Maşallah tatlım çoğu gitmiş azı kalmış senin için üzüldüm hadi nişanlıyken böyle ayrı şehirlerde idare ediyoruzda evliyken zor olucak allah sabır versin inşallah çok hızlı bir şekilde hallolur şu tayin işin canım beyaz eşyalarda bir şekilde hallolucak inşallah annene yakın olmana çok sevindim arkadaşım pembe bir kına elbisesi almış üstünde kaftanı pembe içi beyaz muhteşem yüzyıldaki gibi görünüyor aynı birde şu osmanlı taçlarıda çok şık duruyor bakalım sen nasıl bişey alıcan canım merak ettim
Bende durumlar 0
şekerim salon tutulmadı gün almadık bu ay sonu diğer ay gibi gelinlik alıcaz inşallah o arada bindallıyıda alıp aradan çıkarmayı düşünüyorum ortada bişey yok valla, kayınvalidemle ev işini konuştuk canım hemde defelarca ben o evde oturmak istiyorum dedim bunu nişanlıma ayşe kardeşinle aynı evde oturmayı kabul etti diye söylemiş nişanlımla konuştuk öyle bişey demedim dedim inandı kayınvalidemle konuştum valla kızım olmaz öyle o çocuk çıkamaz dedi bende üzerine gitmedim daha şekerim sonra ben fesat oluyorum