How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Güle güle giy tatlım çok yakışmış :)

teşekkür ederimmm :KK23::KK23:

Canımm aşkla giyin gelinliğini, gelinlk kime yakışmaz ki :KK36: saçlarını nasıl yapmayı düşünüyosun canım ???

sanırım tepede topuz olacak ona daha karar vermedim o_O

Benim henüz belli değil canım yeni yoğunluğumuzu attık üzerimizden Şubatta biraz bakmaya başlarız artık canım iyice nikah işlemleri de var bunlar halletsek de rahata ersem bende :KK53:

ben iki günde aldım, perşembe baktım cuma aldım tez tez olup bitiyor merak etme :KK19:
nikah işlemleri için bir gün ayırmak gerek, biz onu da hallettik şükür :D

teşekkür ederimmm :KK23::KK23:

sanırım tepede topuz olacak ona daha karar vermedim o_O

ben iki günde aldım, perşembe baktım cuma aldım tez tez olup bitiyor merak etme :KK19:
Hazır gelinlik aldın sen de benim gibi sanırım ne marka aldın?

aysiradan aldım canım, damatlık da hediye :KK70::KK70:
Ben de aysira'dan aldım ama aralık sonu aldığım için öyle bir kampanya yoktu. Provaya gidince gördüm ama bişi demedim. Üzüldüm görünce ya ben de istiyom desem bana da vermezler mi :mad::KK70:Ne kadara aldın buarada ben 2650'ye aldım duvakla birlikte.

Ben de aysira'dan aldım ama aralık sonu aldığım için öyle bir kampanya yoktu. Provaya gidince gördüm ama bişi demedim. Üzüldüm görünce ya ben de istiyom desem bana da vermezler mi :mad::KK70:Ne kadara aldın buarada ben 2650'ye aldım duvakla birlikte.
Gerçi ben Aysira'dan aldım ama markası Pierre Cardin Wedding.

aaa söyle valla ne fark edecek sankiii :KK69:

2000in üstündeki tüm gelinliklere hediye ediyolarmış zaten :KK14:

ben duvak tarlatan ıvız zıvır kese, ayrıca göğüs kısmına işleme yapacaklar kayık kol tarzında onun dantelleri işçiliği de dahil + damatlık hepsi 3.500 TL tuttu canım :KK47:

edit: aysirayla pierr cardin birleşmiş zaten, ben bir tane de pierre modeli giydim onu alsaydım yine vereceklerid damatlığı.

aaa söyle valla ne fark edecek sankiii :KK69:

2000in üstündeki tüm gelinliklere hediye ediyolarmış zaten :KK14:

ben duvak tarlatan ıvız zıvır kese, ayrıca göğüs kısmına işleme yapacaklar kayık kol tarzında onun dantelleri işçiliği de dahil + damatlık hepsi 3.500 TL tuttu canım :KK47:

edit: aysirayla pierr cardin birleşmiş zaten, ben bir tane de pierre modeli giydim onu alsaydım yine vereceklerid damatlığı.
Bende de tarlatan (jüpon), duvak, bir de yakasını kaydırıyorum bunlarla birlikte 2650 verdim. Dur ben bir telefon açayım ne diyecekler. Kabul etmeyebilirler çünkü ben aralık sonunda aldım kampanya başlamamıştı filan diyebilirler. Hediye ederlerse çok güzel olur ya.

Nikah İstanbul'da Mayısta olacaksa tarih için acele edin bence canım. Biz zor aldık..
Haziranda canım evet 1-2 haftaya halletmeye çalışacağız :KK17:
Evet bir kaç güne halledilir bence de beni korkutan nikah işlemleri 1 gün yine işten izin almam gerek sonunda kavucak patron dişim için sürekli istiyorum:KK53:

Kuzum bence itiraz edebilirsin bir sorsana:cool:

Haziranda canım evet 1-2 haftaya halletmeye çalışacağız :KK17:

Evet bir kaç güne halledilir bence de beni korkutan nikah işlemleri 1 gün yine işten izin almam gerek sonunda kavucak patron dişim için sürekli istiyorum:KK53:

Kuzum bence itiraz edebilirsin bir sorsana:cool:
Olur mu olmaz mı diye haber vereceklermiş bana patronlarına sorup, olmaz derlerse ne diyeyim kuzum?

Olur mu olmaz mı diye haber vereceklermiş bana patronlarına sorup, olmaz derlerse ne diyeyim kuzum?

nedense olmaz demezler gibime geliyor..ben gittiğimde çok ilgilendiler ve bizim gelinlerimizin mutluluğu çok önemli, gelinliği giydiklerinde ne kadar mutlu gözükürlerse bizim için o kadar güzel birşey dediler, sonuçta reklamını yapıyoruz onların :KK66:

nedense olmaz demezler gibime geliyor..ben gittiğimde çok ilgilendiler ve bizim gelinlerimizin mutluluğu çok önemli, gelinliği giydiklerinde ne kadar mutlu gözükürlerse bizim için o kadar güzel birşey dediler, sonuçta reklamını yapıyoruz onların :KK66:
İnşallah öyle olur, bu dertten de kurtulmuş oluruz damatlıklar 1500 tl'den başlıyor En Büyük KK

Çok kısa sürede olduğu için bence olmaz demezler derlerse boğazlarına yapışamayız zaten ama şikayet hakkımız var mı acep araştırmak gerek müşteri memnuniyetinden gir kuzum olayaHoppaEn Büyük KK

şikayetten ziyade kurumsal iletişim yolları da kullanılabilir, mağaza sahibinin inisiyatifindense kurumun müşteri hizmetlerine ulaşmak da faydalı olabilir tatlım..

şikayetten ziyade kurumsal iletişim yolları da kullanılabilir, mağaza sahibinin inisiyatifindense kurumun müşteri hizmetlerine ulaşmak da faydalı olabilir tatlım..
Olmaz derlerse ben bir de müşteri hizmetleriyle görüşeyim derim o zaman hala aramadılar.

Back