• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Teşekkür ederim. Ben buraya yeni üye oldum daha çözemedim :) Evet Ankaradayım düğünümüz kısmetse 17 Mayıs :)

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığın için :) Evet Ankaradayım ben de. Düğün 17 Mayıs Kısmetse :)

ne demek, baştan aşağı bloğunuzu okumak isterim tam hayallerimdeki çeyizler ama malesef benim yok. Artık kız evladım olursa ona yaparım öyle şeyler :)
Bizde 17 mayısta yapacaktık ama o hafta kandil olduğu için bir hafta sonraya aldık tarihimizi. 24 Mayıs'ta

Kızlar bu ara gelinlik için ayakkabılarınızı aldınız mı??haftaya ikinci provama ayakkabı ile gitmem lazım araştırıyorum. alanlardan hazır mı aldı, yaptıran var mı, 1 hafta yaptırmak için yeterli mi ?? öneriler bekliyorum, renk, yükseklik, rahatlık, şıklık, kullanışlılık konularında bilgi verin bana şekerciklerim :))

Kızlar bu ara gelinlik için ayakkabılarınızı aldınız mı??haftaya ikinci provama ayakkabı ile gitmem lazım araştırıyorum. alanlardan hazır mı aldı, yaptıran var mı, 1 hafta yaptırmak için yeterli mi ?? öneriler bekliyorum, renk, yükseklik, rahatlık, şıklık, kullanışlılık konularında bilgi verin bana şekerciklerim :))
Ben yaptırıyorum ayaklarımda problem olduğundan dolayı :) Bir ayak trağım 38 numarayken ikincisi 38.5'muş :D Ondan dolayı yaptırmak durumunda kaldım. Başka bir yere yaptırıyordum anlaşamadık şimdi farklı bir yerle anlaştım :) Ayın 20'sine hazır olacak inşallah. Benimki mor renk arkası ve burnu açık bir ayakkabı. 11.5 cm topukla rahat ettim ben fazlası ayağımı ağrıttı. Renk takıntın yoksa ve ayakların problemli değilse hazır al ayakkabılarını kurtul. Ben bu süreçte ayakkabıdan çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim Aralık sonundan beri uğraşıyoruz sorunlu ayaklarım ve ben :D Gelinliğimi de kestiremiyorum sırf bu yüzden ya olmaz da başka bir ayakkabı almak zorunda kalırsam diye.

Ben şuan rahatım canım valla ama her an müdür görev varmış dediği an iptalim :)) sen napıyon, evi düzdün alacak bişi kalmadı dimi :))
Evin daha eksikleri var canım. Ama tek başıma yapabileceğim kısımları tamamladım. Diğerleri için eşimin gelmesi gerekiyor. Ona da izin vermiyorlar beklemedeyim.

slmmm kızlarr bgiremyrdum bi süredir:)) nasılsınızzz:)) herkes herşeyini hemen hemen halletmiş görünüyor:)) bizim ev yerleştirme işi son aya kalcak öyle görünüyor hala kapılar gelmedi mutfak dolapları takılmadı offf yaa:((bide anlaştığımız mekanıla alakalı sıkıntı yaşadım bide tanıdık üstelik çokk gerdiler yaa benii:(( sizler neler yapıyorsunuz:))

yok canım kına için ve düğün için ayakkabıya bu hafta bakcam bende kısmetse renkli düşünüyorum:)) bakalım bulabilecekmiyim:))

slmmm kızlarr bgiremyrdum bi süredir:)) nasılsınızzz:)) herkes herşeyini hemen hemen halletmiş görünüyor:)) bizim ev yerleştirme işi son aya kalcak öyle görünüyor hala kapılar gelmedi mutfak dolapları takılmadı offf yaa:KK43:(bide anlaştığımız mekanıla alakalı sıkıntı yaşadım bide tanıdık üstelik çokk gerdiler yaa benii:KK43:( sizler neler yapıyorsunuz:))
Yok ya kimsenin bir şey bitirdiği yok :D Benim de çeyizler götürülüp yerleştirilecek. Evde doğalgaz yok. Eşim açtıracaktı, izin vermiyorlar. Ben de ne yapacağım hiç bilmiyorum.

canım bide 15 cm topuklu ayakkabı bulmamm lazım ikisi içinde:))

Yok ya kimsenin bir şey bitirdiği yok :KK70: Benim de çeyizler götürülüp yerleştirilecek. Evde doğalgaz yok. Eşim açtıracaktı, izin vermiyorlar. Ben de ne yapacağım hiç bilmiyorum.
canım daha ev bitmedi bizimde temizlememiz gerekiyor bu hafta niaşnlım biraz daha ilgilenecek işlerin yoğunluğundan dolayı hiç ilgilenemiyordu eşyalar gelcek 20 güne kadar bilemiyorum nasıl yetişecek son günlerde artık beni pek bulamazsınız heralde forumda :((

hepsi işte kına gecesi için neler gerekiyorsa.. sen hallettin mi?
Yok ben de daha bakmadım. Organizasyon firması tuttum ya ben, sadece kızlara kına tacı alacağım ben. Diğerlerini onlar veriyor zaten. Pankart tarzı şeyler alır mıyım bilmiyorum nişanda doya doya yaptık hiç alasım yok. Nişanda hediye de dağıttım kınada dağıtmayacağım sanırım. Tepsi, mendil, kına onlardan. Ben kendime abiye bir kına gecesi elbisesiyle ayakkabı alacağım sadece.

canım daha ev bitmedi bizimde temizlememiz gerekiyor bu hafta niaşnlım biraz daha ilgilenecek işlerin yoğunluğundan dolayı hiç ilgilenemiyordu eşyalar gelcek 20 güne kadar bilemiyorum nasıl yetişecek son günlerde artık beni pek bulamazsınız heralde forumda :KK43:(
Yetişir yetişir. Bak en azından nişanlın yanında sırt sırta verir halledersiniz. Benimki yok mecburen beklemedeyim.

Yetişir yetişir. Bak en azından nişanlın yanında sırt sırta verir halledersiniz. Benimki yok mecburen beklemedeyim.
evet ama pek bişeyin kalmadı senin ya canım :)) nişanlının burda olmaması daha bi zor tabi:(( umarım en kısa zamanda halledersiniz canım:))

evet ama pek bişeyin kalmadı senin ya canım :)) nişanlının burda olmaması daha bi zor tabi:KK43:( umarım en kısa zamanda halledersiniz canım:))
Olur mu avizeler, mutfağa masa sandalye, damatlık, mutfağa halı, yemek odasına halı, banyo dolabı, ayakkabılık ve daha bir sürü ıvızr zıvır duruyor.

Yok ben de daha bakmadım. Organizasyon firması tuttum ya ben, sadece kızlara kına tacı alacağım ben. Diğerlerini onlar veriyor zaten. Pankart tarzı şeyler alır mıyım bilmiyorum nişanda doya doya yaptık hiç alasım yok. Nişanda hediye de dağıttım kınada dağıtmayacağım sanırım. Tepsi, mendil, kına onlardan. Ben kendime abiye bir kına gecesi elbisesiyle ayakkabı alacağım sadece.

ohhh o süper olmuş işte :) ben mecbur koşturucam :KK53:

Back
X