• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet şarkıyı biliyorum Ama yabancı müzik istemedim yoksa maher zahin for the rest of my life düşünmüştüm

sezen aksu belalım da süper aslında

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin
Prangalarca boynuma takığım sensin

Ömrüme ömür diye kattığım sensin

Kızlar leman sam daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim dinleyin hoş gelebilir nisanlim beğenmedi tarzı ben severim şarkıyı

Selami Şahin Burcu Güneş - Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim

bu şarkıyı mutlaka dinleyin

okeanoss00 okeanoss00 kuzucum gibi Burcu Güneş - Mutluyuz ondan esinlendim Bimbambom düşünüyordum ama son karar Mutluyuz :nazar:
:KK68:

Günaydın kuzum güzel olmaz mı hiç hepsini çaldım farkındaysan:KK70:
Bir sen beğendin kuzucum :KK48: Diğer kızlar maşallah hep yabancı şarkılar seçmişler bizimki yanlarında kro gibi kaldı :D

günaydın gelinleeer..
bugun benim yatak odam geliyooo :KK76: ben orda yokum aklım istanbulda bu yuzden allahtan kayınvalidem var ona güvenim tam :KK70:
Hadi bakalım güle güle kullanın inşallah :) Benimkiler geldiğinde aynı heyecanı hissetmiştim bilirim :)

günaydın gelinleeer..
bugun benim yatak odam geliyooo :KK76: ben orda yokum aklım istanbulda bu yuzden allahtan kayınvalidem var ona güvenim tam :KK70:
Hayırlı olsun canım büyük bir heyecanı vardır :KK73:
Bir sen beğendin kuzucum :KK48: Diğer kızlar maşallah hep yabancı şarkılar seçmişler bizimki yanlarında kro gibi kaldı :KK70:

Kuzum ben çevreyi bırak anlamadıgım şarkıda eğlenemem o yüzden türkçe istedim:KK70:Neresi kıro modernler :KK53:

Hayırlı olsun canım büyük bir heyecanı vardır :KK73:

Kuzum ben çevreyi bırak anlamadıgım şarkıda eğlenemem o yüzden türkçe istedim:KK70:Neresi kıro modernler :KK53:
Yerim ben seni :rolleyes: Çevremi düşünüyorum ben aval aval bakacaklar ne yapıyor bunlar diye :) Hem kendi sevdiğim hem onlar eğlenebileceği bir şey olsun dedim iyi de oldu di mi :))))

Yerim ben seni :rolleyes: Çevremi düşünüyorum ben aval aval bakacaklar ne yapıyor bunlar diye :) Hem kendi sevdiğim hem onlar eğlenebileceği bir şey olsun dedim iyi de oldu di mi :))))
Bizimkilerde bakar bende anlamazdım:KK70:Çok güzeller bence bizim düğünlerde eğlence bol romantizm tavan olacak inşallah:nazar::KK60:Sen diğer şarkıya ikna ettin mi:rolleyes:

Back
X