Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Eee kızlar ne var ne yok hazırlıklar ne alemde? Çeyizdir, düğün mekanıdır anlatın bakalım hem bana da vakit geçsin yahu

Teşekkürlerrrr :)))

Biz yeri ayarlamaya çalışıyoruz hala yer ayarlansa tarih alıcaz valla hep bi stress :)
O konuda çok haklısın :) Hangi ildeydin sen? Yeri tutunca tarih kolay, onu halledince üzerinden büyük bir yük kalkacak :) Tarih kesinleşince söyle seni de şafak panomuza ekleyelim :)

stresli canım yaa. burada daha mekan bakamadık. istediğimiz tarihe bulabiliriz inşallah :/
Canım biran önce bakın ve halledin. Ben istediğim tarihte alamadım tutulmuştu...
mugla cok guzel bıyer hıc uzulme ben muglalıyım :)
Güzelliği konusunda hemfikiriz zaten de büyükşehire alışana zor canım ya bir de aileyi geride bırakınca...

Eee kızlar ne var ne yok hazırlıklar ne alemde? Çeyizdir, düğün mekanıdır anlatın bakalım hem bana da vakit geçsin yahu

Gunaydin canim bende henuz bir hazirlik yok sanki bu mayista evlenecek olan ben degilim

Dugun salonunu tutarsak bi huzura erecegim artik :)

Ama once isteme olmasi lazim tabi bi istemeye gelsinler :)

Canım biran önce bakın ve halledin. Ben istediğim tarihte alamadım tutulmuştu...

Güzelliği konusunda hemfikiriz zaten de büyükşehire alışana zor canım ya bir de aileyi geride bırakınca...
haklısın cnm senın hazırlıklar nasıl gıdıyo

Gunaydin canim bende henuz bir hazirlik yok sanki bu mayista evlenecek olan ben degilim

Dugun salonunu tutarsak bi huzura erecegim artik :)

Ama once isteme olmasi lazim tabi bi istemeye gelsinler :)
tabi istemeye gelmeden bir şey yapamazsın :) Neyi bekliyorsunuz canım?

haklısın cnm senın hazırlıklar nasıl gıdıyo
Valla yapmak istediklerim hazır ama sözleşmelerini imzalayamadık hiçbirinin düğün mekanı dışında onu da kayınpederim imzaladı nişanlım burada olmadığı için. Ben de onun gelmesini bekliyorum. Fotoğrafçıyı seçtim sözleşme imzalanacak, kına organizasyonu için sözleşme imzalanacak. Balayı muamma. Çeyiz dışında pek bir şey yapmıyorum ben de aslında

Kızlar bizim kına Ankara, düğün Kayseri'de olacak. Kına için tutulacak düğün salonu sizce benim oturduğum semtte olsa mı daha iyi olur yoksa başka yerde? Sizler nasıl yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…