- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.681
kızlar neden bu kadar paraya takıldınız anlayamadım. şimdiye kadar para için hiç tartışmadık. bildim ki nışanlım hep elinden geleni yaptı. çok paramızda yok. nışanlım 6 ay önce geldi askerden öncesinde öğrenci idi. kimsedende bir beklentim yok. yani yaparsa çocuklarına yaparlar yapmazlarsa canları sağolsun. çeker kredimizi kendi emeğimizle yaparız. kendimiz öderiz.
hayat sevdiceğimin yüzüne değen en ufak hüzünden kıymetli değil ne mobilya ne gelinlik ne başka birşey. ben hiç birşeye bu erkek tarafı işi bu kız tarafı işi diye bakmadım. gelinliğinizi pahalı mı buldu verebildiğini alın üstünü tamamlayın yapamıyormusunuz sizin yapamadığınızı da ondan istemeyin oda aynen sizin gibi yapamıyor. bunu lütfen yanlış anlamayın bunlar benim hayata bakış açım. böyle baktığım için nışanlıklık dönemi sorunlarım olmuyor maşallah
saol canımm daha güzelleri sizlerin olsun innnşaallahCanım mükemmel gözüküyo. Çok beğeniyorum böyle uzun kurulu ama oynarken sıkıntı olur muki acep
Günaydın kızlar :) Bana yine bildirim gelmemiş kaçırıyorum yahu.
Maşallah tatlım çoğu gitmiş azı kalmış senin için üzüldüm hadi nişanlıyken böyle ayrı şehirlerde idare ediyoruzda evliyken zor olucak allah sabır versin inşallah çok hızlı bir şekilde hallolur şu tayin işin canım beyaz eşyalarda bir şekilde hallolucak inşallah annene yakın olmana çok sevindim arkadaşım pembe bir kına elbisesi almış üstünde kaftanı pembe içi beyaz muhteşem yüzyıldaki gibi görünüyor aynı birde şu osmanlı taçlarıda çok şık duruyor bakalım sen nasıl bişey alıcan canım merak ettim
Bende durumlar 0şekerim salon tutulmadı gün almadık bu ay sonu diğer ay gibi gelinlik alıcaz inşallah o arada bindallıyıda alıp aradan çıkarmayı düşünüyorum ortada bişey yok valla, kayınvalidemle ev işini konuştuk canım hemde defelarca ben o evde oturmak istiyorum dedim bunu nişanlıma ayşe kardeşinle aynı evde oturmayı kabul etti diye söylemiş nişanlımla konuştuk öyle bişey demedim dedim inandı kayınvalidemle konuştum valla kızım olmaz öyle o çocuk çıkamaz dedi bende üzerine gitmedim daha şekerim sonra ben fesat oluyorum
Foto bekliyoz :)Günaydın hanımlar :) Ben de gelin çiçeğimi ve ayakkabımı sipariş verdim :)
Pek sesin çıkmıyor nerelerdesin bakim sen? Hadi hayırlı olsun :)Günaydın hanımlar :) Ben de gelin çiçeğimi ve ayakkabımı sipariş verdim :)
Foto bekliyoz :)
Pek sesin çıkmıyor nerelerdesin bakim sen? Hadi hayırlı olsun :)
İnşallah kısa zamanda bulursunuz canım. Ben de bu hafta sonu evimi temizletiyorum, diğer haftasonu da mobilyalarım gelecek :) Yavaş yavaş koşturmalarımız başladı günler azalıyorElime geçince koyarım mutlaka :)
Ya sorma koşuşturmaktan vakit bulamıyorum. Ev arıyoruz diğer hazırlıklar vs derken ara ara ancak yazabiliyorum. Sağol canım :)
İnşallah kısa zamanda bulursunuz canım. Ben de bu hafta sonu evimi temizletiyorum, diğer haftasonu da mobilyalarım gelecek :) Yavaş yavaş koşturmalarımız başladı günler azalıyor
Seni çok merak ettim avukatım yakızlarrr merhabaaaaa
çoook uzun bir ara verdim buraya ama aklım hep sizdeydiii
ben gelinliğimi aldım sizler naptınız halletiniz miii barii
şafak 96
Seni çok merak ettim avukatım yaNerelerdesin özlettin kendini :) Maşallah :) Ben de gelinliğimi hallettim topic bile açtım istersen orada görebilirsin :) Nasıl gidiyor anlat bakalım? Şuan işten çıkıyorum eve gittiğimde okuyacağım yazdıklarını çok öpüyorum
ahhh okeanoss hiç sorma anneannem vefat etti,
sonra kurumda müşavir gibi birşey oldum sorumluluklarım görevim fln arttı bayaa
bir yandan gelinlik koşturmacası bir yandan işleri rayına oturtma çabası, uğrayamadım buralara
yavaş yavaş toparladım da sahalara geri döndüm
hemen buraya girdim bakamadım diğer topiklere hiç, şimdiiiii bakıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?