- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Kolay gelsin tatlım, yoğundum biraz yeni bakabildim :)iyiyim canım sen nasılsın ? ufaktan temizlikle geçiyo günler malum bayram yaklaşıyo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin tatlım, yoğundum biraz yeni bakabildim :)iyiyim canım sen nasılsın ? ufaktan temizlikle geçiyo günler malum bayram yaklaşıyo :)
ah keşke yoğun olsam evde zaman geçmiyo naparsan yapKolay gelsin tatlım, yoğundum biraz yeni bakabildim :)
Canım kendini oyalayacak şeyler bulsan? Bana çok çabuk geçiyor çalıştığım için sanırım.ah keşke yoğun olsam evde zaman geçmiyo naparsan yap
çalıştığım yılların nasıl geçtiğini bu yaşa nasıl geldiğimi bilmiyorum son bir yıl on yıl gibi ya geçmiyo resmen oyalanacaık bişey de bulamıyorum canım ya işime gelmiyo herhalde şu spora bi başlasam az değişiklik olurduCanım kendini oyalayacak şeyler bulsan? Bana çok çabuk geçiyor çalıştığım için sanırım.
Benim de spor yapıp zayıflamam lazım... Ama sabah 6 da kalktığımdan ve akşam 6 bucuk gibi evde olduğumdan çok yoruluyorum. Hiç halim kalmıyoçalıştığım yılların nasıl geçtiğini bu yaşa nasıl geldiğimi bilmiyorum son bir yıl on yıl gibi ya geçmiyo resmen oyalanacaık bişey de bulamıyorum canım ya işime gelmiyo herhalde şu spora bi başlasam az değişiklik olurdu
düğüne kadar zaman var diye diye istediğimiz kiloda olamıcazzzBenim de spor yapıp zayıflamam lazım... Ama sabah 6 da kalktığımdan ve akşam 6 bucuk gibi evde olduğumdan çok yoruluyorum. Hiç halim kalmıyo
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
hoşgeldiiin :) ne zaman düğünün ?Ben de geldim burdayım :)
Hos geldiniz taniyalim efendim sizi dugun ne zaman?Ben de geldim burdayım :)
Canım sorması ayıptır tezin ne aşamada? Ben de tez dönemimdeyim ama daha bir satır dahi yazmaya başlamadım çok tembelim hocam bitirde seni aralıkta mezun edelim diyor ben hala başlamadım yaaBen 25 yasindayim :) devlet memuruyum ayni zamanda yuksek lisans ogrencisiyim aralikta tezimi verince bitecek insallah :) Ben de İstanbul'danim
Catkidan oteye gidemedim ben de canim bayramda caliscam insallah benim teslim de aralikta benim de canim hiiiic istemiyor :)Canım sorması ayıptır tezin ne aşamada? Ben de tez dönemimdeyim ama daha bir satır dahi yazmaya başlamadım çok tembelim hocam bitirde seni aralıkta mezun edelim diyor ben hala başlamadım yaa
İcindekiler demek bizim hoca oyle diyor benim de agzim alismis :) sen lisans bitirme mi yuksek lisans bitirme tezi mi hazirliyorsun?Catki nedir analamadım kuzum? Offff valla daral geldi hiç başlamadım ne yapıcam yaaa gitgide evlilik işi daha da yoğun olacak alışverişler ev bakmalar falan bu sene mezun olsam erken mezuniyeti de istemiyorum artık şu evlilik mevzusuna baya bi daldım canım hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorr
Buarada ben de evlilikten baska bir sey dusunemez oldum:)Neyse canım Allah yardımcımız olsun
Y.lisans canım.. Tabi hazırlamıyorum henüz bakalım kısmet Senin ki?İcindekiler demek bizim hoca oyle diyor benim de agzim alismis :) sen lisans bitirme mi yuksek lisans bitirme tezi mi hazirliyorsun?
Aynı yaa biz evlenmek için doğmuşuz hiçbir şey enterese etmiyor beni bi nişan alışverişi kadar Ben hiç böyle değildim yaa çok şaşırıyorum kendime demek ki bu aşamaya gelmek gerekiyormuş ilgi duymak içinBuarada ben de evlilikten baska bir sey dusunemez oldum:)
Benim de y.lisans canim. Ceyiz de neymis istemiyorum derdim hep. Simdi deli gibi alisveris yapiyorum uzerine de mutlu oluyorum yahu :)))Y.lisans canım.. Tabi hazırlamıyorum henüz bakalım kısmet Senin ki?
Aynı yaa biz evlenmek için doğmuşuz hiçbir şey enterese etmiyor beni bi nişan alışverişi kadar Ben hiç böyle değildim yaa çok şaşırıyorum kendime demek ki bu aşamaya gelmek gerekiyormuş ilgi duymak için
Aynen yaa hayatta ismini bile bilmediğim şeyleri şimdi almak istiyorum ama hala danteli sevemedimBenim de y.lisans canim. Ceyiz de neymis istemiyorum derdim hep. Simdi deli gibi alisveris yapiyorum uzerine de mutlu oluyorum yahu :)))