• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yok bılmıyo ama onun aılesı bılıyo
ailenden habersiz olması senin ailen açısından kötü canım neden dersen sen evladının senden gizli (belki küçük bişey ama bence büyük yani toplumumuzca büyük diyelim ) imam nikahı kıymasını ister miydin şahsen ben istemezdim herşeyden haberim olsun isterdim.. ama tabiiki yanlış anlama seni yargılamıyorum sadece fikrim bu.

Kesinlikle haklısın bence artık sen devreden çık ve ailen araya girsin nişanlının ailesini çağırıp konuşsun ya da siz gidin onlara konusunu açın sonuçta nişanlın ödüyor ama kirada oturuyorsunuz yok öyle yağma paragöz olmayla ya da fesat olmayla hiç alakası yok bunun koskoca evlenmeyi düşünen adam bir zahmet ya ailesinin yanında evlenene kadar yaşar ya da gider kendine başka bir düzen kurar ev alınırken bunu uyanıklık edip üstüne konmayı düşünmez ben düşündürtmem çıngar çıkart gerekirse böyle saçmalık olmaz :KK62:Kaynında ya eltinin dolduruşuna geliyor ya da ailesi oğul ayrımı yapıyor çok sinirlendim şuanda:KK62:

Canım neden imam nikahı kıydınız özel değilseo_O
ya bı nedenı yok aslında yanı yanyanayız 7 aydır ve nısanlım umreye falan gıtmıs gelmıs bırısı o yuzden elımı bıle tutarken tedırgın ooluyodu sımdı helal oolarak yanı tutusuyoruz bıde benımle cok ılgılenıyo evıme gırıp cıkar yanı alısverısımı flaan yapar sorumlulugu tamamen ustlenmek ıstedı artık

ailenden habersiz olması senin ailen açısından kötü canım neden dersen sen evladının senden gizli (belki küçük bişey ama bence büyük yani toplumumuzca büyük diyelim ) imam nikahı kıymasını ister miydin şahsen ben istemezdim herşeyden haberim olsun isterdim.. ama tabiiki yanlış anlama seni yargılamıyorum sadece fikrim bu.
evet bılıyorum yanı bende cok dusundum bunu hatta anneme dıcektım bu sefer yanlıs anlar hamıle mısın dıye dırek sorar dıye cekındım yanı kendısı damadını bız ılk tanıstıgımız andan ıtıbaren tanıyo bılıyo gorusuyo kendısı hacı oldugu ıcın nısanlımda baya dındar ooldugu ıcın hosuna gıdıyo ama sımdı soylersek ıkımızde ayrı evlerde yalnız yasıyoruz gercı o kardesıyle kalıyo ama yanlıs anlasılır dıye soyleyemedık

evet bılıyorum yanı bende cok dusundum bunu hatta anneme dıcektım bu sefer yanlıs anlar hamıle mısın dıye dırek sorar dıye cekındım yanı kendısı damadını bız ılk tanıstıgımız andan ıtıbaren tanıyo bılıyo gorusuyo kendısı hacı oldugu ıcın nısanlımda baya dındar ooldugu ıcın hosuna gıdıyo ama sımdı soylersek ıkımızde ayrı evlerde yalnız yasıyoruz gercı o kardesıyle kalıyo ama yanlıs anlasılır dıye soyleyemedık
evet cidden yanlış anlamaya açık bi konu ama annen seni bilir canım evladısın bence en azından ona söyle hem için rahatlar ondan gizli bişey yapmayacağın için.. ama tabii sen bilirsin nacizane fikrimHoppa

evet cidden yanlış anlamaya açık bi konu ama annen seni bilir canım evladısın bence en azından ona söyle hem için rahatlar ondan gizli bişey yapmayacağın için.. ama tabii sen bilirsin nacizane fikrimHoppa
ya aslında nısan olucak ya subatta anneme demeyı dusunuyorum ımam nıkahını nısanda kıyalım demeyı dusunuyorum suan bakalım

aynen canım en mantıklısı :)
evet o zaman nıkah tazelenmıs olcak yanı ama en azından aılem bılıcek aslında anneme soylemeyı dusunuyorum ama buara cok yanlıs tarafında o yuzden soyleyemem gercekten yanlıs anlasılmaması ımkansız bıde damadına cok guvenıyo guvenını sarsmak ıstemıyorum sımdı

ya bı nedenı yok aslında yanı yanyanayız 7 aydır ve nısanlım umreye falan gıtmıs gelmıs bırısı o yuzden elımı bıle tutarken tedırgın ooluyodu sımdı helal oolarak yanı tutusuyoruz bıde benımle cok ılgılenıyo evıme gırıp cıkar yanı alısverısımı flaan yapar sorumlulugu tamamen ustlenmek ıstedı artık
Canım anladım günah kısmından yaklaşmışsınız ama ince düşünüldüğünde göz zinası bile var ailen biraz tepki verebilir en azından neden söylemedin diye şahsen anannemler hacı onlar önerdi nişandan sonra ailem ve ben katiyen olmaz diye karşı çıktık sonuçta helali oluyorsun isteklerini yerine getirme zorunluluğu doğuyor Allah katında eşisin yani tabi ki senin bileceğin birşey bu hakkınızda hayırlısı inşallah:nazar:Hoppa

yok bılmıyo ama onun aılesı bılıyo
Keske ailenden gizli boyle bir sey yapmasaydin canim. Bir de dini nikah zamaninda evliligin duyurulmasi amaciyla yapilirdi. Simdi sizin imam nikahinizi cok az kisi biliyor ve ailen bilmiyor belki de nikahinizin gecerliligi bile yoktur. Duyurulmadiginda gecerliliginin olmadigini biliyorum. Ailene soylemelisin bence.

merhaba kızlarrrr dünden beri yokumm ne kadar çok şey olmuş..Rabbim hepimzin hakında hayırlısını nasip etsin inşalah...

Back