- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #3.621
Günaydın kızlar :) Bana yine bildirim gelmemiş kaçırıyorum yahu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlığım bolumunede bak elbısemı paylastım :)))Günaydın kızlar :) Bana yine bildirim gelmemiş kaçırıyorum yahu.
Sen söylemeden ben yorum yaptım bile :) Sen benim gelinliğime bakmış mıydın? Ben de onu koymuştum da :)nişanlığım bolumunede bak elbısemı paylastım :)))
aaaa nerde gormedım lınk atsana :)Sen söylemeden ben yorum yaptım bile :) Sen benim gelinliğime bakmış mıydın? Ben de onu koymuştum da :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelinligim-kk68.788689/nişanlığım bolumunede bak elbısemı paylastım :)))
ben hep nişanlımla ikimizinnişan elbisemi hallettım hatta konu actım bak ıstersen ama ne bılıım gecen hafta moda evıne falan gıtık herkes aılesıyle bız gıttık basbasa cok kotu hıssettım ya
ya bişey söylicem banada gelmio neden byle bi sıkıntı mı var yoksa bu sitenin özelliği mi bazen bakmasam sayfayı açıp hiçbişey gelmedi gibi gözüküyorrrGünaydın kızlar :) Bana yine bildirim gelmemiş kaçırıyorum yahu.
yok canım bana öylede gelmio çok denedim..bende sayfayı yenileyince geliyo bıldırımler
Allah Allah neyle ılgılı acaba tarayıcıyla ılgılıde olabılır aslında ama bılemedım sımdı :)yok canım bana öylede gelmio çok denedim..
hayırlı olsuuun :)Merhaba kızlar benide listeye eklermisiniz 16 Mayıs geliniyim
Biara düzelmişti benim şimdi yine gelmiyor ya niye öyle oldu anlamadım. Siteye yazalım bari böyle böyle diye.yok canım bana öylede gelmio çok denedim..
Merhaba hoş geldiniz ekliyorum listeye en kısa zamanda. Tanıyalım sizi ?Merhaba kızlar benide listeye eklermisiniz 16 Mayıs geliniyim
15.05.2015 benıde ekle ama nıkah tarıhını alınca kesın tarıhıde soylerım ama kesın tarıhte bu oolur sanırım :)Adını şafak panosuna ekletmek isteyenler tarihlerini yazarak benden alıntı yapsınlar :)
Ekledim :)15.05.2015 benıde ekle ama nıkah tarıhını alınca kesın tarıhıde soylerım ama kesın tarıhte bu oolur sanırım :)
nerdeeeEkledim :)
İlk sayfada.nerdeee
Merhaba hoş geldiniz ekliyorum listeye en kısa zamanda. Tanıyalım sizi ?
Çok doğru bir tespit :) Bizbize konuşuruz, sevinçlerimizi paylaşıyoruz zaten sen de katıldın aramıza :)Teşekkür ederim merhaba ben ayşe istanbulda yaşıyorum 25 yaşımdayım nişanlım niğdede yaşıyor bende burda size katılayım istedim birlikte konuşuruz şimdi kimse kimseyi çekemiyor nispet yapıyoruz zannediyolar halbiki insan sevincini yaşıyor![]()