Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar bizim kına Ankara, düğün Kayseri'de olacak. Kına için tutulacak düğün salonu sizce benim oturduğum semtte olsa mı daha iyi olur yoksa başka yerde? Sizler nasıl yapacaksınız?
Ben kendi oturduğum yerde yapmayı düşünüyorum canım. Düğünün zaten erkek tarafında olmayacak mı kına mekanın da sana yakın olsun bence.

Kızlar bizim kına Ankara, düğün Kayseri'de olacak. Kına için tutulacak düğün salonu sizce benim oturduğum semtte olsa mı daha iyi olur yoksa başka yerde? Sizler nasıl yapacaksınız?

Canım genelde olan kızın evine yakın bulunduğu semte olması genelde böyle tercih ediliyor ama farklı düşüncelerin varsa yine senin kınan gönlündeki olsunBen nasipse oturduğum semtte tutacağım henüz araştırmadayım ki düşün bizim bulunduğumuz semtte güzel kına mekanı yok ama herkes rahatlıkla gelsin bayanlar arasında olacak diye diye böyle bir karara gidiyorum

O konuda çok haklısın :) Hangi ildeydin sen? Yeri tutunca tarih kolay, onu halledince üzerinden büyük bir yük kalkacak :) Tarih kesinleşince söyle seni de şafak panomuza ekleyelim :)

Evet yer tutulunca daha bir rahatlar insan o yüzden bende hiç bir şeyde emin olamıyorum insanlara tam tarihi söyleyemiyorum yerimiz ayarlanmalı artık

Ben kendi oturduğum yerde yapmayı düşünüyorum canım. Düğünün zaten erkek tarafında olmayacak mı kına mekanın da sana yakın olsun bence.

bizde aynı yerde olsun istiyoruz da sizinkileri merak ettim ama bulabilirsek inşallah :/

bizde aynı yerde olsun istiyoruz da sizinkileri merak ettim ama bulabilirsek inşallah :/
Benim tutacağım yer çok ahım şahım değil. Parkın içinde bir cafe tek katlı içi ahşap tamamen masa sandalyeler de dahil. Amaaa ben orayı anlaşacağım organizasyon firmasıyla şenlendireceğim

Benim tutacağım yer çok ahım şahım değil. Parkın içinde bir cafe tek katlı içi ahşap tamamen masa sandalyeler de dahil. Amaaa ben orayı anlaşacağım organizasyon firmasıyla şenlendireceğim

vayy o da güzel :) ben de kınayı çok abartmak istemiyorum. bakalım daha araştırmadım bu hafta gidip ilgilenicem

vayy o da güzel :) ben de kınayı çok abartmak istemiyorum. bakalım daha araştırmadım bu hafta gidip ilgilenicem
Benim hayalimdi güzel bir kınam olması. Çok kalabalık olmayacak zaten bayanlar arasında olacak ama çok eğlenilsin istiyorum. Bu işi yapanlarla görüştüm bakalım birara gidip sözleşmeyi imzalayacağım, maaşlarımızı alalım da

Gidin gezin tatlım siz de gezin beğenin :)

İnşallah canım bayram girdi araya sonraki hafta düğün falan derken bakamadık bu akşam beyaz eşyalara bakmak istiyorum biraz o gün media markte baktık bir kaç markanın çeşitlerine falan az çok fikir edindik simensin buzdolabını alacak gibiyiz bir model beğendik boschdan bir kaç ürün yine sanırım bizim karma olacak ama ağırlık bosch ve simens

tam olarak neler yapılacak falan bize de bilgi verir misin? :)

nilcim bu konuda ben de senin fikrini bi alayım istiyordum. biliyorum çok araştırıyorsun ve bilgilisin :) siemens ve bpsh mu iyi diyorsun?

Ben modellerini beğendim canım araştırma da yaptık. Ben hepsini siemens alacacağım. Zaten bosch ve siemens aynı fabrikadanmış tatlım. Siemens de biraz daha kaliteliymiş parçalar.

tam olarak neler yapılacak falan bize de bilgi verir misin? :)
Canım 3 tane kına kızı oluyor. 2 tanesi kapıda lokumlarla misafirlerini karşılıyor. Kına tahtı ve cibinliği kuruyorlar. Sonra davul zurna eşliğinde seni içeri alıyorlar. Kendileri dans gösterisi yapıyorlar. Dj bayan tüm gece müzikleri çalıyor. Kına bindallını onlar veriyor, ayrıca arkadaşların için 10 adet kaftan veriyorlar. Bunun yanı sıra kına taçları, mendilleri, shakira kemerleri, tefler dağıtıyorlar misafirlere. Kına için güzel bir tepsileri var ve misafirlere kuru kına dağıtıyorlar. Bu saydıklarımın hepsi organizasyon şirketine ait. Ha en önemlisini unuttum bir de dansöz var

ay süpermiş ama bizim erkek kız kınası bir olacak. dansöz zinhar olmaz

nilcim bu konuda ben de senin fikrini bi alayım istiyordum. biliyorum çok araştırıyorsun ve bilgilisin :) siemens ve bpsh mu iyi diyorsun?

Evet canım buzdolabında simens ama bosch da az çok şikayet duydum simens de genelde yok gibi bakalım hepsini bir yerden de alabiliriz karışık da yapabiliriz samsung ve vesteli pek önermiyorlar arçeliğin servisi iyi ama işte şans işi bazıları memnun bazıları değil her markadanBeko ve lg hakkında pek bilgim yok annem beko kullanıyor senelerdir ama ben bir sevemedim gittigeçen lg den kurutmalı çamaşır makinesi önerdi satış temsilcisi arkadaşımız herkes memnunmuş bilemedim LG tv de iyi ama beyaz eşyada

Ben modellerini beğendim canım araştırma da yaptık. Ben hepsini siemens alacacağım. Zaten bosch ve siemens aynı fabrikadanmış tatlım. Siemens de biraz daha kaliteliymiş parçalar.
Aynen öyle canım Bosch ve simens aynı fabrika üretimi profilo bile öyleymiş ama emin değilim ondanBende simensin mağazasına bir gidelim hepciğini oradan aldırmaya çalışacağım nişanlım karma yapıcaz sanıyor

ben de siemense yoğunlaşayım o zaman. biz evde arçelik kullanıyoruz senelerdir çok da memnunuz aslında. ama dediğin gibi beyaz eşya şans işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…