How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti, :KK43:
sonra kurumda müşavir gibi birşey oldum sorumluluklarım görevim fln arttı bayaa:oops:

bir yandan gelinlik koşturmacası bir yandan işleri rayına oturtma çabası, uğrayamadım buralara :KK43::KK43:

yavaş yavaş toparladım da sahalara geri döndüm :KK48::KK48:

hemen buraya girdim bakamadım diğer topiklere hiç, şimdiiiii bakıyorummmmmm :KK19:
Öncelikle başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin... Terfin için de tebrik ederim :) Özletme kendini uğra dediğim gibi özledik :) Gelinliğini de çok merak ediyorum:KK51:

sonra kurumda müşavir gibi birşey oldum sorumluluklarım görevim fln arttı bayaa:oops:

bir yandan gelinlik koşturmacası bir yandan işleri rayına oturtma çabası, uğrayamadım buralara :KK43::KK43:

hemen buraya girdim bakamadım diğer topiklere hiç, şimdiiiii bakıyorummmmmm :KK19:

Canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallah sizlere sabır versin ne desek boş söylenecek pek söz de yok :KK51:Terfin hayırlı olsun tebrik ederim herşey bize bakıyor uzun bir koşuşturma var:KK19:

başın sağolsun canımm.anneanne demek anne yarısı demektir.onu kaybetmenin acısını iyi bilirim.Allah rahmet eylesin.mekanı cnnet olsun.annenede sizede allah sabır versin..
gelinliğini bende merak ettimm ucundan azcık baksak hiç fena olmaz :)

Merhaba missERE missERE , öncelikle Başınız saolsun, mekanı cennet olsun, defterini sağ elinden alsın inşallah. hazırlıklarınız için Allah kolaylık versin. iş ile evlilik hazırlıkları gerçekten çok zor ilerliyor. ama büyük bir kısmı gelinliği halletmişsin.

Öncelikle başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin... Terfin için de tebrik ederim :) Özletme kendini uğra dediğim gibi özledik :) Gelinliğini de çok merak ediyorum:KK51:

Canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallah sizlere sabır versin ne desek boş söylenecek pek söz de yok :KK51:Terfin hayırlı olsun tebrik ederim herşey bize bakıyor uzun bir koşuşturma var:KK19:

başın sağolsun canımm.anneanne demek anne yarısı demektir.onu kaybetmenin acısını iyi bilirim.Allah rahmet eylesin.mekanı cnnet olsun.annenede sizede allah sabır versin..
gelinliğini bende merak ettimm ucundan azcık baksak hiç fena olmaz :)

teşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn :cry:
Annem baya yıkıldı, "evlenmekten vazgeçtim" desem diye bakıyor gözlerimin içine :KK61:

gerçi gelinliği görünce yüzü güldü uzun zaman sonra :oops:

en kısa zamanda koyuyorum fotoğrafı :KK51:

Annem baya yıkıldı, "evlenmekten vazgeçtim" desem diye bakıyor gözlerimin içine :KK61:

Kolay değil canım kıyamam annene... Bekliyoruz büyük bir merakla :)

Kıyamam annene ya desteğe ihtiyacı var tabi ki vazgeçsen mutlu olmayacak emin ol ruh hali kötü şuan o yüzden canımHoppa

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ..

Başın sağolsun canım çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah.

Ben de kına organizasyon ve fotoğrafçısını ayarladım, dış çekim fotoğraf işini de düğünden sonrası için organize ettim :) Diğer düğündeki fotoğrafçıyı da nişanlım ayarlayacak. Fotoğraftan başımız dönecek :)))

Kıyamam annene ya desteğe ihtiyacı var tabi ki vazgeçsen mutlu olmayacak emin ol ruh hali kötü şuan o yüzden canımHoppa

evet canım ama o üzüldükçe ben de üzülüyorum :KK61:

Ben de kına organizasyon ve fotoğrafçısını ayarladım, dış çekim fotoğraf işini de düğünden sonrası için organize ettim :) Diğer düğündeki fotoğrafçıyı da nişanlım ayarlayacak. Fotoğraftan başımız dönecek :)))

saol tatlımmmm..

fotoğrafçıyı ayarlamak çok önemli inşallah bi ara ben de bakıcam

dönsüüün dönsüüüünn :KK6:

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ..

teşekkürler canım.

Bi daha baslik acmayayim zaten herkes bilmesin :)

Mayis ayi gelinciklerine ozell istee missavukat'in gelinligii :KK22::KK60:

Eklentiler

• 20150127_121042.jpg
    20150127_121042.jpg
    333 KB · Görüntüleme: 95

Ooohh oohh flaşlar, flaşlar meşhurlar gibi :)):p arada dersin çekmeyin kardeşim eşim o benim diye hahaha :KK70:

Bi daha baslik acmayayim zaten herkes bilmesin :) Mayis ayi gelinciklerine ozell istee missavukat'in gelinligii :KK22::KK60:

Canımm aşkla giyin gelinliğini, gelinlk kime yakışmaz ki :KK36: saçlarını nasıl yapmayı düşünüyosun canım ???

Benim henüz belli değil canım yeni yoğunluğumuzu attık üzerimizden Şubatta biraz bakmaya başlarız artık canım iyice nikah işlemleri de var bunlar halletsek de rahata ersem bende :KK53:

Nikah İstanbul'da Mayısta olacaksa tarih için acele edin bence canım. Biz zor aldık..

Back