How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

İskontoyu iade edersem 280 tl gibi bir mebla, 120 tl kar etmiş olacağım, eşim zaten burda değil deneyemeyecek gelince kendi kafasına göre beğendiğini alsın sonuçta onun da en özel günü diye düşündüm. Vazgeçtim canlar :)

o zaman en iyisini yapmışsın canım.

Kızlar yarım gelinlik denemeleri yapacağım, Ankara'da dreamon, elegant ve Aysira'ya gideceğim önce cumada and çarsını gezeceğim. tek başıma gitmeyi hiç istemiyorum aslında ama yapacak bişi yok. bi çok konuda Elegant'ı çok övmşüşler sırf meraktan gidiyom valla. Benim gibi gelinlik bulamayanlar fıstıklar inşalah en yakın zaman istediğin gelinliğe hemde uygun fiyata kavuşursunuz. Dua ediyorsak tam edelim dimi :))

geçmiş olsun canım diş çok zormuş bende şu aralar 4 senedir çıkmakla çıkmamak arasında kalan 20'liklerimle uğraşıyorumm yemek yiyemiyorum yanağımı yara yaptı o derece :KK43:( öte yandan üzerime sanki rehavet çöktü gibi sizlerde gelinlik alınmış ve hatta ayakkabı bile :) .. ben gelinlik için fazlaca heyecan duyuyorum ya sonradan pişman olursam beğenmezsem çirkin olursam filan bütün felaket senaryolarını yazdım anlayacağınız o yüzden gelinliği hemen almasam mı diye düşünüyorum, diğer taraftanda şubata geldik nerdeyse artık denemem almam lazım ama hala internetten model bakıyorumm :eek:
sende kendimi gördüm:-)

kızlar bir haftalık izin almıştık nişanlımla beraber ve 6 gündür sabah sekizde evden çıkıp akşam 9 da evde oluyorum o yüzden hiç uğrayamadım galiba sizlerde bayağı koşturuyorsunuz biraz sessizleşmiş topiğimiz :) ve yarın son izin günüm iş günü gelsin de dinleneyim diye bakıyorum :))) çok yorucuydu ama birçok işimizi hallettik çok gezdiğimizden mi rabbimin yardımı mı bilmiyorum herşey istediğimiz gibi ve uygun fiyatlara getirdik çok şükür rabbim hepimize yardım etsin çok zor dönemler :(

kızlar bir haftalık izin almıştık nişanlımla beraber ve 6 gündür sabah sekizde evden çıkıp akşam 9 da evde oluyorum o yüzden hiç uğrayamadım galiba sizlerde bayağı koşturuyorsunuz biraz sessizleşmiş topiğimiz :) ve yarın son izin günüm iş günü gelsin de dinleneyim diye bakıyorum :))) çok yorucuydu ama birçok işimizi hallettik çok gezdiğimizden mi rabbimin yardımı mı bilmiyorum herşey istediğimiz gibi ve uygun fiyatlara getirdik çok şükür rabbim hepimize yardım etsin çok zor dönemler :KK43:
Çok sevindim canım bir şeyleri halletmiş olmanıza :) Detayları dinlemeyi merakla bekliyoruz :)

Back