- Konu Sahibi okeanoss00
-
bu arada nereye gelin gidiyorsun? ben Kayseri gelini olucam ama Ankara'da yaşıcaz :)
Bizde Ankarada yaşıcaz :) ailem Zonguldakta. ben zaten Ankarada memurum. Nişanlımın aileside Ankarada . 10 Nisan Cuma Zongldakta kına düğün beraber olcak. Düğün salonu ttuttuk bildiğin. İşte bahsettiğim gibi bindallıyı sonradan giyer, daha çıakrtmam. 12 Nisanda da Ankarada Allahın izniyle. Cuma akşamıda haftasonu sayılır :)
çok güzeell :) Kayseri için sıkıntı yok. Orada düğün salonu falan akrabaları olduğu için herşey ayarlanabilir durumda. önemli olan Ankara'yı halletmemiz bizim. Valla araya bir hafta koymak cidden sıkıntı olacak hem işyerinden ayrıca balayı izni alıcam. Nişanlım daha bugün işe başladı. İnşallah devam ederse bakalım o da izin konusunda çok açılmak istemiyor. benim annemi ikna etmem gerek :) ben de tarih olarak 1 mayıs tatil ya kına o gün olsa, düğünde 3 mayıs olsa diye düşündüm. Çok mu erken olur ki? yani havalar inşallah yağmurlu olmaz :/
Ankara'da ev tuttunuz mu?
Merhaba kızlarrr
Ben de mayıs gelinlerindenim
1 mayıs kına, 2 mayıs düğün olacak inşallah
şimdilik tek korkum yağmur
bir de balayı için kaş ve fethiyeyi ayarladık, ısınır o zamana umarım havalar
daha gelinlik bakmadım, kına kıyafeti bakmadım davetiye seçmedim ohooo nasıl olsa çok zaman var diyorum ama 7 aydan az kaldı şaka maka
Benimki 10 Nisan :) Yağmur olasılığı daha yüksek ama bu sene Mart da bile hava daha güzeldi belli olmaz kısmet. Yok henüz ev tutmadık. hatta nerde eoturcağımıza bile tam karar veremedik.
Valla nasıl geçsin elmol giyindik süslendik dünür gezdik :) ben bu gelin kız muhabbetini çok seviyorum ya :) senin nasıl geçti? bayram telaşı derken 4 günü daha sildik şafaktan :)selam kızlar nerelerdesiniz ? bayram nasıl geçti
Neyin var? Geçmiş olsun canım yaMerhaba canım :) Bayramda hastaydım yattım sürekliSenin nasıl geçti?
Hoş geldiniz :) İşlerimiz çok vesselam. Siz en azından balayını ayarlamışsınız biz onu da ayarlamadık. Ama yapacakalrımız sırasıyla belli :) Nişanlım 10 gün sonra gelecek kısmetse, fotoğrafçıyla görüşme ayarladık sözleşme imzalayacağız, kına organizasyon firmasıyla sözleşme imzalayacağız, balayı için tur şirketleriyle görüşeceğiz :) Davetiye için daha vakit çok gelinlik de 3 ay kala bakılacak :)Merhaba kızlarrr
Ben de mayıs gelinlerindenim
1 mayıs kına, 2 mayıs düğün olacak inşallah
şimdilik tek korkum yağmur
bir de balayı için kaş ve fethiyeyi ayarladık, ısınır o zamana umarım havalar
daha gelinlik bakmadım, kına kıyafeti bakmadım davetiye seçmedim ohooo nasıl olsa çok zaman var diyorum ama 7 aydan az kaldı şaka maka
Yapayım canlar :) ilk sayfaya ekleniyorsa ekleyeyimhayırlısı olsun :) ayy konu sahibi liste yapsa tarihe göre baksak diğerlerini merak ediyorum ben de :)
Boğazlarım faranjit olmuş tatlım o da beni yataklara düşürdü. Şimdi daha iyiyim şükürNeyin var? Geçmiş olsun canım ya
Hoş geldiniz :) İşlerimiz çok vesselam. Siz en azından balayını ayarlamışsınız biz onu da ayarlamadık. Ama yapacakalrımız sırasıyla belli :) Nişanlım 10 gün sonra gelecek kısmetse, fotoğrafçıyla görüşme ayarladık sözleşme imzalayacağız, kına organizasyon firmasıyla sözleşme imzalayacağız, balayı için tur şirketleriyle görüşeceğiz :) Davetiye için daha vakit çok gelinlik de 3 ay kala bakılacak :)
Yapayım canlar :) ilk sayfaya ekleniyorsa ekleyeyim
Kuzum aşkolsun bizim mesaja yazmıştım aslında gözünden kaçmış demekki senin :) Sana her yer açıkBeni niye çağırmadınokeanoss00 İlla Mayıs gelini mi olmam gerek
Kuzum aşkolsun bizim mesaja yazmıştım aslında gözünden kaçmış demekki senin :) Sana her yer açık
Alıyoruz kuzucum hemen şafak panomuza seni de ekliyoruzBen görmedim ki kuzumNasipse Haziran gelini alıyorsanız tabisi zevkle gelirim canımcım buradaymış konu açar da gelmez miyim
Teşekkür ederim kuzum yeni gelin gibi azıcık davranayım durAlıyoruz kuzucum hemen şafak panomuza seni de ekliyoruz
Yapayım canlar :) ilk sayfaya ekleniyorsa ekleyeyim
Yerim senin işvelerini edalarınıTeşekkür ederim kuzum yeni gelin gibi azıcık davranayım dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?