetten araştırıyorum şimdi kafama yattı gibi cift camlı pencereler için ayrı tek camlı pencereler için ayrı satılıyo benim evdeki pencereler tek mi çift mi hatırlamıyorum ona bakıp alcam denicem bakalım inşallah işe yarıyodur işe yarıyosa büyük kolaylık valla :KK71:

yaaa o cam sileceklerinden bende istiyorum mutfağımın camları boydan boya ilk temizlik yapıldığında temizlikçi kadın yarım saatte anca silmişti. :(

canımm arada burayı takip ediyorum yazılanları heyecanlarınızı benim de düğünüme 1,5 aydan az kaldı bende bile aynı hüzün varken senin olması çok normal ama olsun bak telaşeniz bitiyor sevdiğine kavuşuyorsun öyle düşün :KK68:

yaaa o cam sileceklerinden bende istiyorum mutfağımın camları boydan boya ilk temizlik yapıldığında temizlikçi kadın yarım saatte anca silmişti. :KK43:

canımm arada burayı takip ediyorum yazılanları heyecanlarınızı benim de düğünüme 1,5 aydan az kaldı bende bile aynı hüzün varken senin olması çok normal ama olsun bak telaşeniz bitiyor sevdiğine kavuşuyorsun öyle düşün :KK68:
maaşımı bi alayım alcam hemen canım inşallah kullanışlı bişeydirde temizlikçi çağırmama gerek kalmaz sırf camlar için temizlikçi çağırcam yoksa her ay

Kızlar mayıs ayı geldi çattı bizim düğünler başladı hadi evlenin gelin anlatın nasıl geçtiğini :)) biz son lara kalıyoruz biraz

Inşallah canım ya korkuyorum geçmeyecek diye
İnsallah gecer canim ben iyilesemiyorum bugun yine doktora gittim antibiyotik verdi iki gunde rapor :( Pazartesi ise baslayacagim :(
Canim benim cok az kalmis Allah utandirmasin :) Hepimizde o huzunler var 24 gunum var ve sonrasinda yine ailemin evine donecek olmama ragmen benim de cok zoruma gidiyor. Doganin kanunu bu zamanla alisacagiz. Dugun sonrasi da yaz bize merak ederiz :)
günaydın kızlarrrrrr :KK24: son 17 :rolleyes:
Bugunu saymiyosun galiba :)))
Kızlar mayıs ayı geldi çattı bizim düğünler başladı hadi evlenin gelin anlatın nasıl geçtiğini :)) biz son lara kalıyoruz biraz
En sonlara biz kaldik valla merakla bekliyorum neler olacak :)) Son 24 sekerim bir de iyilesseydim iyiydi :(

İnsallah gecer canim ben iyilesemiyorum bugun yine doktora gittim antibiyotik verdi iki gunde rapor :KK43: Pazartesi ise baslayacagim :KK43:

Canim benim cok az kalmis Allah utandirmasin :) Hepimizde o huzunler var 24 gunum var ve sonrasinda yine ailemin evine donecek olmama ragmen benim de cok zoruma gidiyor. Doganin kanunu bu zamanla alisacagiz. Dugun sonrasi da yaz bize merak ederiz :)

Bugunu saymiyosun galiba :)))

En sonlara biz kaldik valla merakla bekliyorum neler olacak :)) Son 24 sekerim bir de iyilesseydim iyiydi :KK43:
Hayır yaaaa son 23 gece 12 oldu mu tamam ışte bugünü de sayma zaten ☺☺☺

Kızlar yarın kınam var. Cumartesi düğünüm. Çok heyecanlıyım. sanırım bu gece uyuyamam bile :) forumdaki arkadaşlığınız, destekleriniz, yardımlarınız, fikirleriniz kısacası her şey için teşekkür ediyorum. hepinizi kocaman öpüyorumm. Bana dua edinn... :KK68::KK37::KK45::-):cool::KK54::oops::oops::KK68::KK68::KK68:
Allah utandirmasin canim mutluluklar dilerim :)

Kızlar yarın kınam var. Cumartesi düğünüm. Çok heyecanlıyım. sanırım bu gece uyuyamam bile :) forumdaki arkadaşlığınız, destekleriniz, yardımlarınız, fikirleriniz kısacası her şey için teşekkür ediyorum. hepinizi kocaman öpüyorumm. Bana dua edinn... :KK68::KK37::KK45::-):cool::KK54::oops::oops::KK68::KK68::KK68:
Ayyyy mayıs geldi çattı :KK17: Mutluluklar canım biz de seni opuyoruz kocamannn :KK68:

Back