• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

nişan elbisemi hallettım hatta konu actım bak ıstersen ama ne bılıım gecen hafta moda evıne falan gıtık herkes aılesıyle bız gıttık basbasa cok kotu hıssettım ya
ben hep nişanlımla ikimizin
Günaydın kızlar :) Bana yine bildirim gelmemiş kaçırıyorum yahu.
ya bişey söylicem banada gelmio neden byle bi sıkıntı mı var yoksa bu sitenin özelliği mi bazen bakmasam sayfayı açıp hiçbişey gelmedi gibi gözüküyorrr

Merhaba hoş geldiniz ekliyorum listeye en kısa zamanda. Tanıyalım sizi ?

Teşekkür ederim merhaba ben ayşe istanbulda yaşıyorum 25 yaşımdayım nişanlım niğdede yaşıyor bende burda size katılayım istedim birlikte konuşuruz şimdi kimse kimseyi çekemiyor nispet yapıyoruz zannediyolar halbiki insan sevincini yaşıyor :anneadayı:

Teşekkür ederim merhaba ben ayşe istanbulda yaşıyorum 25 yaşımdayım nişanlım niğdede yaşıyor bende burda size katılayım istedim birlikte konuşuruz şimdi kimse kimseyi çekemiyor nispet yapıyoruz zannediyolar halbiki insan sevincini yaşıyor :anneadayı:
Çok doğru bir tespit :) Bizbize konuşuruz, sevinçlerimizi paylaşıyoruz zaten sen de katıldın aramıza :)

Back