- 17 Eylül 2014
- 153
- 120
- 63
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Gunaydin canim evet son bekar zamanlar :)Günaydınn kızlaar :) Son bekar kurban bayramımızın arefesi :)
Ya evet ve ben hiç ankaraya gitmedim hayatımdaHoş geldiniz :) Bana nedense bildirimler gelmiyo konuma yazıldığını tesadüf eseri gördüm. Siz de benim gibi uzaklara gidiyorsunuz. Ben de Muğla'ya gideceğim.
Kacmasin keyfiniz insan sevdiginin yaninda nereye gitse alisirYa evet ve ben hiç ankaraya gitmedim hayatımdaumarım alışırım etrafımda kşme söylesem ankara çok sıkıcıdır diyo keyfim kaçıyo
Ben nişan gecesi bi anda çıkarıverdim ağzımdan :)) snraki gün beni aradığında yine teyze dedim ama snrada ay pardon anne dicektşm dedim ahahhaah iyice batırdım yani :)) annem eğer şimdi demezsen sonradan çok daha zor gelşr dedi ben de alıştırdım kendimi ilk başta zor da olsa söylemek şimdi alıştım, ama hala siz diyorum sen demeş de düşünmüyorum arada bi mesafe olsun istiyorum çnküarkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar
Evet kesinlikle haklısınız, zaten istanbula geri gelme ihitmali var hep orda kalmıcak neysekiKacmasin keyfiniz insan sevdiginin yaninda nereye gitse alisir
bakalım benim ağzımdan ne zaman çıkıvercek çok zor gibi geliyo yaBen nişan gecesi bi anda çıkarıverdim ağzımdan :)) snraki gün beni aradığında yine teyze dedim ama snrada ay pardon anne dicektşm dedim ahahhaah iyice batırdım yani :)) annem eğer şimdi demezsen sonradan çok daha zor gelşr dedi ben de alıştırdım kendimi ilk başta zor da olsa söylemek şimdi alıştım, ama hala siz diyorum sen demeş de düşünmüyorum arada bi mesafe olsun istiyorum çnkü
Ben 12 yıldır Ankaradayım :) Nişanlımda bende evlendikten sonra İzmire yerleşmek için fırsat kolluyoruz ama düşününce Ankaradan ayrılma fikri hala içimi burkuyor... Ankara çok garip bir şehir insan neyini sevdiğini bilmiyo ama seviyo hiç korkmayınYa evet ve ben hiç ankaraya gitmedim hayatımdaumarım alışırım etrafımda kşme söylesem ankara çok sıkıcıdır diyo keyfim kaçıyo
İyi bayramlar gelinleeeerrr :)
İyi bayramlar canlarim :)iyi bayramlar hepinizeee
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
Hoş geldiniz aramıza :) Ben kısmetse 23 Mayıs'ta evleniyorummerhaba. dün itibariyle ben de mayıs gelini olucam :) daha net tarih belirlemedik. muhtemelen 3 mayıs Ankara 10 mayıs Kayseri... sizlerin nasıl? :)
Merhaba canım :) Bayramda hastaydım yattım sürekliselam kızlar nerelerdesiniz ? bayram nasıl geçti
Hoş geldiniz aramıza :) Ben kısmetse 23 Mayıs'ta evleniyorum
hoşbuldum :) hayırlı olsun seninki de. yalnız kızlar bazı şeyler sormam gerek sizlere. bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum :) Ben Ankara'da yaşıyorum. Nişanlımın ailesi Kayseri'de. Kına burada, düğün orada olacak. Arasında ne kadar süre olmalı sizce? Kayseri Ankara arası 5 saat. Ve ben kına günü salonda olacağı için gelinlik giyeyim diyorum bana fikir verin?
Merhaba canım, hemen hemen aynı durumdayız. bizim nasıl yapacağımızı anlatayım sana. araya sadece 1 gün koyduk. çünkü hem yorgunluk bir seferde bitsin dedik, hem de 1 hafta iznimiz boşa gitcek diye düşündük. Cuma gnü Allahın izniyle benim ailemin bulunduğu şehirde olacak. bende gelinlik giycem , bir kaç saat gelinlikle durup sonra bindallı giycem. Pazar günüde Ankarada olacak. Bizimde mesafemiz 4 saat.
Merhaba canım, hemen hemen aynı durumdayız. bizim nasıl yapacağımızı anlatayım sana. araya sadece 1 gün koyduk. çünkü hem yorgunluk bir seferde bitsin dedik, hem de 1 hafta iznimiz boşa gitcek diye düşündük. Cuma gnü Allahın izniyle benim ailemin bulunduğu şehirde olacak. bende gelinlik giycem , bir kaç saat gelinlikle durup sonra bindallı giycem. Pazar günüde Ankarada olacak. Bizimde mesafemiz 4 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?