Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

valla şuan için almadık mevzusu da olmadı henüz sadece annemler yatak odası için ne zaman alsak konusu yapıyolar henüz çeyiz de tam değil çok iş var ya sıraya koymak gerek

Ben bilezikleri takmak icin almadim, yatirim amacli aldim o yuzden deger kaybetmeyecek adana 3lu burmalari tercih ettik. Bilezik takmayi sevmiyorum ben o yuzden benim icin sikinti olmadi. Nisanlimin ailesi de oyle olacak nisanda da adana burma aldilar.

kızlarrr bir gsmbratörünün yeni reklamını izledim şimdi ahmet mümtaz taylan kız babası olmuş vedalaşıyorlar fln

millet ilk geceden korkar, bende evden çıkma korkusu var
kızlarrr bir gsm operatörünün yeni reklamını izledim şimdi ahmet mümtaz taylan kız babası olmuş vedalaşıyorlar fln

millet ilk geceden korkar, bende evden çıkma korkusu var
O gunu hic dusunmek istemiyorum ben. Beni isterlerken bile annem agladi beni de aglatti babamin gozleri doldu. O gun aglamaktan icim cikar sanirim

Bence bilezik için en doğru zaman çünkü altın düştü :) çokta beklememek piyasayı takip etmek lazım yakında dolara müdahale ederlerse altın tekrar fırlar bunu değerlendirin :) ve ve ve bence sarı altın gibisi yoookk :)

valla şuan için almadık mevzusu da olmadı henüz sadece annemler yatak odası için ne zaman alsak konusu yapıyolar henüz çeyiz de tam değil çok iş var ya sıraya koymak gerek

ben mobilya alışverişini hepten öteledim evi tutunca alıcaz o yüzden kafam rahat şimdilik

adana ve burmayı aynı cümle içinde bile kullanamam ben o derece cahilim yani bu konuda
ben bilmem annem bilir diyip kenara çekilirim heralde

hadi bakalım hakkımda hayırlısı o halde

O gunu hic dusunmek istemiyorum ben. Beni isterlerken bile annem agladi beni de aglatti babamin gozleri doldu. O gun aglamaktan icim cikar sanirim

hem makyaja bir ton para vericez hem de zırıl zırıl ağlıcaz herkese birer sakinleştirici şart
reklamı izleme derim, hele ki aile ortamında

hoşgeldin canım :) seni de tanıyalım düğünün ne zaman ?

Hoşbuldum :) 24 ü Ankara 30 u Trabzon diye düşünüyoruz büyük ihtimal öyle olacak ama daha kesinleşmedi. Ben Ankara'dayım nişanlım İzmit te çalışıyo. Ailesi Trabzon da. İki şehir arası da mesafe bayaa bi var. O yüzden nasıl olcak hala işin içinden çıkabilmiş değilim

hayırlısı olsun canım iki şehirde yapan çok kişi var atlatırsın inşallah :) evlenince izmitte mi yaşıcaksın ? 23 mayıs benim düğünüm ben de büyük ihtimal sakaryada olucam

hayırlısı olsun canım iki şehirde yapan çok kişi var atlatırsın inşallah :) evlenince izmitte mi yaşıcaksın ? 23 mayıs benim düğünüm ben de büyük ihtimal sakaryada olucam
İnşallah :) Evet İzmitte yaşıycaz kısmetse. Yakınmışız o zaman :)

aha da kendimle aynı birini daha buldum topikte :) canım araya 1 hafta koymuşsunuz zorunluluktan mı yoksa öyle istediğiniz için mi? Bana da bi yardımcı olsan???

Araya 1 hafta koyduk çünkü hem yol uzun hem de orada yapılacak hazırlıklar için; kayınvalidem oğlan kınası vs yapmak istiyormuş :) nasıl bir şey ben de bilmiyorum gerçi ama :) Aynı hafta sonuna hem İstanbul hem Muğla çok zor ve yorucu olur gibimize geldi. Benim farklı şehirde evlenen diğer arkadaşlarım da öyle yaptı. Sen nerelerde yapacaksın canım?

Hazırlıklar ne alemde canım neler yapıyosun?

bizim Ankara-Kayseri canım. 5 saatlik yol var. Ben Ankara'da yaşıyorum nişanlımın ailesi Kayseri. Kına burda olacak düğün orada. Ben dün düşündüm taşındım 1 mayıs resmi tatil cuma gününe denk geliyoır o gün kına olsa, ve 3 mayıs günü de düğün olsa daha iyi gibi olur. Bizde bir hafta olsun diye isteyen annem ve isteme nedeni de haftasonu olursa kınaya herkes gelebilir düşüncesi. Fakat iş yerinden zaten balayı için 1 hafta izin aldık. düğün ve kına da bir hafta ara olursa izin alma şansım olmayacak ( bu şartlar altında sence hangisi doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…