• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ay hadi biraz konuyu dağıtayım. Şimdi kına merasimi sırasında giyilebilecek bindallı ya da kaftan var o konu tamam. Ama öncesinde nasıl bir elbise giyilmeli? Kırmızı olsun ama kısa olsun diyorum zaten her bir şeyimiz uzun. Kına kadınlar arasında olacak. Hadi bakalım güzel gelinlerim öneri resimler bekliyorum :)

kına işine daha girişemedim. bende organizasyon şirketiyle anlaşsam mı fiyatları nedir araştırma yapmadım daha. Bu bindallı işine gelince ben bindallıyı kırmızı düşünüyorum. Yani bindallının kırmızı olması daha anlamlı olur gibi geliyor bilmiyorum. ama sen moru çok seviyorsun. elbisen yada bindallın mor olmalı kesinlikle :)) biri de kırmızı olacak. elbisede kısa payetli, yada kısa ama üzerinde uzun bir tül olabilir. Transparan böyle, döndükçe çok güzel bi görüntü verebilir. birinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. buraya fotosunu ekleyim, yüzleri kapatıp

A kesim, kalça hizasından açılan, genişleyen modeller oluyo. geniş basenleri kapadığı ve çok geniş de olmadığı için zarif duruyo. okeanoss00 okeanoss00 'un gelinliğini A kesim ona bak.

Canım benim, nişan alışverişinde adetlere göre değişiklilik gösterir ama genel olarak alınan şeyler, nişan kıyafeti, Günlük giyebileceğin hanım hanım bir kıyafet ayakkabısı ve çantasıyla birlikte. gecelik, pijama takımı, takılar, havlu, çeyiz bohçası-sandığı, makyaj malzemesi, (gerçi ben almadım başta bir sürü var evde bozulmasın dedim. ama sonra benden habersiz gidip almışlar), ayna takımı. Bu kadar sanırım. Yani benim aldıklarım bunlardı başka varsa da hatırlamıyorum.
Çok teşekkür ederim canım :)

kına işine daha girişemedim. bende organizasyon şirketiyle anlaşsam mı fiyatları nedir araştırma yapmadım daha. Bu bindallı işine gelince ben bindallıyı kırmızı düşünüyorum. Yani bindallının kırmızı olması daha anlamlı olur gibi geliyor bilmiyorum. ama sen moru çok seviyorsun. elbisen yada bindallın mor olmalı kesinlikle :)) biri de kırmızı olacak. elbisede kısa payetli, yada kısa ama üzerinde uzun bir tül olabilir. Transparan böyle, döndükçe çok güzel bi görüntü verebilir. birinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. buraya fotosunu ekleyim, yüzleri kapatıp
ben gelinliğimi giyicem malesef abiye giyemiycem farklı şehirde olcağı için memleketimdeki insanlar da gelinliğimi görsün istiyorum.bindallımda bordo olsun istiyorum koyu tonlu.ve kolları ispanyol kollu beli mutlaka kemerli ve ona uygun bi tacla hoş olur die düşündümm

Canım aynı gün olucak nikah imiz. Bilgin varmı neler yapiliyo nikah müracaat işlemleri olarak
Net ten baktığım kadarıyla 6 resim nüfus cüz fotokobisi nüfustan evlenebilir belgesi birde sağlık raporu ona yonlendiriyolar daireden bu hafta geçti pazartesi başvuru yapicaz biz de :)

makyajgünlüğü kına.jpg

ben gelinliğimi giyicem malesef abiye giyemiycem farklı şehirde olcağı için memleketimdeki insanlar da gelinliğimi görsün istiyorum.bindallımda bordo olsun istiyorum koyu tonlu.ve kolları ispanyol kollu beli mutlaka kemerli ve ona uygun bi tacla hoş olur die düşündümm

Benim ablamda senin gibi yapti ama duhun gibi once bi dans ettiler, sonra abiye girdi. bindalli giymedi ama olsa onuda giyerdi biliyom. Sende oyle yapqrsin canim benim. Istersen

Net ten baktığım kadarıyla 6 resim nüfus cüz fotokobisi nüfustan evlenebilir belgesi birde sağlık raporu ona yonlendiriyolar daireden bu hafta geçti pazartesi başvuru yapicaz biz de :)
Erken değil mi biz bi kaç gün öncesinde başvuru yaparız diye düşünüyoduk. Ayy geç mi kalırız yoksa.cevabın için teşekkür ederim ayrica

benimde oyle hayalimde kabarik bi kiralık vardı ama gelinlik giyip sonunda da üzerime bindallı tarzı bişey atcm.2 düğün olacak bizimde

sorma aıleler de burda olmayınca sadece haftasonu hazırlık yapabılıyoruz valla nasıl yetıscem bılmıyorum kafamda delı sorular :KK12::KK22:
Aileler olsa da sadece siz yapıyorsunuz canım merak etme onlar sadece ev temizlemeye yerleştirmeye yardımcı oluyorlar o sırada da gelirler zaten:KK70:Biz de hafta sonları bakıyoruz hemen hemen herşeye yetişmese de yetişecek başka kurtuluş yok:KK53:

Aileler olsa da sadece siz yapıyorsunuz canım merak etme onlar sadece ev temizlemeye yerleştirmeye yardımcı oluyorlar o sırada da gelirler zaten:KK70:Biz de hafta sonları bakıyoruz hemen hemen herşeye yetişmese de yetişecek başka kurtuluş yok:KK53:
nişan elbisemi hallettım hatta konu actım bak ıstersen ama ne bılıım gecen hafta moda evıne falan gıtık herkes aılesıyle bız gıttık basbasa cok kotu hıssettım ya

nişan elbisemi hallettım hatta konu actım bak ıstersen ama ne bılıım gecen hafta moda evıne falan gıtık herkes aılesıyle bız gıttık basbasa cok kotu hıssettım ya
Niye öyle düşünüyorsun canım herkesin ailesi yanında olamayabiliyor ama bak şuna sevin seninle gezen bir nişanlın var değer veriyor dolaşıyor bazı kişilerin nişanlısı eşi pek gezmeyi sevmez böyle de düşünebilirsinHoppa

Niye öyle düşünüyorsun canım herkesin ailesi yanında olamayabiliyor ama bak şuna sevin seninle gezen bir nişanlın var değer veriyor dolaşıyor bazı kişilerin nişanlısı eşi pek gezmeyi sevmez böyle de düşünebilirsinHoppa
evet bu konuda haklısın gercı o da pek sevmez alısverısı ılk begendıgını alır her zaman ama konu ben oolunca karar veremedı gene ıkı gunde sectık yanı :) buyuk basarı tek olsaydım hala dusunuyo olurdum :)

Back