How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yağmurlu bir sabahtan günaydın kızlarrrrr :KK24:

okeanoss00 okeanoss00 naptın canım aradılar mı?
Günaydın canım. Konuştuk, bana %30 iskonto yapmışlardı. Bu kampanyada %25 iskonto ve damatlık hediye ediyorlarmış. Eğer size yaptığımız %5 iskontoyu iade ederseniz 400 tl değerinde damatlığı hediye ederiz dediler. Ben de vazgeçtim.

Günaydın fıstıklar

Günaydın canım. Konuştuk, bana %30 iskonto yapmışlardı. Bu kampanyada %25 iskonto ve damatlık hediye ediyorlarmış. Eğer size yaptığımız %5 iskontoyu iade ederseniz 400 tl değerinde damatlığı hediye ederiz dediler. Ben de vazgeçtim.

hııım, sana yapılan o %5'lik iskonto daha mı avantaj getiriyor canım bilmediğimden soruyum.

hmmmm :KK64:

damatlıklar 1.500 TL demiştin ya o yüzden daha karlı olur diye düşünmüştüm ama :KK64:

hadi hayırlısı bakalım :KK19:

Günaydın fıstıklar

hııım, sana yapılan o %5'lik iskonto daha mı avantaj getiriyor canım bilmediğimden soruyum.

hmmmm :KK64:

damatlıklar 1.500 TL demiştin ya o yüzden daha karlı olur diye düşünmüştüm ama :KK64:

hadi hayırlısı bakalım :KK19:

İskontoyu iade edersem 280 tl gibi bir mebla, 120 tl kar etmiş olacağım, eşim zaten burda değil deneyemeyecek gelince kendi kafasına göre beğendiğini alsın sonuçta onun da en özel günü diye düşündüm. Vazgeçtim canlar :)

Buaralar da çok sessiz buralar. Şafak 114 ne zaman canlanacaksınız kızlaaaaar :) Günaydın deyip kaçıyorsunuz :KK48:

Yaa benim de çok ağrıyor :KK43: Yarın gidicem muhtemelen.. Kanal tedavisi der diye çok korkuyorum.... Hiç yaptırmadım da...

Sana da geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah...

kanal tedavisinde hiç birşey yok merak etme canım, ben hem 20lik çektirmiş hem kanal tedavisi yaptırmış biri olarak rahatlıkla söylüyorum :KK66:

Back