Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar iyi akşamlar uzun zamandır yazamadım işlerin yoğunluğundan.bugün nihayet çeyizimin son eksiklerini tamamladım ve çeyiz olayı bitti nihayet :) ufak ayrıntılarla uğraşmak ne zormuş. Mandaldan çamaşır ipine kadar tüm detayı düşündüm ama umarım eksik çıkmaz :))

Canim cok tesekkur ederim dinleyecegim :)

Bayadir yoktun tatlim ozledik valla :) Ceyiz isleri bitmiyor son ana kadar eksik bitmez hatta evlendikten sonraya bile kalacak dert etme :) Benim de daha alinacak seylerim var utu masasi elektrik supurgesi falan ivir zivirlari saymiyorum bile :)
daha iyiyiz canımm 3 gündür izinliydım evde ruh gibi yattım çok kötüydüm Alaha şükür dün geceden beri daha iyiyiz.kayınvalidem aradı 2 kere sağolsun herşeyi anlattım rahatladım daha iyiyim
Canim senin adina sevindim. Kavinvaliden anlayisliymis. Umarim nisanlinla da konusur da ikna eder. Seni zor durumda birakmazlar. Nisanlinla da tez zamanda konusursunuz bu konuyu ve senin lehinde tatliya baglarsiniz.
kızlar nişanlımla bugün perde işini hallettik mutluyum sonunda halledebildik perde işini ya:))
Hayirli olsun canim. Ben de perde isini hallettim bugun. Bir tek pazartesi gunu mutfak icin kumas sececegim. 1 hafta icinde dikilecek. Nisanlimin amcasi dikiyor bizim perdeleri o yuzden cabucak dikecek :)
Canim nerelerdesin cok ozledim seni :) Ceyizini tamamlamana cok sevindim. Benim daha eksiklikler var bu ay tamamlayacagim insallah. Okudun mu bilmiyorum ama benim de esyalarim geldi eve koyduk. Mutfak ve diger oda disindaki halilarimi aldim. Perdelerimin siparisini verdim 1 haftaya gelecek :) Salon halimi da topigime koydum bakmak istersen :) Evin diger eksikliklerini esim 2 hafta sonra gelecek halledecegiz ve ceyizlerimi de goturup evi tamamen yerlestiriyoruz insallah :)

aynen tatlım istediğim gibi olucak zaten dün annesiyle o şekilde konuştuk :) yarında günü birlik istanbula gidicm yeri falan ayarlarız die düşünüyorum davetiyeler alıncak yarın yoğun bi gün olcak yine :)

valla tamamen haklısın canım.ben bi tek salonun perdesini yaptırdım yatak odasını ve balkonu ayın sonunda istanbula giidince yaptırıcam. vallla salon da ne kadar tuttu açıkcası hatırlamıyorum aralık ayında yaptırdık ama 300-400 tl civarıydı..aklım şu eşyalarda benimde yarında yatak odasının siparişini vericem onlarda 2-3 hafta ya getiricekler.

benimde öyle canım ya aklım hep eşyalarda bi de eve sığacak mı nasıl olucak dye aksesuar düşünüyorum ama evi tam yerleştirmeden onlarıda almak istemiyorum bakalım ya :)))

ayy canım sen maşallah herşeyini hallettin sayılır perdelerinizde çabucak geliyormuş gerçi biz öyle istedik ama olsun ya ne güzel erkenndende dizmek kafan rahat olur :))

Canım benim bende calla çok özledim bugün fırsat buldum yazdım hemen.süpersin bi çok şeyi halletmişsiniz maaşallah size.bende bugün hevesli hevesli alışveriş yaptım amabiraz önce çok ciddi tartıştık ve en son söylediği söz bu iş bitti oldu İnan canım çok şıkkın

Allah korusub canim olur mu oyle sey hayirdir noldu? Ayrilmamissinizdir...

Kizlar iyi geceler bugun gelinligi diktirmeye karar verdim daha once ayni moda evine diktiren Tanidigim kisiler oldugu icin gonlum rahat cikardiklari isler basariliydi.. insallah magdur olmam .. sunu soylemeliyimki uzerimdeki enkaz kalkti cok buyuk bi rahatlikmis bu gelinlik olayini halletmek (en azindan anlasmayi saglamak :)))) )bu gece rahat bi uyku beni bekler sevincimi.paylasayim dedim

canım seninde perdelierin hayırlı olsun :)))

hayırlı olsun canım :)) sevindim senin adına evet ya herşeyi içine sinerek yapmak ayrı mutluluk veriyor:)) çok keyifli bu günlerimiz tadını çıkaralım:))

iyi canım kurtuldun bu yükten darısı başımıza :)))

hayırlı olsun canım :)) sevindim senin adına evet ya herşeyi içine sinerek yapmak ayrı mutluluk veriyor:)) çok keyifli bu günlerimiz tadını çıkaralım:))
Aynen canim cok tesekkurler eklemeyi unuttum bindalliyida oradan aldim bi tasla iki kus double rahatlik icerisindeyim su an :)))

Hadi bakalim tatlim hayirli olsun cok sevindim. En buyuk dertten kurtuldun :)

slm kızlarrr :)) herkes bugün dışarda sanırımmm:))) ben evdeyimmm ((

slm kızlarrr :)) herkes bugün dışarda sanırımmm:))) ben evdeyimmm ((
selam canım bende evdeyım :) yatak odası takımı bakıyorum harıl harıl telesetin ürünlerını begendım spor yeni modeller hep bakanlara fikir olsun burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…