Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben çok iyiyim canım teşekkr ederim sen nasılsın iyimisin sorunlarını atlatabildin mi canım:))
daha iyiyiz canımm 3 gündür izinliydım evde ruh gibi yattım çok kötüydüm Alaha şükür dün geceden beri daha iyiyiz.kayınvalidem aradı 2 kere sağolsun herşeyi anlattım rahatladım daha iyiyim

daha iyiyiz canımm 3 gündür izinliydım evde ruh gibi yattım çok kötüydüm Alaha şükür dün geceden beri daha iyiyiz.kayınvalidem aradı 2 kere sağolsun herşeyi anlattım rahatladım daha iyiyim
nişanlın nasıl canım fikri değiştimi ne yönde düşünceleri:))

canım çok mutlu oldum senin adına bu günleri atlatım çok rahatlıycaz hep aklımdaydın ne yaptın dye ya canım neyseki halletmişsiniz sanırım:))

nişanlın nasıl canım fikri değiştimi ne yönde düşünceleri:))
hiiçç konuşmadık canım o konu hakkında annesiyle konuştum..oda bana hakverdi tabiki cook rahatladım.ama oda çok stres yapıyo düğün öncesi falan dedi.biraz anlayışlı olun illaki olur tartışmlar falan dün baya konuştuk rahatlattı beni canım ama 3 gün çok kötüydüm nefes alamadım bişe yiyemedim kabus gibiydi

canım zaten anneside hakvermiş hani maddi sorunlar nişanlılık döneminin olmazsa olmazı artık canım zaten nişanlında sana hak veriyordur eminim bi anlık stres işte neyse sonunda konuşarak annesiyle bi sonuca varmanız benis evindirdi bazı konulardada annelerin devreye grmesi çok işe yarıyor hakkınızda hayırlısı olsun canım sende artık daha fazkla sıkma canını :)))

aynen canım bugun tekrar yaşamaya basladım çok zordu ya ama şükürler olsun düzeliyo yavas yavas.valla onda pek bi anlar gibi bi hava yok ama bakalım benim için önemli olan annesinin beni anlamasıydı.hakikaten anneler bazı konularda devreye girince çok daha iyi oluyor..allah kimseye bu sıkıntılı günlerde dahada sıkıntı vermesınnn

amin canım inş:))

Canım ben bu röfle, gölge, balyaj ayrımını pek anlamıyorum ama demek istediğim saçına boyut, ışıltı kazandır, gölgeler oluştur. düz sarı-kahve-siyah toplandığında yada maşa yapıldığında kendini belli etmez, ama gölge olduğunda çok güzel görünür, saç tutamları kendini belli eder. Sen bilirsin tabi

canım kınada açık klacağı için açıkçası düğünümdede derli toplu istiyorum ya:))

Anladım canım o zaman toplat tabiki farklı bişi yaptırmış olursun :))

kızlar nişanlımla bugün perde işini hallettik mutluyum sonunda halledebildik perde işini ya:))

Canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel bi çok iş bitmiş bile eve geldiğinde foto bekliyoruz ve gelinliği de tabiki

Canım bak kayınvalidende sana hak verdiyse hiiçç canını sıkma artık kayınvalidenden yana şanslıymışsın maşallah :) herşey tatlıya başlanır. Eğer biliyorsan İnşirah Suresi oku, yada dinle rahatlatır sıkıntılardan dertlerden alı koyar. öptüm fıstığım

saol bıtanemm her gece ne dualarettim bi bilsen.inşirah suresinide okurum sayende çok sağol :)

evet canım ama perdelerin siparişi 10 gün sonra verilecek gelmesi nisanı bulur biz böyle istedik eşyalar flnda öyle ozaman çekerim canım tabiki gelinliğide benden başka halleden yokmu ya perde işini((

saol bıtanemm her gece ne dualarettim bi bilsen.inşirah suresinide okurum sayende çok sağol :)
evet ya saolsun benim kayınvaldemde böyledir çok yapıcı dır:)) neyse canım bugünlerde geçer elbet bende zor bir dönemden geçtim allah hepimizin yardımcısı olsun :))

evet ya saolsun benim kayınvaldemde böyledir çok yapıcı dır:)) neyse canım bugünlerde geçer elbet bende zor bir dönemden geçtim allah hepimizin yardımcısı olsun :))
aminn canım yaa allaha şükür az kaldı..25 gün sonra gelicek beni annemi alıp istanbula ev yerleştirmeye gidicez

aminn canım yaa allaha şükür az kaldı..25 gün sonra gelicek beni annemi alıp istanbula ev yerleştirmeye gidicez
ayy canım bak çok az kalmış bende gün sayıyorum inan evimizi yerleştirmek için stresli oluyor ama yinede güzel heyecanlar bunlr:))eviniz tutuldu mu:))

ayy canım bak çok az kalmış bende gün sayıyorum inan evimizi yerleştirmek için stresli oluyor ama yinede güzel heyecanlar bunlr:))eviniz tutuldu mu:))
evimiz hazırdı zaten kuzum bisüre babamın kiracıısıyız kendi evimizi alana kadar :) badana boyası yapılıo tadilatlar var yapılan çok büyük şeyler değil.kendi doğduğum eve gelin gidicem :)2-3 sene zaman koyduk kendimize ev almak için rabbim yardımcımız olsun inşallah

çok iyi düşünmüşsünüz canım ev almak için güzel bi seçim kendi evinizde oturmak yoksa kiralarla başedilmez:))amin canım allah olmayan herkese nasip eder inş. eşyalar belli oldumu:))

çok iyi düşünmüşsünüz canım ev almak için güzel bi seçim kendi evinizde oturmak yoksa kiralarla başedilmez:))amin canım allah olmayan herkese nasip eder inş. eşyalar belli oldumu:))
belli oldu kuzum baya oldu gecen hafta siparişleri verdik 3 hafta içinde gelicek nasipse..

belli oldu kuzum baya oldu gecen hafta siparişleri verdik 3 hafta içinde gelicek nasipse..
aa canım bizimde hemen hemen aynı aynı zamanda gelcek martın sonunda:)) vala şimdiden çok merak ediyorum nasıl olacak dye :))sabırsızlanıyorum:))perdelerini normal mi yaptıracaksın stor yada zebra mı :))

aa canım bizimde hemen hemen aynı aynı zamanda gelcek martın sonunda:)) vala şimdiden çok merak ediyorum nasıl olacak dye :))sabırsızlanıyorum:))perdelerini normal mi yaptıracaksın stor yada zebra mı :))
sen bide bana sor nişanlım siparişleri verdim dediğimde başının etini yemiştim.ya yanlış yparlarsa ya kumaşı renklerini yanlış yerlerde kullanırlarda istediğim gibi olmaz die :) halada korkulardayım gelene kadar :)
perdemi tül aldım canım eminönünden hallettim.fonlarınıda koltuklarıma uygun renkte yaptırdım çok içime sindi.stor yaptırmadım aslında zebra düşünüodum ama kendi evimiz olmadığı için risk almak istemedim.bide temizliği falan gözümü korkuttu :)

aa canım halletmişsin bile onları hepsi ne kadar tuttu :)) bende bugün tam anlamıyla hallettim diyebilirim. uzun yıllar kullanım açısından tabi normal olanlar daha iyi ama siz 2 3 yıla kadar ev almayı düşündüğünüz için iyi yapmışsın canım vala temizlığini bende bya araştırdım ama dayanamadım ya:))napim oturma odasınada katlamalı yaptırdımm onun dışında bütün evim zebra salonla yatak odasındada zebra üstüne kruvaze yaptırdımm benimde bya işçime sindi bakalım canım benim eşyalar nası gelecek bende çok detaycıyım vala bukadar incelersek işin içinden çıkayız gbi, geliyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…