Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bu arada nereye gelin gidiyorsun? ben Kayseri gelini olucam ama Ankara'da yaşıcaz :)

Bizde Ankarada yaşıcaz :) ailem Zonguldakta. ben zaten Ankarada memurum. Nişanlımın aileside Ankarada . 10 Nisan Cuma Zongldakta kına düğün beraber olcak. Düğün salonu ttuttuk bildiğin. İşte bahsettiğim gibi bindallıyı sonradan giyer, daha çıakrtmam. 12 Nisanda da Ankarada Allahın izniyle. Cuma akşamıda haftasonu sayılır :)

çok güzeell :) Kayseri için sıkıntı yok. Orada düğün salonu falan akrabaları olduğu için herşey ayarlanabilir durumda. önemli olan Ankara'yı halletmemiz bizim. Valla araya bir hafta koymak cidden sıkıntı olacak hem işyerinden ayrıca balayı izni alıcam. Nişanlım daha bugün işe başladı. İnşallah devam ederse bakalım o da izin konusunda çok açılmak istemiyor. benim annemi ikna etmem gerek :) ben de tarih olarak 1 mayıs tatil ya kına o gün olsa, düğünde 3 mayıs olsa diye düşündüm. Çok mu erken olur ki? yani havalar inşallah yağmurlu olmaz :/
Ankara'da ev tuttunuz mu?

Benimki 10 Nisan :) Yağmur olasılığı daha yüksek ama bu sene Mart da bile hava daha güzeldi belli olmaz kısmet. Yok henüz ev tutmadık. hatta nerde eoturcağımıza bile tam karar veremedik.

Merhaba kızlarrr

Ben de mayıs gelinlerindenim

1 mayıs kına, 2 mayıs düğün olacak inşallah

şimdilik tek korkum yağmur

bir de balayı için kaş ve fethiyeyi ayarladık, ısınır o zamana umarım havalar

daha gelinlik bakmadım, kına kıyafeti bakmadım davetiye seçmedim ohooo nasıl olsa çok zaman var diyorum ama 7 aydan az kaldı şaka maka

merhaba :) ben de bugün katıldım gruba :) çok heyecanlıyım yaa. bizim de daha hiçbişey hazır değil. yetişir herhalde vee inşallah yağmur yağmaz evet.

Benimki 10 Nisan :) Yağmur olasılığı daha yüksek ama bu sene Mart da bile hava daha güzeldi belli olmaz kısmet. Yok henüz ev tutmadık. hatta nerde eoturcağımıza bile tam karar veremedik.

hayırlısı olsun :) ayy konu sahibi liste yapsa tarihe göre baksak diğerlerini merak ediyorum ben de :)

Hoş geldiniz :) İşlerimiz çok vesselam. Siz en azından balayını ayarlamışsınız biz onu da ayarlamadık. Ama yapacakalrımız sırasıyla belli :) Nişanlım 10 gün sonra gelecek kısmetse, fotoğrafçıyla görüşme ayarladık sözleşme imzalayacağız, kına organizasyon firmasıyla sözleşme imzalayacağız, balayı için tur şirketleriyle görüşeceğiz :) Davetiye için daha vakit çok gelinlik de 3 ay kala bakılacak :)

belirlediğiniz firmalar var mı öyle? ayy biz de hiçbişey yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…