• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sağol bebeğim :) Ben kaç gün var diye saymıyorum ay sayıyorum günleri sayarsak geçmezmiş gibi geliyor :)
ben senin yerine sayarım şeker :KK19: tlfn temam geri sayım olduğu için görüyorum ben de anlamadım bayramda düşmüş günler :KK48:

alininmerviceriost: 37222572 .!.:
Canım benimde her fırsatta farenjitim coşar beni deli eder :KK43: Bol bol ılık sıvı bitki çayları başka çare yok çoook geçmiş olsun :KK43:
Sagol canim benim icerim :)

Eksiklerim cok annem sayip duruyo gel gidelim diyorum yok du bakalim bi daa sansimi deniim. Taksitle alcam alirsam
ay bizde tam tersi annem de her çarşıya çıktığında elinde kataloglarla geliyo mobilyacıdan beyaz eşyacıya dolaşmış oluyo sadece seçip almaya gidicem sanırım :KK66:

ay bizde tam tersi annem de her çarşıya çıktığında elinde kataloglarla geliyo mobilyacıdan beyaz eşyacıya dolaşmış oluyo sadece seçip almaya gidicem sanırım :KK66:
Benimki evden cikmaya useniyor :) cikamadik sonuc olarak :)

Yagmur yagar korkusuyla kapali mekan tuttum canim ben yoksa havuzbasi olacakti :)

benim de düğün kapalı mekan ama kına gecesi için düşünüyorum hala :KK64:

bu arada bilezik alışverişine çıktınız mı kızlarr?
annem haftasonu çıkalım da alalım dedi, sizce bu haftasonu doğru zaman mı, yoksa biraz daha beklemeli miyiz o_O

benim de düğün kapalı mekan ama kına gecesi için düşünüyorum hala :KK64:

bu arada bilezik alışverişine çıktınız mı kızlarr?
annem haftasonu çıkalım da alalım dedi, sizce bu haftasonu doğru zaman mı, yoksa biraz daha beklemeli miyiz o_O
Kendi ailenin sana takacaklarini mi alacaksiniz canim? Benim annem ve babamin bana takacagi bilezikleri biz aldik bir tane daha alacagiz onun icin de ayin 15ini bekliyorum bana verdikleri paradan azicik tirtikladim da :oops:

Kendi ailenin sana takacaklarini mi alacaksiniz canim? Benim annem ve babamin bana takacagi bilezikleri biz aldik bir tane daha alacagiz onun icin de ayin 15ini bekliyorum bana verdikleri paradan azicik tirtikladim da :oops:

evet onların takacakları bilezikler o_O

bilemiyorum ben pek altın sevmiyorum nişanımda takılan bileklikler bile beyaz-sarı karışımı :KK43:
hiç hazzetmiyorum sarı sarı bileziklerden nasıl beğenicem :cry:

hadi onlar annem-babam onlara nazım geçer de nişanlımın ailesiyle gittiğimde sıkıntı yaşamam umarım :KK4:

kızlarrr bir gsm operatörünün yeni reklamını izledim şimdi ahmet mümtaz taylan kız babası olmuş vedalaşıyorlar fln :KK61::KK61:

millet ilk geceden korkar, bende evden çıkma korkusu var :cry::cry:

Back