- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.561
Ya benimkinde eski şarkı fobisi varBizimkilerde bakar bende anlamazdımÇok güzeller bence bizim düğünlerde eğlence bol romantizm tavan olacak inşallah
Sen diğer şarkıya ikna ettin mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimkinde eski şarkı fobisi varBizimkilerde bakar bende anlamazdımÇok güzeller bence bizim düğünlerde eğlence bol romantizm tavan olacak inşallah
Sen diğer şarkıya ikna ettin mi
![]()
Nostaljik şarkı candır ya ama demek ki eski geliyor ona olsunYa benimkinde eski şarkı fobisi varNostaljik şarkı da demiyor eski şarkı bu diyor
Gül rengi kalacak sanırsam. Bu arada ikinci dans şarkısını da babamın sevdiği bir şarkı yapmaya karar verdim "Sezen Aksu-Firuze"
![]()
Evet canım. Annem de çok komik babama diyor ki biz ne zaman dans edeceğizNostaljik şarkı candır ya ama demek ki eski geliyor ona olsunfiruze de çok güzeldir babanda seviyormuş
![]()
Günaydın canım eviniz hayırlı olsun :) Bir bir artıyor evliler sayımızgünaydın kızlarrrrrr, artık evi olan bir insan olarak yazıyorum, nihayet istediğimiz gibi bulabildik ve salı günü de evi tuttukbu günlerin gerginliğinden midir nedir bilmiyorum o akşamdan beri kavgalıyız
çok sıkıldım artık
siz nasıl geçiriyosunuz bugünleri?
evet canım ama orda olmaynca zor.kafamda deli sorular acaba doğru getircekler mi eksik bişey olur muHadi bakalım güle güle kullanın inşallah :) Benimkiler geldiğinde aynı heyecanı hissetmiştim bilirim :)
Ahaha kuzum ilk şarkıda tabi sadece çift ediyor sonra herkes katılıyor 2.şarkıdaEvet canım. Annem de çok komik babama diyor ki biz ne zaman dans edeceğizBen de dedim biz şarkının sonuna kadar dans etmeyiz yarısında veririm sana kocanı
İlk dans müziğinde dans edemezlermiş kızlarını vermeye meraklı gibi olurlarmış
Konuştuğumuz konulara bakar mısın
![]()
Yahu ne olcak sen zaten yakın zamanda gideceksin İstanbul'a. Eksik varsa söylersin getirirler canım. Çözümü var bunun, bunları dert etme tadını çıkar :)evet canım ama orda olmaynca zor.kafamda deli sorular acaba doğru getircekler mi eksik bişey olur muorda olsam en ufak detayıyla ilgillencem ama allahtan kayınvalidemde detaycıdır şükür ki
Bizim düğünlerde ilk şarkıda hemen atlıyor millet damatla gelini yalnız bırakmıyorlarAhaha kuzum ilk şarkıda tabi sadece çift ediyor sonra herkes katılıyor 2.şarkıdapeki 2 şarkıda üstüstemi çalmalı
![]()
ooohhh hayırlı olsun canım hersey dilediğiniz gibi olsun güle güle oturun inşallah.büyük rahatlık.bizde zor zamanlar geçirdik daha geçen hafta ama şükür ki durulduk sende takma o yüzden :)günaydın kızlarrrrrr, artık evi olan bir insan olarak yazıyorum, nihayet istediğimiz gibi bulabildik ve salı günü de evi tuttukbu günlerin gerginliğinden midir nedir bilmiyorum o akşamdan beri kavgalıyız
çok sıkıldım artık
siz nasıl geçiriyosunuz bugünleri?
öyle yapıcam zaten canım takmıyorum diğer eşyalar zaten 2 haftaya ancak gider.o zamana bende orda olcam nasipseYahu ne olcak sen zaten yakın zamanda gideceksin İstanbul'a. Eksik varsa söylersin getirirler canım. Çözümü var bunun, bunları dert etme tadını çıkar :)
Bende babanınki gibi düşünmüştüm takı takılır içeri geçeriz tekrar çıkar 2.dansımızı yaparız ama sen oynanıyor falan diyince vazgeçtimBizim düğünlerde ilk şarkıda hemen atlıyor millet damatla gelini yalnız bırakmıyorlarİki şarkıda da herkecikler oluyor yani. Peşpeşe olmaz dedi dün akşam babam. Takıdan sonra olur ikinci dans şarkısı sonra da oynanmaya başlanır dedi. Benim de kafam karıştı.
yaa ben pasta kesildikten sonra die düşünmüştüm ikinci dansıBizim düğünlerde ilk şarkıda hemen atlıyor millet damatla gelini yalnız bırakmıyorlarİki şarkıda da herkecikler oluyor yani. Peşpeşe olmaz dedi dün akşam babam. Takıdan sonra olur ikinci dans şarkısı sonra da oynanmaya başlanır dedi. Benim de kafam karıştı.
Efferim hep böyle olacağız tamam mı az kaldıöyle yapıcam zaten canım takmıyorum diğer eşyalar zaten 2 haftaya ancak gider.o zamana bende orda olcam nasipse![]()
Yine bilindik metodu kullanmakta fayda var galiba. Biz insanları yeterince şaşırtacağız daha fazla şaşırtmayalımBende babanınki gibi düşünmüştüm takı takılır içeri geçeriz tekrar çıkar 2.dansımızı yaparız ama sen oynanıyor falan diyince vazgeçtim![]()
Pasta kesildikten sonra takı oluyoryaa ben pasta kesildikten sonra die düşünmüştüm ikinci dansı![]()
hahaha hobaaa hatlar gidiyo iyiceeePasta kesildikten sonra takı oluyor![]()
Evet sanırım en mantıklı olanı bu sen hala pastadan sonra mı dans etmeyi düşünüyorsun?hahaha hobaaa hatlar gidiyo iyiceeene karışıkmış bu işlerr yaa
o zaman babanın deiği mantıklı takıdan sonra anacım içeri git salona tekrar girişte dans et.bana kalsa hep dans ederim her fırsatta
![]()
artık hayır ben takı olayını düşünmemişim şimdi gözümün önüne getirince haklısın pastadan hemen sonra takı oluyo geneldeEvet sanırım en mantıklı olanı bu sen hala pastadan sonra mı dans etmeyi düşünüyorsun?
Yine bilindik metodu kullanmakta fayda var galiba. Biz insanları yeterince şaşırtacağız daha fazla şaşırtmayalım![]()