- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
valla şuan için almadık mevzusu da olmadı henüz sadece annemler yatak odası için ne zaman alsak konusu yapıyolar henüz çeyiz de tam değil çok iş var ya sıraya koymak gerekbenim de düğün kapalı mekan ama kına gecesi için düşünüyorum hala
bu arada bilezik alışverişine çıktınız mı kızlarr?
annem haftasonu çıkalım da alalım dedi, sizce bu haftasonu doğru zaman mı, yoksa biraz daha beklemeli miyiz
Ben bilezikleri takmak icin almadim, yatirim amacli aldim o yuzden deger kaybetmeyecek adana 3lu burmalari tercih ettik. Bilezik takmayi sevmiyorum ben o yuzden benim icin sikinti olmadi. Nisanlimin ailesi de oyle olacak nisanda da adana burma aldilar.evet onların takacakları bilezikler
bilemiyorum ben pek altın sevmiyorum nişanımda takılan bileklikler bile beyaz-sarı karışımı
hiç hazzetmiyorum sarı sarı bileziklerden nasıl beğenicem
hadi onlar annem-babam onlara nazım geçer de nişanlımın ailesiyle gittiğimde sıkıntı yaşamam umarım
kızlarrr bir gsmbratörünün yeni reklamını izledim şimdi ahmet mümtaz taylan kız babası olmuş vedalaşıyorlar fln
millet ilk geceden korkar, bende evden çıkma korkusu var
O gunu hic dusunmek istemiyorum ben. Beni isterlerken bile annem agladi beni de aglatti babamin gozleri doldu. O gun aglamaktan icim cikar sanirimkızlarrr bir gsm operatörünün yeni reklamını izledim şimdi ahmet mümtaz taylan kız babası olmuş vedalaşıyorlar fln
millet ilk geceden korkar, bende evden çıkma korkusu var
Bence bilezik için en doğru zaman çünkü altın düştü :) çokta beklememek piyasayı takip etmek lazım yakında dolara müdahale ederlerse altın tekrar fırlar bunu değerlendirin :) ve ve ve bence sarı altın gibisi yoookk :)benim de düğün kapalı mekan ama kına gecesi için düşünüyorum hala
bu arada bilezik alışverişine çıktınız mı kızlarr?
annem haftasonu çıkalım da alalım dedi, sizce bu haftasonu doğru zaman mı, yoksa biraz daha beklemeli miyiz
valla şuan için almadık mevzusu da olmadı henüz sadece annemler yatak odası için ne zaman alsak konusu yapıyolar henüz çeyiz de tam değil çok iş var ya sıraya koymak gerek
Ben bilezikleri takmak icin almadim, yatirim amacli aldim o yuzden deger kaybetmeyecek adana 3lu burmalari tercih ettik. Bilezik takmayi sevmiyorum ben o yuzden benim icin sikinti olmadi. Nisanlimin ailesi de oyle olacak nisanda da adana burma aldilar.
Bence bilezik için en doğru zaman çünkü altın düştü :) çokta beklememek piyasayı takip etmek lazım yakında dolara müdahale ederlerse altın tekrar fırlar bunu değerlendirin :) ve ve ve bence sarı altın gibisi yoookk :)
O gunu hic dusunmek istemiyorum ben. Beni isterlerken bile annem agladi beni de aglatti babamin gozleri doldu. O gun aglamaktan icim cikar sanirim
hoşgeldin canım :) seni de tanıyalım düğünün ne zaman ?Bende varım :) Ama sanırım en hazırlıksız olanınız benim
hoşgeldin canım :) seni de tanıyalım düğünün ne zaman ?
hayırlısı olsun canım iki şehirde yapan çok kişi var atlatırsın inşallah :) evlenince izmitte mi yaşıcaksın ? 23 mayıs benim düğünüm ben de büyük ihtimal sakaryada olucamHoşbuldum :) 24 ü Ankara 30 u Trabzon diye düşünüyoruz büyük ihtimal öyle olacak ama daha kesinleşmedi. Ben Ankara'dayım nişanlım İzmit te çalışıyo. Ailesi Trabzon da. İki şehir arası da mesafe bayaa bi var. O yüzden nasıl olcak hala işin içinden çıkabilmiş değilim
İnşallah :) Evet İzmitte yaşıycaz kısmetse. Yakınmışız o zaman :)hayırlısı olsun canım iki şehirde yapan çok kişi var atlatırsın inşallah :) evlenince izmitte mi yaşıcaksın ? 23 mayıs benim düğünüm ben de büyük ihtimal sakaryada olucam
evet canım hazırlıkların ne durumda ?İnşallah :) Evet İzmitte yaşıycaz kısmetse. Yakınmışız o zaman :)
Hoş geldiniz :)Bende varım :) Ama sanırım en hazırlıksız olanınız benim
İnşallah :) Evet İzmitte yaşıycaz kısmetse. Yakınmışız o zaman :)
Günaydın canım :)hoşgeldin izmit gelini :)
ben de izmitte yaşıyorum, ihtiyacın olursa burdan ulaşabilirsin bana
günaydın bu aradaa tüm mayıscık gelinciklerine
aha da kendimle aynı birini daha buldum topikte :) canım araya 1 hafta koymuşsunuz zorunluluktan mı yoksa öyle istediğiniz için mi? Bana da bi yardımcı olsan???
Hazırlıklar ne alemde canım neler yapıyosun?Araya 1 hafta koyduk çünkü hem yol uzun hem de orada yapılacak hazırlıklar için; kayınvalidem oğlan kınası vs yapmak istiyormuş :) nasıl bir şey ben de bilmiyorum gerçi ama :) Aynı hafta sonuna hem İstanbul hem Muğla çok zor ve yorucu olur gibimize geldi. Benim farklı şehirde evlenen diğer arkadaşlarım da öyle yaptı. Sen nerelerde yapacaksın canım?
Araya 1 hafta koyduk çünkü hem yol uzun hem de orada yapılacak hazırlıklar için; kayınvalidem oğlan kınası vs yapmak istiyormuş :) nasıl bir şey ben de bilmiyorum gerçi ama :) Aynı hafta sonuna hem İstanbul hem Muğla çok zor ve yorucu olur gibimize geldi. Benim farklı şehirde evlenen diğer arkadaşlarım da öyle yaptı. Sen nerelerde yapacaksın canım?
Buralar çok sessiz oldu nerelerdesiniz yahu ?
Çeyiz meselesi :) Ben biraz ara verdim ama alışveriş yapasım var :))internet araştırmasındayım ben
geçen gün instagramda ybir hesapta güzel bir yumurtalık görmüştüm onu arıyorum nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?