- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.101
İnşallah canım beklerim haberleşelimya ben o gelinliği bulursam sanada atıyım o zaman :) inşşşşşşşşşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım beklerim haberleşelimya ben o gelinliği bulursam sanada atıyım o zaman :) inşşşşşşşşşallah
tamam canımİnşallah canım beklerim haberleşelim![]()
bende çok kararsız kaldım bu konuda ya kendi soyadım biraz uzun onun soyadı kısa ismim de kısa arada kızlık soyadı fazla mı sırıtır ki acep dedimBen devletin bir kurumunda çalışıyorum. Nikahım oldu kızlık soyadımı da kullanıyorum. Her gün yazı yazıp altına imza atıyorum. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Burada bayanlar da var benim gibi hatta çoğu çift soyisim kullanıyor kimse de sorun yaşamıyor.
vala kızlar ben nikahtan sonra nişanlımın soyadını alcam onun için hiççççç öyle bi derdim yokbende çok kararsız kaldım bu konuda ya kendi soyadım biraz uzun onun soyadı kısa ismim de kısa arada kızlık soyadı fazla mı sırıtır ki acep dedim![]()
ay ben dilekçe falan da vermedim zaten sanırım kendi soyadımı eklemicem hala kararsızım nişanlım sağolsun bişey demiyo istediğini yapabilirsin dedi ama eminim o da kendi soyadını kullanmamı istiyodurvala kızlar ben nikahtan sonra nişanlımın soyadını alcam onun için hiççççç öyle bi derdim yok![]()
ben daha hiç bakmadım bile bir ara aysira ve miss defneye benimde uğramam lazım sen nasıl bi gelinlik düşünüğyorsun canımmadam burcuyla görüştüm istediğim gelinliği anlattım 1.8 dedıler fiyat biraz pazarlıktn sonra 1.5 dedık ama kumasları fazla kaliteli gelmedi bana miss defneyede bakcam artık öyle karar verıcem off ne zormuş bu gelinlik işi![]()
erken dglmi tatlım ya davetiye içinCanlarrrr ben geldimm biz fotografciyi hallettik yarin kayinvalidemle bindalli ve kina malzemelerini halledicez yani yarin eminonu gunu :) veee yarin davetiyelerimizide secicezz![]()
fiyat sıkıntın yoksa hiç bakma derim düşündüğün aralık 1,5-2 ise mutlaka ugra derimben daha hiç bakmadım bile bir ara aysira ve miss defneye benimde uğramam lazım sen nasıl bi gelinlik düşünüğyorsun canım
sanki benim düşündüğün gelinliği anlattın sandım biran için bana sorduklarında bende aynen bu cevabı veriyorum cunku bu arada aklımda bı gelınlık modeli var sadece fikir edinmek ve istediğim modele yakın gelınlık ustumde nasıl durur dye gtcem denıycem baklaım cunku şimdilik diktirmeyi düşünüyorumfiyat sıkıntın yoksa hiç bakma derim düşündüğün aralık 1,5-2 ise mutlaka ugra derim
ben A kesim etek suyunda ve duvakda dantel straplez onunde ve etegınde hiç dantel tas boncuk olmayn bı gelınlık istıyrm
bulmamız ımkansız sankı hep modeller çok abartı bırinin eteğini diğerının üstüyle butünlucez artık ben diktirmek istemıyrm sıfırdan cesaretım yok giyip üstümde anlatmak istıyrmsanki benim düşündüğün gelinliği anlattın sandım biran için bana sorduklarında bende aynen bu cevabı veriyorum cunku bu arada aklımda bı gelınlık modeli var sadece fikir edinmek ve istediğim modele yakın gelınlık ustumde nasıl durur dye gtcem denıycem baklaım cunku şimdilik diktirmeyi düşünüyorum
canım görebildiğim kadarıyla üstü muhteşem düşünebilcegim bi model hatta bu üstten sen bulamadıysan istanbulda ben adanada zor bulurum benım model tumu dantel şöyle bi atim tatlımbulmamız ımkansız sankı hep modeller çok abartı bırinin eteğini diğerının üstüyle butünlucez artık ben diktirmek istemıyrm sıfırdan cesaretım yok giyip üstümde anlatmak istıyrmbenım istediğim model böyle bişe senınkınede yakınmı bu model
ben izmirdeym gelinliğin kalbi diyeblırımyani mutlaka gelinlik denemelrimde o gelinliğin üst kısmından deniycem tassız cok sade aklımda olan bi üst kısım gelinlikte![]()
canım anlatınca aynı duruyor cunku genel özelliklerinden bahsediyoruz detaylara girince böyle oluyor sanırım:)))ben izmirdeym gelinliğin kalbi diyeblırımcok farklıymıs ıstedıgmz gelınlıkler aslında bulunca paylas bızımlede
daha önce arkadaşlarımın diktirdiği moda evinden diktirmeyi düşünüyorum tavsiye üzerine hatta gelinlikleride cok hoşuma gitti yani bu modele yakın bişiyler deniycem eger hos durursa diktircem ama daha hiç çkmadım en kısa zamanda çıkmama lazımmmben izmirdeym gelinliğin kalbi diyeblırımcok farklıymıs ıstedıgmz gelınlıkler aslında bulunca paylas bızımlede