• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bu arada hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederimmm :KK25:

biz de 7 yıllık ilişkimizden sonra nihayet evleniyoruz, şafak 206 :oops:

Mayısın ilk gelini benim galiba okuduğum kadarıyla öyle gözüküyor :KK23:

Hoşgeldik canım :oops:Şafak sayıyorsun he asker de saydım şimdi sayasım gelmiyor niyeyse ya sanki çoğalıyor gibi geliyor bana:KK53:

benimki askerlik yapmadığı için ben ilk kez sayıyorum :KK22:

geçmiyor valla kendimi işe vurdum ben de :KK4:
Evlilikten sonra mı askerlik yapacak canım Rabbim kolaylık versin:KK60:Bende hep araştırma keşif peşindeyim düğünden sonra monotonlaşırsam depresyona girerim vallahi:KK70:

evet akademik araştırma yaptığı için tecilli şu an :KK51:

onun askere gitmesini bekleseydik 30umda giyerdim artık gelinliği :KK12:

ben de habire çeyiz topiklerinde geziyorum ama daha kendi çeyizlerimi paylaşmaya cesaret edemedim :KK69:

Bizim oradaki düğün 16 Mayıs, yer ayarlandı. Burada 9 Mayıs olacak inşallah ama daha yere karar veremedim :KK43:

aha da kendimle aynı birini daha buldum topikte :) canım araya 1 hafta koymuşsunuz zorunluluktan mı yoksa öyle istediğiniz için mi? Bana da bi yardımcı olsan???

Merhaba canım :) Bayramda hastaydım yattım sürekli :KK43: Senin nasıl geçti?
geçmiş olsun canım :) benim de akrabalarda gezerken geçti bigünü de kayınvalidemde geçti yorgunluk atıyorum şimdi de

Valla nasıl geçsin elmol giyindik süslendik dünür gezdik :) ben bu gelin kız muhabbetini çok seviyorum ya :) senin nasıl geçti? bayram telaşı derken 4 günü daha sildik şafaktan :)
aynen canım gezmeler gelin kız durumları :) şafaklar da eridi gitti güzeldi herşey herkes düğün tarihini de öğrendi sayılır :)

Boğazlarım faranjit olmuş tatlım o da beni yataklara düşürdü. Şimdi daha iyiyim şükür :KK43:
ben faranjitten iki gün şuursuz yatmıştım canım çok geçmiş olsun fenadır bilirim üstelik çalıştım o şekilde 15 gün çektim boğaz derdini :(

geçmiş olsun canım :) benim de akrabalarda gezerken geçti bigünü de kayınvalidemde geçti yorgunluk atıyorum şimdi de

ben faranjitten iki gün şuursuz yatmıştım canım çok geçmiş olsun fenadır bilirim üstelik çalıştım o şekilde 15 gün çektim boğaz derdini :KK43:

sağol şeker :) ben daha önce atlattım şimdi okeanoss00 okeanoss00 atlatıcak inşallah
Teşekkür ederim canlarım iyileşeceğim inşallah bugün biraz daha iyiyim ama hafiften boğaz ağrım ve kırgınlığım devam ediyor :( Şafak listemizi de oluşturdum gördünüz mü :)

Back