- 16 Mayıs 2013
- 76
- 39
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.681

Hosbuldum canım 22 yasındayımBenim de iliskim 6 yilini bitirdi ben de1 ay once nisanlandim benim de mobilyalarim avangard ne kadar ortak yonumuz var
Hosgeldin yaş kaç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canım 22 yasındayımBenim de iliskim 6 yilini bitirdi ben de1 ay once nisanlandim benim de mobilyalarim avangard ne kadar ortak yonumuz var
Hosgeldin yaş kaç
Hosbuldum canım 22 yasındayımevet ortak yönümüz çokmuş
Ahahah cok güzell oldu bu senin düğünün ne zamann ?Ben de 22 yasimdayim yaawhatta tam 22 buçuk yasimdayim
![]()
Ahahah cok güzell oldu bu senin düğünün ne zamann ?
Evet canım 1 şubatta nişanlandım sen nereye gelin oluyorsunn ?Nasipse 02.05.2015 :)
Ben de 7 şubatta nişanlandım
Sen 1 şubatta nişanlanmışsın alyansında oyle yaziyor![]()
Evet canım 1 şubatta nişanlandım sen nereye gelin oluyorsunn ?
Hmmm anladım canımm . Evet o da 25 yasındaBen ayni yerimde kaliyorum bir yere gitmiyorum
Kucuk bir yerde yasiyorum o yuzden hic soylemedim nerede yasadigimi canim tanidiklar var forumda
Nişanlın da senin gibi genç mi:)
Hmmm anladım canımm . Evet o da 25 yasında
Biraz daha konusursak akraba cıkıcaz :)Masallah Allah daim etsin:)
Benimki de 23 yasinda ama bu martta dogum gunu var elvendigimizde 24yasinda olacak yani:)
2009a bir kac gun kala iliskiniz baslamiz bizim iliskimiz de subat 2009 da basladi. :)
Biraz daha konusursak akraba cıkıcaz :)
Sen ne renk aldın mobilyalarını benimkiler krem rengi ve pembe tüm evim krem pembe beyaz agırlıklı. Sadece mutfagım beyaz kahve
Ben boğa burcuyum bak bu olmadı simdiHehehe evet ya hangi burçsun mesela :)
Başak ben
Hmm benim mobilya olarak salonum gri ve kayısı rengi ve krem
Oturma odam turkuaz ve hardal rengi
Çocuk odalarından biri krem ve camgöbeği rengi (misafir odası yaptım)
Çocuk odalarından diğeri siyah,kırmızı ve kahverengi (çalışma ve hobi odası yaptım)
Yatak odam da krem ve pudra pembe rengi
Ha mutfak dolaplarım beyaz lake ve gri mutfak masam sandalye grubum da gri,beyaz ve kırmızı
![]()
Ben boğa burcuyum bak bu olmadı simdisenin evin baya büyük heralde. Benim 2 oda 1 salon 1 de büyük giriş var tüm kapılar oraya acılıyor. Bitti mi tüm hazırlıkların az kaldı düğüne
![]()
![]()
Oo iyi o zaman canımm senin icinAma boga ve basak cok iyi anlasir
Bizim ev de 4+1 ya gelecege yonelik olarak oyle istedim coluk cocuk fln kalabalik bi ailem olur belkim Allahim nasip ederse
Hazirliklar neredeyse bitti ya mobilyalarin,perdelerin,avizelerin yani her seyin gelmesini bekliyorum![]()
Oo iyi o zaman canımm senin icinbizde sırf îleriye yatırım olsun diye simdilik bütçemize göre bi ev aldık küçük ama bizi idae eder cocuk olana kadar
![]()
Bende çok memnun olduum :)Hayirli olsun iyi etmissiniz :)
Tanistigimiza memnun oldum bu arada
2013te uye olmussun ama.daha yeni foruma gelmissin bugun:)
Bende çok memnun olduum :)
Evet aslında cok önce üye oldum ama bu ara sıkıntıdan neyaocamı saırdım bi bakayım dedim tekrar :) iyi de yapmısım bundan sonra zaman cok hızlı gecer hepberaber![]()
![]()
Iyi yapmissin sohbete gel surekli artik paylasiriz heyecanlarimizi :)
Ben musaadeni alayim canim iyi geceler :)
Merhaba aramıza hoş geldin :) Benden 1 hafta sonra evleniyorsun :)Merhabaa benimde 31 mayısta düğünüm beni de eklerseniz cok memnun olurum. İstanbuldan bursaya gelin gidiyorumm .
hayırlı olsunnn hosgeldinnn anaacımm ohhh ne rahatlık maşallahhh ev de yerleşmiş düğüne kadar yatttHersey tamam şükür. Esyaların hepsi alındı eve yerlestirildi. Bi tek düğün alışverisi kaldı çamasır vs.![]()