• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bıraz once annemle konustum anneme dedım kı anne dedım bı haftasonu gelde dedım nisandan önce dedım gelınlık bakalım dedım deemez olaydım ya nısanlık gbı degıl mı bu 15 gunde dıkılır nısan ayında gıder bakarız dedı zaten gerdege benimle gırmıceksın neden ben secıyorum dedı nasıl bır anne boyle bı cevap verır kızına anlayabılmıs degılım ???
Canım bende kimseye danışma yardım isteme önceki mesajlarımda da belirtmiştim kendin halletmeye çalış daha fazla canının sıkılmaması için annenin söylediklerini de gerginliğine kızından ayrılma acısına veriyorum annedir sonuçta lafım yok Hoppa
tesekkr ederim canım hersey için :KK68: öpüyorummmm:KK68:

Ne demek canım :KK19::KK15:

Canım bende kimseye danışma yardım isteme önceki mesajlarımda da belirtmiştim kendin halletmeye çalış daha fazla canının sıkılmaması için annenin söylediklerini de gerginliğine kızından ayrılma acısına veriyorum annedir sonuçta lafım yok Hoppa

Ne demek canım :KK19::KK15:
kuzum bence benden ayrılmayla alakası yok cunku ben 4 senedır zaten yurtdısında kaldım aılemden ayrı bı seneye yakındırda ıstanbulda calısıyorum bence bununla alakalı degıl

kuzum bence benden ayrılmayla alakası yok cunku ben 4 senedır zaten yurtdısında kaldım aılemden ayrı bı seneye yakındırda ıstanbulda calısıyorum bence bununla alakalı degıl
Canım o zaman hiç üzülme sen yoluna bak evliliğine bak kafana takma bile yapacak birşeyin yok bazı insanlar değişmiyor yapıları belli Hoppa

Canım o zaman hiç üzülme sen yoluna bak evliliğine bak kafana takma bile yapacak birşeyin yok bazı insanlar değişmiyor yapıları belli Hoppa
haklısın kuzum annemın de yapısı uzaktan maddı yardım yapınca bıtmıs oluyo hersey dıye bı dusunce ıste nişandan öncede aynını yaptı paranı yolluyorum daha ne ıstıyosun dedı ve gelmedı

haklısın kuzum annemın de yapısı uzaktan maddı yardım yapınca bıtmıs oluyo hersey dıye bı dusunce ıste nişandan öncede aynını yaptı paranı yolluyorum daha ne ıstıyosun dedı ve gelmedı
Nişanınamı gelmedi :KK57:Neyse canım sen takma bunları siz zaten nişanlınla bir aile olacaksınız inşallah:KK60:

öyle 24 senedır degısmedıyse bundan sonra da degısmez bence

bencil davran canım. bu senin evliliğin senin düğünün. madem böyle oluyor nehirnil haklı kimseye söyleme sorma... beklemek seni daha fazla strese sokacak, işlerini zorlaştıracak. kendi başına yapabileceğin herşeyi yap. gelinliğini diktirmeye başla eşyalarına bak parayı verecek olanlar en sonunda gelir verir. sonuçta sen işlerini halletmiş olursun. kafanda büyüyeceğine ufak ufak hallolur. dezavantaj olarak gördüğün şeyleri avantaja çevir. kendini üzme değmez bu günler de geri gelmez:KK15:

Kıııızzzllarrr nabersiniz 2 gün haftalık izindeydim ben yokken 200 mesaj yazmışınız yaaavv hepsini tek tek okudum valla neler olmuş neler

canım röfle kullandım aslında yoğun bi röflede yaptırabilirim altındaki ton kahve tonlarında zaten bilmiyorum ya ne bilim hani duvakta hoş durur mu ben hiç aksesuar takmayıp duvağı öyle kullancam canım gelinliğimi atcam provadan sonra düz sarı ama röfle yaptırıyorum direk öyle hiç saç bırakmadan yoksa çok çiğ duruyor canım düz sarı şimdi benim bu konudada kafam fena karıştı arada kahve tonlarıda bıraksammı offfff:KK43:(((

Canım bence aralarda kahveler olsun saç boyaları renklerini hiç bilmiyorum. sen bilirsin eminim. sana yakışacak dalgada, saç toplantığında kendini doğal gösteren röfleler, ombreler yapabilirsin bence düğün önce bi dene eğer beğenmezsen eski haline getirirsin. ama öncesinde de düğüne yakın zaman yapma derim

evet gelinliğim straplez ve sırt dekoltesi de var biraz duvakla açık saç nasıl olur ki canım hoş dururmu acaba:KK43:((

Bence straplez ve sırt dekoltesine tamda açk saç olur, yok ben sırtım açık kalsın istiyorsan o başka tabi :)

Günün sorusunu soruyorum kızlar. Babanızla düğünde dans
edecek olsanız hangi şarkıyı çalardınız? Babaya özel olan ne olabilir?

Canım senin için biraz baktım bilmem severmisin "Ezginin Günlüğü - Babamı anarken" , "The Cranberries - ode to my Family (en sevdiğim)" youtubedan biraz daha araştırıp yazarım :))

kuzum enıste cok ılgısız gelınlık bakmıyoruz ev esyası bakmıyoruz ne bı heyecan belırtısı ne sevınc kvdem bıle dedı oglum dugun senın mı baskasının mı dıye anlamıyorum noluyo dugun hıkayesı fotografcısı olsun ıstedım pahalı dıye ıstemıorum dedı dun kavga ettık :KK43:

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun. Kimseye güvenmeden işini halletmeye bak derim anladığım kadarıyla ailende ilgilenmiyo. ağırdan alıyo. sen hızlandırmaya bak kimseyi bekleme. yapabileceklerini hızlı hızlı yap derim. cünkü vakit çok az. bende geçen hafta gelinliğime karar verdim. eğer benim gibi zor karar vermiyosan 2 haftada halledersin diye düşünüyorum. eve bence sen bakma çnkü nişanlına yapacak iş kalsın. düğün fotografı içinde eğer çok çok istiyorsan hikaye çekimini, eşin bi kısmını ödesin geriye kalanı sen tamamla ama eksikleri tamamlama işini diğer alınacaklar için yapma derim ama yinede elini hızlı tutmaya bak çnkü çalıştığımız için haftasonlarımız çok değerli :)

Kızlar bende izin günümde (benim haftasonum perşembe-cuma) bi şeylerimi halletim kendimce, epilasyonda ikinci seasımı geride bıraktım insallah kısa sürede tüylerimden kurtulurum sağlıkla :) ve Ankara'da olanlar bilir Annemle Ulus-Samanpazarı-çıkrıkçılar yokuşu'na (çeyizlik herşey var) gittik. günlük pike takımım için annemin 40 senelik kanaviçelerine uygun pike, pamuk-saten kumaş falan aldık. çeyizçi bi hanıma yaptırcaz. yastıklar için pamuk aldık. Mutfağım için teflon tavalar, saklama kapları, hurçlar, havlular falan aldık. 3 ay kaldı ama ben daha çeyiz düzmeye yeni başlıyorum :(

Kıııızzzllarrr nabersiniz 2 gün haftalık izindeydim ben yokken 200 mesaj yazmışınız yaaavv hepsini tek tek okudum valla neler olmuş neler

Canım bence aralarda kahveler olsun saç boyaları renklerini hiç bilmiyorum. sen bilirsin eminim. sana yakışacak dalgada, saç toplantığında kendini doğal gösteren röfleler, ombreler yapabilirsin bence düğün önce bi dene eğer beğenmezsen eski haline getirirsin. ama öncesinde de düğüne yakın zaman yapma derim

Bence straplez ve sırt dekoltesine tamda açk saç olur, yok ben sırtım açık kalsın istiyorsan o başka tabi :)

Canım senin için biraz baktım bilmem severmisin "Ezginin Günlüğü - Babamı anarken" , "The Cranberries - ode to my Family (en sevdiğim)" youtubedan biraz daha araştırıp yazarım :))

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun. Kimseye güvenmeden işini halletmeye bak derim anladığım kadarıyla ailende ilgilenmiyo. ağırdan alıyo. sen hızlandırmaya bak kimseyi bekleme. yapabileceklerini hızlı hızlı yap derim. cünkü vakit çok az. bende geçen hafta gelinliğime karar verdim. eğer benim gibi zor karar vermiyosan 2 haftada halledersin diye düşünüyorum. eve bence sen bakma çnkü nişanlına yapacak iş kalsın. düğün fotografı içinde eğer çok çok istiyorsan hikaye çekimini, eşin bi kısmını ödesin geriye kalanı sen tamamla ama eksikleri tamamlama işini diğer alınacaklar için yapma derim ama yinede elini hızlı tutmaya bak çnkü çalıştığımız için haftasonlarımız çok değerli :)
canım kınada açık klacağı için açıkçası düğünümdede derli toplu istiyorum ya:))

canım teşekkür ederim fikirlerin için aslında hoş olur ama röfleyide demode buluyorum artık ondan pekde yanaşmak istermiyorum bilemiyorum ya sence hoş mu olur hani düz sarıda daha modern ve hoş bi hava oluyor ne bilim yada banamı öyle geliyor ne:))

Kızlar bende izin günümde (benim haftasonum perşembe-cuma) bi şeylerimi halletim kendimce, epilasyonda ikinci seasımı geride bıraktım insallah kısa sürede tüylerimden kurtulurum sağlıkla :) ve Ankara'da olanlar bilir Annemle Ulus-Samanpazarı-çıkrıkçılar yokuşu'na (çeyizlik herşey var) gittik. günlük pike takımım için annemin 40 senelik kanaviçelerine uygun pike, pamuk-saten kumaş falan aldık. çeyizçi bi hanıma yaptırcaz. yastıklar için pamuk aldık. Mutfağım için teflon tavalar, saklama kapları, hurçlar, havlular falan aldık. 3 ay kaldı ama ben daha çeyiz düzmeye yeni başlıyorum :KK43:
canım bende tekstil işini hallettim ama mutfak eşyalarını almadım yani bende yeni başlıycam sanırım:))

Back
X