- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.701
Öncelikle başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin... Terfin için de tebrik ederim :) Özletme kendini uğra dediğim gibi özledik :) Gelinliğini de çok merak ediyorumahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti,
sonra kurumda müşavir gibi birşey oldum sorumluluklarım görevim fln arttı bayaa
bir yandan gelinlik koşturmacası bir yandan işleri rayına oturtma çabası, uğrayamadım buralara
yavaş yavaş toparladım da sahalara geri döndüm
hemen buraya girdim bakamadım diğer topiklere hiç, şimdiiiii bakıyorummmmmm
ahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti,
bir yandan gelinlik koşturmacası bir yandan işleri rayına oturtma çabası, uğrayamadım buralara
başın sağolsun canımm.anneanne demek anne yarısı demektir.onu kaybetmenin acısını iyi bilirim.Allah rahmet eylesin.mekanı cnnet olsun.annenede sizede allah sabır versin..ahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti,
MerhabamissERE , öncelikle Başınız saolsun, mekanı cennet olsun, defterini sağ elinden alsın inşallah. hazırlıklarınız için Allah kolaylık versin. iş ile evlilik hazırlıkları gerçekten çok zor ilerliyor. ama büyük bir kısmı gelinliği halletmişsin.
Öncelikle başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin... Terfin için de tebrik ederim :) Özletme kendini uğra dediğim gibi özledik :) Gelinliğini de çok merak ediyorum
Canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallah sizlere sabır versin ne desek boş söylenecek pek söz de yokTerfin hayırlı olsun tebrik ederim herşey bize bakıyor uzun bir koşuşturma var
başın sağolsun canımm.anneanne demek anne yarısı demektir.onu kaybetmenin acısını iyi bilirim.Allah rahmet eylesin.mekanı cnnet olsun.annenede sizede allah sabır versin..
gelinliğini bende merak ettimm ucundan azcık baksak hiç fena olmaz :)
Kolay değil canım kıyamam annene... Bekliyoruz büyük bir merakla :)teşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn
Annem baya yıkıldı, "evlenmekten vazgeçtim" desem diye bakıyor gözlerimin içine
gerçi gelinliği görünce yüzü güldü uzun zaman sonra
en kısa zamanda koyuyorum fotoğrafı
Kıyamam annene ya desteğe ihtiyacı var tabi ki vazgeçsen mutlu olmayacak emin ol ruh hali kötü şuan o yüzden canımteşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn
BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ..teşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn
ahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti,
Kıyamam annene ya desteğe ihtiyacı var tabi ki vazgeçsen mutlu olmayacak emin ol ruh hali kötü şuan o yüzden canım
Başın sağolsun canım çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah.
Ben de kına organizasyon ve fotoğrafçısını ayarladım, dış çekim fotoğraf işini de düğünden sonrası için organize ettim :) Diğer düğündeki fotoğrafçıyı da nişanlım ayarlayacak. Fotoğraftan başımız dönecek :)))
BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ..
Atlatacaksınız canım bir kaç aya kadar hafifleyecek acınızevet canım ama o üzüldükçe ben de üzülüyorum
Gelincik dantelli tercih etmişsin sende aşkla giy canımBi daha baslik acmayayim zaten herkes bilmesin :)
Mayis ayi gelinciklerine ozell istee missavukat'in gelinligii
Gelincik dantelli tercih etmişsin sende aşkla giy canım
İçine sinmesi önemli olan hiç beğenmem dediğin üzerinde farklı durabiliyor işteaslında hiç sevmem böyle dantelli hatta hep derdim ne o öyle perde gibi diye
ama insan giyince bir başka oluyormuş
herkesin gözleri parlayınca tamam dedim ben de
teşekkür ederim tatlımmm
İçine sinmesi önemli olan hiç beğenmem dediğin üzerinde farklı durabiliyor işte
Güle güle giy tatlım çok yakışmış :)Bi daha baslik acmayayim zaten herkes bilmesin :)
Mayis ayi gelinciklerine ozell istee missavukat'in gelinligii
Başın sağolsun canım çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah.
Ben de kına organizasyon ve fotoğrafçısını ayarladım, dış çekim fotoğraf işini de düğünden sonrası için organize ettim :) Diğer düğündeki fotoğrafçıyı da nişanlım ayarlayacak. Fotoğraftan başımız dönecek :)))
Bi daha baslik acmayayim zaten herkes bilmesin :) Mayis ayi gelinciklerine ozell istee missavukat'in gelinligii
senin gelinlik durumları ne alemde nehirnil
içime sindi sindisinmez mi hiç
Benim henüz belli değil canım yeni yoğunluğumuzu attık üzerimizden Şubatta biraz bakmaya başlarız artık canım iyice nikah işlemleri de var bunlar halletsek de rahata ersem bende
Ben kurtuldum o dertten darısı başınıza :)Nikah İstanbul'da Mayısta olacaksa tarih için acele edin bence canım. Biz zor aldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?