Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Öncelikle başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin... Terfin için de tebrik ederim :) Özletme kendini uğra dediğim gibi özledik :) Gelinliğini de çok merak ediyorum

Canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallah sizlere sabır versin ne desek boş söylenecek pek söz de yok Terfin hayırlı olsun tebrik ederim herşey bize bakıyor uzun bir koşuşturma var

başın sağolsun canımm.anneanne demek anne yarısı demektir.onu kaybetmenin acısını iyi bilirim.Allah rahmet eylesin.mekanı cnnet olsun.annenede sizede allah sabır versin..
gelinliğini bende merak ettimm ucundan azcık baksak hiç fena olmaz :)

Öncelikle başın sağolsun tatlım Allah mekanını cennet etsin... Terfin için de tebrik ederim :) Özletme kendini uğra dediğim gibi özledik :) Gelinliğini de çok merak ediyorum

Canım başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallah sizlere sabır versin ne desek boş söylenecek pek söz de yok Terfin hayırlı olsun tebrik ederim herşey bize bakıyor uzun bir koşuşturma var

teşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn
Annem baya yıkıldı, "evlenmekten vazgeçtim" desem diye bakıyor gözlerimin içine

gerçi gelinliği görünce yüzü güldü uzun zaman sonra

en kısa zamanda koyuyorum fotoğrafı

Kolay değil canım kıyamam annene... Bekliyoruz büyük bir merakla :)

Kıyamam annene ya desteğe ihtiyacı var tabi ki vazgeçsen mutlu olmayacak emin ol ruh hali kötü şuan o yüzden canım

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ..

Başın sağolsun canım çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah.

Ben de kına organizasyon ve fotoğrafçısını ayarladım, dış çekim fotoğraf işini de düğünden sonrası için organize ettim :) Diğer düğündeki fotoğrafçıyı da nişanlım ayarlayacak. Fotoğraftan başımız dönecek :)))

Kıyamam annene ya desteğe ihtiyacı var tabi ki vazgeçsen mutlu olmayacak emin ol ruh hali kötü şuan o yüzden canım

evet canım ama o üzüldükçe ben de üzülüyorum

saol tatlımmmm..

fotoğrafçıyı ayarlamak çok önemli inşallah bi ara ben de bakıcam

dönsüüün dönsüüüünn

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ..

teşekkürler canım.

Gelincik dantelli tercih etmişsin sende aşkla giy canım

aslında hiç sevmem böyle dantelli hatta hep derdim ne o öyle perde gibi diye
ama insan giyince bir başka oluyormuş

herkesin gözleri parlayınca tamam dedim ben de

teşekkür ederim tatlımmm

aslında hiç sevmem böyle dantelli hatta hep derdim ne o öyle perde gibi diye
ama insan giyince bir başka oluyormuş

herkesin gözleri parlayınca tamam dedim ben de

teşekkür ederim tatlımmm
İçine sinmesi önemli olan hiç beğenmem dediğin üzerinde farklı durabiliyor işte

Ooohh oohh flaşlar, flaşlar meşhurlar gibi :)) arada dersin çekmeyin kardeşim eşim o benim diye hahaha

Bi daha baslik acmayayim zaten herkes bilmesin :) Mayis ayi gelinciklerine ozell istee missavukat'in gelinligii

Canımm aşkla giyin gelinliğini, gelinlk kime yakışmaz ki saçlarını nasıl yapmayı düşünüyosun canım ???

senin gelinlik durumları ne alemde nehirnil

içime sindi sindi sinmez mi hiç

Benim henüz belli değil canım yeni yoğunluğumuzu attık üzerimizden Şubatta biraz bakmaya başlarız artık canım iyice nikah işlemleri de var bunlar halletsek de rahata ersem bende

Benim henüz belli değil canım yeni yoğunluğumuzu attık üzerimizden Şubatta biraz bakmaya başlarız artık canım iyice nikah işlemleri de var bunlar halletsek de rahata ersem bende

Nikah İstanbul'da Mayısta olacaksa tarih için acele edin bence canım. Biz zor aldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…