Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bu arada hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederimmm

biz de 7 yıllık ilişkimizden sonra nihayet evleniyoruz, şafak 206

Mayısın ilk gelini benim galiba okuduğum kadarıyla öyle gözüküyor

bu arada hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederimmm

biz de 7 yıllık ilişkimizden sonra nihayet evleniyoruz, şafak 206

Mayısın ilk gelini benim galiba okuduğum kadarıyla öyle gözüküyor

Hoşgeldik canım Şafak sayıyorsun he asker de saydım şimdi sayasım gelmiyor niyeyse ya sanki çoğalıyor gibi geliyor bana

benimki askerlik yapmadığı için ben ilk kez sayıyorum

geçmiyor valla kendimi işe vurdum ben de
Evlilikten sonra mı askerlik yapacak canım Rabbim kolaylık versinBende hep araştırma keşif peşindeyim düğünden sonra monotonlaşırsam depresyona girerim vallahi

evet akademik araştırma yaptığı için tecilli şu an

onun askere gitmesini bekleseydik 30umda giyerdim artık gelinliği

ben de habire çeyiz topiklerinde geziyorum ama daha kendi çeyizlerimi paylaşmaya cesaret edemedim

Bizim oradaki düğün 16 Mayıs, yer ayarlandı. Burada 9 Mayıs olacak inşallah ama daha yere karar veremedim

aha da kendimle aynı birini daha buldum topikte :) canım araya 1 hafta koymuşsunuz zorunluluktan mı yoksa öyle istediğiniz için mi? Bana da bi yardımcı olsan???

Merhaba canım :) Bayramda hastaydım yattım sürekli Senin nasıl geçti?
geçmiş olsun canım :) benim de akrabalarda gezerken geçti bigünü de kayınvalidemde geçti yorgunluk atıyorum şimdi de

Valla nasıl geçsin elmol giyindik süslendik dünür gezdik :) ben bu gelin kız muhabbetini çok seviyorum ya :) senin nasıl geçti? bayram telaşı derken 4 günü daha sildik şafaktan :)
aynen canım gezmeler gelin kız durumları :) şafaklar da eridi gitti güzeldi herşey herkes düğün tarihini de öğrendi sayılır :)

Boğazlarım faranjit olmuş tatlım o da beni yataklara düşürdü. Şimdi daha iyiyim şükür
ben faranjitten iki gün şuursuz yatmıştım canım çok geçmiş olsun fenadır bilirim üstelik çalıştım o şekilde 15 gün çektim boğaz derdini

geçmiş olsun canım :) benim de akrabalarda gezerken geçti bigünü de kayınvalidemde geçti yorgunluk atıyorum şimdi de

ben faranjitten iki gün şuursuz yatmıştım canım çok geçmiş olsun fenadır bilirim üstelik çalıştım o şekilde 15 gün çektim boğaz derdini

sağol şeker :) ben daha önce atlattım şimdi okeanoss00 atlatıcak inşallah
Teşekkür ederim canlarım iyileşeceğim inşallah bugün biraz daha iyiyim ama hafiften boğaz ağrım ve kırgınlığım devam ediyor Şafak listemizi de oluşturdum gördünüz mü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…