Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Oyle valla canim cok zormus :)

ben buraya takıldıktan sonra daha fazla şeye heves eder oldum yaa bu kadar detaylı düşünmemiştim hiç listem resmen ikiye katlandı
Öyle oluyor canım ben de burada gördüğüm çoğu şeyi almaya çalışıyorum. Buradaki kızlar maşallah hem zevkli hem detaycı :)

Öyle oluyor canım ben de burada gördüğüm çoğu şeyi almaya çalışıyorum. Buradaki kızlar maşallah hem zevkli hem detaycı :)
aynen öyle benim aklıma gelmicek şeyler burda karşıma çıkıyo fikir oluyo işte :)

merhaba canım :) şanslısın şeker bizim bi hafta ileri atılmıştı hatta iki hafta
Ay evet ya Bende çok korkuyordum geçe kalacak diye ama çok şükür olmadı. Hatta anlatmıştım ya nikah mekanında sorun çıktı biz halledene kadar günler dolmaz inşallah diye çoook şükür o konuyu da iyilikle güzellikle hallettik istediğim mekanı ayarladık bayramdan sonra gidip ödemesini yapıcaz o yükten de kurtulucam inşallahh :)

hayırlı olsun şeker

benim dikim olacak canım model de net inşallah aksilik olmazsa yılbaşında başlanıcak :) böyle bişey düşünüyorum bikaç değişiklikle

hazır çok fazla bakmadım ama hep şu oluyo bunun üstü güzel bunun eteği yada şurası şöyle olsa burası böyle derken illa bi oynama olunca içime sinmicekti kesin

hazır çok fazla bakmadım ama hep şu oluyo bunun üstü güzel bunun eteği yada şurası şöyle olsa burası böyle derken illa bi oynama olunca içime sinmicekti kesin
O zaman canım naçizane tavsiyem eğer denemediysen mutlaka gidip bu tarz bir gelinlik dene :) Çünkü hayalimizdeki gelinlik tamam işte bu dediğimiz gelinlik üzerimizde güzel olmayabiliyor ben yaşadım malesef Ama eminim güzel olacaktır :)

bulabilsem denicem canım bayılıyorum buna hazır denediklerim hiç içime sinmedi tavsiyene uyucam ama daha detaylı bi gezmem lazım küçük bi yerdeyim ist a gitsem iyi olcak sanırım

bulabilsem denicem canım bayılıyorum buna hazır denediklerim hiç içime sinmedi tavsiyene uyucam ama daha detaylı bi gezmem lazım küçük bi yerdeyim ist a gitsem iyi olcak sanırım
Kesinlikle zaten istanbulda o kadar güzel şeyler var ki elmol çıldırmıştım ben fatihte ve kadıköyde :) :) Ben hiç hayal kurmamışım küçükken galiba ne istediğimi bilmiyorum. Ah bu bana harika olur dediğim şeyler harika olmadı. Tamam güzel oldu ama heyecanlanmadım. Hiç istemediğim modellerde ciddi ciddi güzel oldu :)

ya ben modelde oynama yapıcam zaten birebir aynısı değil benim tek isteğim eteği ayrı olsun çıktığında elbise kalsın tek istediğim buydu bu modeli çok sevdim ama oynamalar var gelinlikçimle konuştum uzun zamanda olacak beğenmedikçe değiştirilebilir oynanabilir zamanımız olacak dedi içine sinen haline kavuşuruz sonuçta dedi ama yine de gezmekte de fayda var sanırım :)

İnşallah istediğin gibi olsun peri gibi ol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…