Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım harika yazmışsın tam anlamıyla bende seninle aynı fikirde tamam gerçekten bazı aileler de yapabilme imkanı olupta yapmıyor çocuklarına herseyi yapsın diye bırakıyor, olupta yapmayan ailelere sözüm çok.ama bazı ailelerde çırpınip elinden geldiğinin fazlasını yapıyor nasılsa eslerimiz ailelerimiz varsa yapıyor yoksa yoktur .Gelinlik konusunda ne 3 milyarlık gelinlikler giyen açıkçası yakışmayan gördüm ama daha uygun bulup alan peri kızı gibi olanda önemli olan herseyi yakıştırmak

Günaydın kızlar :) Bana yine bildirim gelmemiş kaçırıyorum yahu.

Kızlar iyi geceler,, bana da hiçbir bildiri gelmedi iki gündür yazılan yazıları şimdi okuyabildim. Uzun süre yazı yazmayınca bildirim gelmiyo diye düşünüyorum.

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza, nişanlılarımız memleketli çıktı :) Tüm yazdıklarını okudum. okeanoss00 , nehirnil111 lily35 arkadaşlarımın tüm dediklerine katılıyorum. sürecin gerçekten zor ama ailen bu konuda devreye girmesi gerekiyor bence çünkü nişanlının ailesi bu konuda seni ezememeleri için arkanda bir ailen olduğunu unutmamalılar. başı boş bir kızı gelin almıyorlar.

Sanırım, İstanbul gibi büyük bir şehirden niğdeye gelin gideceksin. Bu yüzdende köyden gelin getirmediklerinin farkında olmalılar diye düşünüyorum.
Lütfen beni yanlış anlama böyle sert konuşuyorum ama haksızlığa tahammül edemiyorum.

çok yakın bir arkadaşım 4 yıllık ilişkisini kayınvalidesinin ev hevesi yüzünden sonlandırdı. kayınvalidesi, krediyi, odeyi nişanlısıyla arkadaşıma bırakıyordu, ama evin tapuyu kendi üstüne istiyordu. sevgide de tartışmalar yüzünden bitmişti ve ayrıldılar.

Demem o ki, sen parasını ödediğin evin sefasını başkasının sürmesini istemezsin, önceden de sesini çıkarmadığın için pişman olabilirsin. Kayınvalidene iki çift sözüm var valla, seni istemeye gelirken babana evleride olacak demediler, mi şimdi niye sözlerinden geri dönüyorlar. Ailen bunu kabul ederek seni verdiler. O kaynın kendini çok akıllı zannediyo ama ona arka çıkan kayınvaliden ve nişanlın da hatası olduğunu düşünüyorum. Ailene durumu anlat kesinlikle arkanda dursunlar. nişanlının ailesiyle konuşsunlar.

Elime geçince koyarım mutlaka :)

Ya sorma koşuşturmaktan vakit bulamıyorum. Ev arıyoruz diğer hazırlıklar vs derken ara ara ancak yazabiliyorum. Sağol canım :)
İnşallah kısa zamanda bulursunuz canım. Ben de bu hafta sonu evimi temizletiyorum, diğer haftasonu da mobilyalarım gelecek :) Yavaş yavaş koşturmalarımız başladı günler azalıyor

İnşallah kısa zamanda bulursunuz canım. Ben de bu hafta sonu evimi temizletiyorum, diğer haftasonu da mobilyalarım gelecek :) Yavaş yavaş koşturmalarımız başladı günler azalıyor

Oh ne güzel hayırlı olsun :) Bizde mobilya vs yok sadece beyaz eşyaları aldık. Evi bulalım ona göre diyoruz. İnşallah bu ay içinde hallederiz. Evet günler azaldıkça stres artıyor :)

kızlarrr merhabaaaaa

çoook uzun bir ara verdim buraya ama aklım hep sizdeydiii

ben gelinliğimi aldım sizler naptınız halletiniz miii barii

şafak 96
Seni çok merak ettim avukatım ya Nerelerdesin özlettin kendini :) Maşallah :) Ben de gelinliğimi hallettim topic bile açtım istersen orada görebilirsin :) Nasıl gidiyor anlat bakalım? Şuan işten çıkıyorum eve gittiğimde okuyacağım yazdıklarını çok öpüyorum

ahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti,
sonra kurumda müşavir gibi birşey oldum sorumluluklarım görevim fln arttı bayaa

bir yandan gelinlik koşturmacası bir yandan işleri rayına oturtma çabası, uğrayamadım buralara

yavaş yavaş toparladım da sahalara geri döndüm

hemen buraya girdim bakamadım diğer topiklere hiç, şimdiiiii bakıyorummmmmm

Merhaba missERE , öncelikle Başınız saolsun, mekanı cennet olsun, defterini sağ elinden alsın inşallah. hazırlıklarınız için Allah kolaylık versin. iş ile evlilik hazırlıkları gerçekten çok zor ilerliyor. ama büyük bir kısmı gelinliği halletmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…