Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hoş geldiniz :) Bana nedense bildirimler gelmiyo konuma yazıldığını tesadüf eseri gördüm. Siz de benim gibi uzaklara gidiyorsunuz. Ben de Muğla'ya gideceğim.
Ya evet ve ben hiç ankaraya gitmedim hayatımda umarım alışırım etrafımda kşme söylesem ankara çok sıkıcıdır diyo keyfim kaçıyo

arkadaşlar anne baba deme sorunsalını nasıl aştınız ya da nasıl aşabiliriz benim kafama bu takılıyo bu aralar
Ben nişan gecesi bi anda çıkarıverdim ağzımdan :)) snraki gün beni aradığında yine teyze dedim ama snrada ay pardon anne dicektşm dedim ahahhaah iyice batırdım yani :)) annem eğer şimdi demezsen sonradan çok daha zor gelşr dedi ben de alıştırdım kendimi ilk başta zor da olsa söylemek şimdi alıştım, ama hala siz diyorum sen demeş de düşünmüyorum arada bi mesafe olsun istiyorum çnkü

bakalım benim ağzımdan ne zaman çıkıvercek çok zor gibi geliyo ya

Ya evet ve ben hiç ankaraya gitmedim hayatımda umarım alışırım etrafımda kşme söylesem ankara çok sıkıcıdır diyo keyfim kaçıyo
Ben 12 yıldır Ankaradayım :) Nişanlımda bende evlendikten sonra İzmire yerleşmek için fırsat kolluyoruz ama düşününce Ankaradan ayrılma fikri hala içimi burkuyor... Ankara çok garip bir şehir insan neyini sevdiğini bilmiyo ama seviyo hiç korkmayın

merhaba. dün itibariyle ben de mayıs gelini olucam :) daha net tarih belirlemedik. muhtemelen 3 mayıs Ankara 10 mayıs Kayseri... sizlerin nasıl? :)

Hoş geldiniz aramıza :) Ben kısmetse 23 Mayıs'ta evleniyorum

hoşbuldum :) hayırlı olsun seninki de. yalnız kızlar bazı şeyler sormam gerek sizlere. bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum :) Ben Ankara'da yaşıyorum. Nişanlımın ailesi Kayseri'de. Kına burada, düğün orada olacak. Arasında ne kadar süre olmalı sizce? Kayseri Ankara arası 5 saat. Ve ben kına günü salonda olacağı için gelinlik giyeyim diyorum bana fikir verin?

Merhaba canım, hemen hemen aynı durumdayız. bizim nasıl yapacağımızı anlatayım sana. araya sadece 1 gün koyduk. çünkü hem yorgunluk bir seferde bitsin dedik, hem de 1 hafta iznimiz boşa gitcek diye düşündük. Cuma gnü Allahın izniyle benim ailemin bulunduğu şehirde olacak. bende gelinlik giycem , bir kaç saat gelinlikle durup sonra bindallı giycem. Pazar günüde Ankarada olacak. Bizimde mesafemiz 4 saat.

ahhh kuzumm aynıyız valla. hayırlı olsun sana da. dün kayınvalidemler geldi ama tam tarih belirlemedik onlar bize bıraktı. Annem kına konusunda çok ısrarcı davranıyor illa haftasonu olsun diye kaldım ben de arada. fazla uzatmak iyi olmaz evet haklısın. nişanlım Cuma günü kına olursa pazar günü de düğün olur dedi ama annemi ikna edemedim bir türlü :/ sizin hangi gün olacak? bu arada kınada gelinlik giymek en mantıklısı dimi? çünkü benim çoğu akrabam diğer şehre gelemeceği için kınada gelinlikle görsünler diye düşündüm. kına yakılacağı zaman bindallı giyerim gecenin sonuna dek de bindallı ile kalırım? ya bide acaba sokakta olsa mı olur? gerçi oraya (döner taktırma, masa sandalye kirası, sazcı) masrafları olacak bide dışarıda gelinlik giyilmez zaten. en mantıklısı burda salon tutmak dimi?

bu arada nereye gelin gidiyorsun? ben Kayseri gelini olucam ama Ankara'da yaşıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…