• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet begendm canım telesette iki yatak odası begendım yarın magazalrına gıdıp bakıcam

Nasılsın canım?
İyiyim canım hafif rahatsız sınava çalışıyorum bakalım sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hazırlıklar ? Bu arada ufaktan ev bakmaya başladık iş konusu netlesirse duruma göre ev tutucaz adliye yakınlarında olmazsa ailesine yakın olucaz bizde

İyiyim canım hafif rahatsız sınava çalışıyorum bakalım sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hazırlıklar ? Bu arada ufaktan ev bakmaya başladık iş konusu netlesirse duruma göre ev tutucaz adliye yakınlarında olmazsa ailesine yakın olucaz bizde
İyiyim canım ben de idare ediyorum. Koşturmaca bildiğin gibi. Bugün perdenin siparişini veriyorum 1 hafta içinde dikilecek inşallah :) İnşallah siz de dilediğini gibi ev bulursunuz. Az vakit kaldı ancak yerleştirilir ev :) 81 Düzce :D

İyiyim canım ben de idare ediyorum. Koşturmaca bildiğin gibi. Bugün perdenin siparişini veriyorum 1 hafta içinde dikilecek inşallah :) İnşallah siz de dilediğini gibi ev bulursunuz. Az vakit kaldı ancak yerleştirilir ev :) 81 Düzce :KK70:
Eveeet 81 düzce memleketimmm :KK9: Az zaman var nisanlim biraz rahat gibi bide su iş mevzusu nerden ev tutacagimizi belirleyecek elimiz kolumuz bağlandı anliyacagin perdelerin de oldu mu ohh senden iyisi yok bizim daha hicbisey yok ortada ayrı şehir zor olacak ama gel de anlat ooof

Eveeet 81 düzce memleketimmm :KK9: Az zaman var nisanlim biraz rahat gibi bide su iş mevzusu nerden ev tutacagimizi belirleyecek elimiz kolumuz bağlandı anliyacagin perdelerin de oldu mu ohh senden iyisi yok bizim daha hicbisey yok ortada ayrı şehir zor olacak ama gel de anlat ooof
Ben de diyorum bu kıza içim neden ısındı :) Ben de Kastamonuluyum ve Düzceli çok tanıdığımız var :) İnşallah çabucak olacak perdelerim :) 14'ünde nişanlım geliyor, o geldiğinde de bir çok eksiği tamamlayacağız inşallah :) Kredi çekeceğiz :(

kızlar ben güne bugün kötü başladım :(( böylede devam etti ya oofff çok siniriliyim nişanlıma ocaktan beri nikah için gün alalım deyip duruyordum hallederiz kolay iş deyip erteliyordu bugünde gttk bütün belediyeler full dolu sadece bizim belediyede yer var ama yarına ne olur bilemeyiz dediler bide düğünün ortasına alabilirler nikah işlemlerini off yaa :(( çokk sinirlendimm nişanlıma kavga edip duruyoruz iyice gerildim bu ne rahatlık yaa:((( yarın artık bakcam bende düğünün ortasında istemyrm dedim ayrı gün olsun dedim :(( inada bindirdim artık ona ayrı bi masraf çıksın iyi olurr yaa :(( azönce yine rahatlığından dolayı canımı sıkan bi olay olduu küplere bindin yaa:((

kızlar ben güne bugün kötü başladım :KK43:( böylede devam etti ya oofff çok siniriliyim nişanlıma ocaktan beri nikah için gün alalım deyip duruyordum hallederiz kolay iş deyip erteliyordu bugünde gttk bütün belediyeler full dolu sadece bizim belediyede yer var ama yarına ne olur bilemeyiz dediler bide düğünün ortasına alabilirler nikah işlemlerini off yaa :KK43:( çokk sinirlendimm nişanlıma kavga edip duruyoruz iyice gerildim bu ne rahatlık yaa:KK43:(( yarın artık bakcam bende düğünün ortasında istemyrm dedim ayrı gün olsun dedim :KK43:( inada bindirdim artık ona ayrı bi masraf çıksın iyi olurr yaa :KK43:( azönce yine rahatlığından dolayı canımı sıkan bi olay olduu küplere bindin yaa:KK43:(
offf kuzum çok üzüldüüm yaa keske ilk iş tarihi alsaydınız.benim nişanlımda alırız o en kolay iş diyip savsaklıyodu ilk basta ama kayınvalidemin baskısıyla gidip almıştık onlar daha rahatlar bize göre.sıkma canını kuzumm rabbim yardım eder.hemen yarın gidip alın tarihi :(

Ben de diyorum bu kıza içim neden ısındı :) Ben de Kastamonuluyum ve Düzceli çok tanıdığımız var :) İnşallah çabucak olacak perdelerim :) 14'ünde nişanlım geliyor, o geldiğinde de bir çok eksiği tamamlayacağız inşallah :) Kredi çekeceğiz :KK43:
Böylece aklındaki soru işaretleri de kalktı düzceden kaynaklaniyomus baak :) kredisiz düğün imkansız hale gelmiş durumda canım napalim herşey de baştan oluyo oldu mu

Back
X