- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Sana her şey yakışır ballı lokmam :)Çok yaparım ben işve tam benlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana her şey yakışır ballı lokmam :)Çok yaparım ben işve tam benlik
Sana her şey yakışır ballı lokmam :)
Sağol bebeğim :) Ben kaç gün var diye saymıyorum ay sayıyorum günleri sayarsak geçmezmiş gibi geliyor :)Şımartıyorsunuz efenim Sana da herşey yakışır güzellik
Sağol bebeğim :) Ben kaç gün var diye saymıyorum ay sayıyorum günleri sayarsak geçmezmiş gibi geliyor :)
Bahar aylarını çok severdim zaten Rabbim de gönlüme göre verdi çok şükür :)
ben senin yerine sayarım şeker tlfn temam geri sayım olduğu için görüyorum ben de anlamadım bayramda düşmüş günlerSağol bebeğim :) Ben kaç gün var diye saymıyorum ay sayıyorum günleri sayarsak geçmezmiş gibi geliyor :)
Canım benimde her fırsatta farenjitim coşar beni deli eder Bol bol ılık sıvı bitki çayları başka çare yok çoook geçmiş olsunBoğazlarım faranjit olmuş tatlım o da beni yataklara düşürdü. Şimdi daha iyiyim şükür
Yagmur yagar korkusuyla kapali mekan tuttum canim ben yoksa havuzbasi olacakti :)ben de çok severim ama yağmur korkum var
bakalım küresel ısınma bizden yana olacak mı
Kac kalmis canim?ben senin yerine sayarım şeker tlfn temam geri sayım olduğu için görüyorum ben de anlamadım bayramda düşmüş günler
Sagol canim benim icerim :)alininmerviceriost: 37222572 .!.:Canım benimde her fırsatta farenjitim coşar beni deli eder Bol bol ılık sıvı bitki çayları başka çare yok çoook geçmiş olsun
226Kac kalmis canim?
:) azaliyor gitgide. Benim cok pis alisveris yapasim var annem de gelsin beraber bakalim istiyorum annemi goturemiyorum zorla mi cikarsam acaba :))
benim de çok fena var ama para lazımm çoook:) azaliyor gitgide. Benim cok pis alisveris yapasim var annem de gelsin beraber bakalim istiyorum annemi goturemiyorum zorla mi cikarsam acaba :))
Eksiklerim cok annem sayip duruyo gel gidelim diyorum yok du bakalim bi daa sansimi deniim. Taksitle alcam alirsambenim de çok fena var ama para lazımm çoook
ay bizde tam tersi annem de her çarşıya çıktığında elinde kataloglarla geliyo mobilyacıdan beyaz eşyacıya dolaşmış oluyo sadece seçip almaya gidicem sanırımEksiklerim cok annem sayip duruyo gel gidelim diyorum yok du bakalim bi daa sansimi deniim. Taksitle alcam alirsam
Benimki evden cikmaya useniyor :) cikamadik sonuc olarak :)ay bizde tam tersi annem de her çarşıya çıktığında elinde kataloglarla geliyo mobilyacıdan beyaz eşyacıya dolaşmış oluyo sadece seçip almaya gidicem sanırım
Yagmur yagar korkusuyla kapali mekan tuttum canim ben yoksa havuzbasi olacakti :)
Kendi ailenin sana takacaklarini mi alacaksiniz canim? Benim annem ve babamin bana takacagi bilezikleri biz aldik bir tane daha alacagiz onun icin de ayin 15ini bekliyorum bana verdikleri paradan azicik tirtikladim dabenim de düğün kapalı mekan ama kına gecesi için düşünüyorum hala
bu arada bilezik alışverişine çıktınız mı kızlarr?
annem haftasonu çıkalım da alalım dedi, sizce bu haftasonu doğru zaman mı, yoksa biraz daha beklemeli miyiz
Kendi ailenin sana takacaklarini mi alacaksiniz canim? Benim annem ve babamin bana takacagi bilezikleri biz aldik bir tane daha alacagiz onun icin de ayin 15ini bekliyorum bana verdikleri paradan azicik tirtikladim da