• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

1500 tl verdim kaftanına kadar her şey onlardan 400 liraya da mekan tuttum kafam rahat :KK70:

ben de çok istedim de onun yerine teknede düğünle kandırdılar beni :)) salon benim 800 lira :( hem de perşembe akşamı nişanı da orda yapmıştım o yüzden mecbur orayı tuttuk yine :/ kaftanı da gelinlikçimden kiralıyorum, inşallah malzemeleri ucuza hallederim bari :)

ben de çok istedim de onun yerine teknede düğünle kandırdılar beni :)) salon benim 800 lira :KK43: hem de perşembe akşamı nişanı da orda yapmıştım o yüzden mecbur orayı tuttuk yine :/ kaftanı da gelinlikçimden kiralıyorum, inşallah malzemeleri ucuza hallederim bari :)
Olsun ya teknede düğün de iyidir. Benim düğün paramla da teknede yapılabilirdi ama sayı fazlalığından böyle oldu kısmet :) Buarada benim kınam da perşembe günü. Doğru düzgün gelen olacak mı çok merak ediyorum. İstanbul trafiğinde millet nasıl yetişecek bakalım :D

Olsun ya teknede düğün de iyidir. Benim düğün paramla da teknede yapılabilirdi ama sayı fazlalığından böyle oldu kısmet :) Buarada benim kınam da perşembe günü. Doğru düzgün gelen olacak mı çok merak ediyorum. İstanbul trafiğinde millet nasıl yetişecek bakalım :KK70:

aman nasıl olursa olsun bitsin bi an evvel, çok sıkıldım. ben mecbur perşembe yaptım cuma günü kandilmiş, o gün de dini nikah kıyılcak bakalım. evet aynı şeyi ben de merak ediyorum ama cuma olsa da aynı sey yine isten cıkıp gelcekler vs. bi güncük gelsinler artık :63:

aman nasıl olursa olsun bitsin bi an evvel, çok sıkıldım. ben mecbur perşembe yaptım cuma günü kandilmiş, o gün de dini nikah kıyılcak bakalım. evet aynı şeyi ben de merak ediyorum ama cuma olsa da aynı sey yine isten cıkıp gelcekler vs. bi güncük gelsinler artık :63:
Ben de cuma da olsa aynı şey o zaman kendimi düşünürüm deyip cuma yaptım. Gelen gelir gelmeyen gelmez ne yapalım. Biz de cuma günü dini nikah kıyacağız kısmetse. Senden 1 hafta sonra yani :)

Ben de cuma da olsa aynı şey o zaman kendimi düşünürüm deyip cuma yaptım. Gelen gelir gelmeyen gelmez ne yapalım. Biz de cuma günü dini nikah kıyacağız kısmetse. Senden 1 hafta sonra yani :)

kına en eğlencelisi, gelirler hiiiç merak etme :KK16: dini nikahla ilgili bilmem gereken bir şey var mı, sen bildiğini paylaşır mısın benimle :) bu arada bugün onu düşündüm, burda hepimiz benzer olayları yaşıyoruz aynı zamanlarda, acaba yarın bi gün de anneler topiğinde de karşılaşır mıyız diye :)))

kına en eğlencelisi, gelirler hiiiç merak etme :KK16: dini nikahla ilgili bilmem gereken bir şey var mı, sen bildiğini paylaşır mısın benimle :) bu arada bugün onu düşündüm, burda hepimiz benzer olayları yaşıyoruz aynı zamanlarda, acaba yarın bi gün de anneler topiğinde de karşılaşır mıyız diye :)))
Hiçbir bilgim yok öğrenen bildiklerini paylaşsın :) Düğünden sonra da yeni bir topic açar oradan devam ederiz diyorum ben :) Burdan kopmaya hiç niyetim yok :)

Ben yaptırıyorum ayaklarımda problem olduğundan dolayı :) Bir ayak trağım 38 numarayken ikincisi 38.5'muş :KK70: Ondan dolayı yaptırmak durumunda kaldım. Başka bir yere yaptırıyordum anlaşamadık şimdi farklı bir yerle anlaştım :) Ayın 20'sine hazır olacak inşallah. Benimki mor renk arkası ve burnu açık bir ayakkabı. 11.5 cm topukla rahat ettim ben fazlası ayağımı ağrıttı. Renk takıntın yoksa ve ayakların problemli değilse hazır al ayakkabılarını kurtul. Ben bu süreçte ayakkabıdan çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim Aralık sonundan beri uğraşıyoruz sorunlu ayaklarım ve ben :KK70: Gelinliğimi de kestiremiyorum sırf bu yüzden ya olmaz da başka bir ayakkabı almak zorunda kalırsam diye.

Canım benim ayaklarımda 36 numara ama topuklu ayakkabıda biraz daha küçük kalıyo, ayak eğildiği için ayakkabının arkası boş kalabiliyor. yaptırmak isterdim ama sürem çok kısıtlı :( hazır bakıyorum kemal tanca, inci'ye baktım ama şimdilik bulamadım. İnşallah içine siner canım. Bu arada ayıptır sorması ne kadara yaptırıyosun? hazırların fiyatları çok geldi de bana

Evin daha eksikleri var canım. Ama tek başıma yapabileceğim kısımları tamamladım. Diğerleri için eşimin gelmesi gerekiyor. Ona da izin vermiyorlar beklemedeyim.

Espri şeeediiiyom canım evin işi bitermi hiç. nyseki sen sana düşenleri yapmışsın gerisi daha rahat olur en azından inşallah nişanlına da tez zamanda kavuşursun :))

Canım benim ayaklarımda 36 numara ama topuklu ayakkabıda biraz daha küçük kalıyo, ayak eğildiği için ayakkabının arkası boş kalabiliyor. yaptırmak isterdim ama sürem çok kısıtlı :KK43: hazır bakıyorum kemal tanca, inci'ye baktım ama şimdilik bulamadım. İnşallah içine siner canım. Bu arada ayıptır sorması ne kadara yaptırıyosun? hazırların fiyatları çok geldi de bana

Espri şeeediiiyom canım evin işi bitermi hiç. nyseki sen sana düşenleri yapmışsın gerisi daha rahat olur en azından inşallah nişanlına da tez zamanda kavuşursun :))
Ayakkabi yaptirdigin zaman prova icin numune ayakkabi veriyorlar aklinda bulunsun. Boylece provaya gidebilirsin. Cok ucuz degil canim 200 tlye yaptiriyorum.

Insallah canim tek dilegim tez zamanda gelmesi.

yok canım kına için ve düğün için ayakkabıya bu hafta bakcam bende kısmetse renkli düşünüyorum:)) bakalım bulabilecekmiyim:))

inşalah istediğimiz gibi buluruz canım, bende sade bişi mi alsam diyorum, gelinlik zaten boool dantelli renkli bişi alıpta boğmak istemiyorum

slmmm kızlarr bgiremyrdum bi süredir:)) nasılsınızzz:)) herkes herşeyini hemen hemen halletmiş görünüyor:)) bizim ev yerleştirme işi son aya kalcak öyle görünüyor hala kapılar gelmedi mutfak dolapları takılmadı offf yaa:KK43:(bide anlaştığımız mekanıla alakalı sıkıntı yaşadım bide tanıdık üstelik çokk gerdiler yaa benii:KK43:( sizler neler yapıyorsunuz:))

Kızz kimse bişi halledemedi daha en azından senin bir evin var eşyalar sipariş edildi, bende onlar bilem yokk oyy oyyy oyyy :( Bide eltime bak, benden 4 ay sonra evlenecek benden önce eşyalarını aldı bide bana nispet yaparcasına arıyor yardıma ihtiyacın varsa seve seve ederim diyor.
Ya kızlar küçük eltime ve kaynıma gıcık oluyorum bi kaşık suda boğasım var.

inşalah istediğimiz gibi buluruz canım, bende sade bişi mi alsam diyorum, gelinlik zaten boool dantelli renkli bişi alıpta boğmak istemiyorum

Kızz kimse bişi halledemedi daha en azından senin bir evin var eşyalar sipariş edildi, bende onlar bilem yokk oyy oyyy oyyy :KK43: Bide eltime bak, benden 4 ay sonra evlenecek benden önce eşyalarını aldı bide bana nispet yaparcasına arıyor yardıma ihtiyacın varsa seve seve ederim diyor.
ayyy canım ne gıcık şeymişşş o öylee burdan ben bile sinir oldum sen söylerken:KK53::KK53:

Kızz kimse bişi halledemedi daha en azından senin bir evin var eşyalar sipariş edildi, bende onlar bilem yokk oyy oyyy oyyy :KK43: Bide eltime bak, benden 4 ay sonra evlenecek benden önce eşyalarını aldı bide bana nispet yaparcasına arıyor yardıma ihtiyacın varsa seve seve ederim diyor.
olur canım yaa:)) offf şaka bi yanada çok az kaldı zaman daraldıkça stres artıyor yaa:((

çok sıkılıyorum benn yaa..stres bol heyecan bol sende nasıl kuzum?? bütün esyaalarım toplandı nerdeyse gönderilmek üzeree puff 2 gündr biacayibim
ayy canım ya anlamdım benim daha biçok eksiğim var evde hallolmadı bu ayın sonuna kadar beklemem gerecek mecburen offf yaa bennde tuhaf duygular içerisindeyim anlamadım yaa:(( nasıl bişeydir buuu :((artık evimize geçince tadını çıkartrız umarımm çok yoğun günlerimiz bunlarrr :))

Back
X