- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Canım ben ilk sayfaya yazdım bir kontrol et, eksik varsa söyleyiver ekleyelim :)hiç üşenmeden tüm sayfaları okudum tek tek ve bir liste hazırladım paylaşayım istersen canım :)
Canım ben ilk sayfaya yazdım bir kontrol et, eksik varsa söyleyiver ekleyelim :)
Yerim senin işvelerini edalarını
bu arada hoşbulduk kızlarrr teşekkür ederimmm
biz de 7 yıllık ilişkimizden sonra nihayet evleniyoruz, şafak 206
Mayısın ilk gelini benim galiba okuduğum kadarıyla öyle gözüküyor
Hoşgeldik canımŞafak sayıyorsun he asker de saydım şimdi sayasım gelmiyor niyeyse ya sanki çoğalıyor gibi geliyor bana
Evlilikten sonra mı askerlik yapacak canım Rabbim kolaylık versinbenimki askerlik yapmadığı için ben ilk kez sayıyorum
geçmiyor valla kendimi işe vurdum ben de
Canım ben ilk sayfaya yazdım bir kontrol et, eksik varsa söyleyiver ekleyelim :)
Bizim oradaki düğün 16 Mayıs, yer ayarlandı. Burada 9 Mayıs olacak inşallah ama daha yere karar veremedim
geçmiş olsun canım :) benim de akrabalarda gezerken geçti bigünü de kayınvalidemde geçti yorgunluk atıyorum şimdi deMerhaba canım :) Bayramda hastaydım yattım sürekliSenin nasıl geçti?
aynen canım gezmeler gelin kız durumları :) şafaklar da eridi gitti güzeldi herşey herkes düğün tarihini de öğrendi sayılır :)Valla nasıl geçsin elmol giyindik süslendik dünür gezdik :) ben bu gelin kız muhabbetini çok seviyorum ya :) senin nasıl geçti? bayram telaşı derken 4 günü daha sildik şafaktan :)
ben faranjitten iki gün şuursuz yatmıştım canım çok geçmiş olsun fenadır bilirim üstelik çalıştım o şekilde 15 gün çektim boğaz derdiniBoğazlarım faranjit olmuş tatlım o da beni yataklara düşürdü. Şimdi daha iyiyim şükür
kesinlikle öyle :) hem çok var hem az var arada bi zamandayız 2015 mayıs bizimdirevet düğün öncesi dirençleri fulleyelimmm
geçmiş olsun canım :) benim de akrabalarda gezerken geçti bigünü de kayınvalidemde geçti yorgunluk atıyorum şimdi de
ben faranjitten iki gün şuursuz yatmıştım canım çok geçmiş olsun fenadır bilirim üstelik çalıştım o şekilde 15 gün çektim boğaz derdini
Teşekkür ederim canlarım iyileşeceğim inşallah bugün biraz daha iyiyim ama hafiften boğaz ağrım ve kırgınlığım devam ediyorsağol şeker :) ben daha önce atlattım şimdiokeanoss00 atlatıcak inşallah
Bahar aylarını çok severdim zaten Rabbim de gönlüme göre verdi çok şükür :)hepsi tamam
ı love mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?