- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Oyle valla canim cok zormus :)alın bendende o kadar annemin çalışırken alsaydın bak şimdi düşün sözleri rüyalarıma girer oldu :s ne kadar yıllardır sevgilim olsa da çeyizi dantel entelden sanırdım amaaan kabı kacağı alınır ne var derdim amaaaaa öyle değilmiş
ben buraya takıldıktan sonra daha fazla şeye heves eder oldum yaa bu kadar detaylı düşünmemiştim hiç listem resmen ikiye katlandıOyle valla canim cok zormus :)
Öyle oluyor canım ben de burada gördüğüm çoğu şeyi almaya çalışıyorum. Buradaki kızlar maşallah hem zevkli hem detaycı :)ben buraya takıldıktan sonra daha fazla şeye heves eder oldum yaa bu kadar detaylı düşünmemiştim hiç listem resmen ikiye katlandı
aynen öyle benim aklıma gelmicek şeyler burda karşıma çıkıyo fikir oluyo işte :)Öyle oluyor canım ben de burada gördüğüm çoğu şeyi almaya çalışıyorum. Buradaki kızlar maşallah hem zevkli hem detaycı :)
Merhaba canım :) Ne zaman oldu yani? Ve neden?Kıızzlaaar nerdesinizz :)
Yaa benim tarihim bir hafta öne alındı zil takıp oynayasım vaaar :) :) :)
merhaba canım :) şanslısın şeker bizim bi hafta ileri atılmıştı hatta iki haftaKıızzlaaar nerdesinizz :)
Yaa benim tarihim bir hafta öne alındı zil takıp oynayasım vaaar :) :) :)
7 Mayıs kına 9 Mayıs nikah oldu :) Nişanlımın amcası Almanya'da ancak o tarihte gelebilecekmiş :) Bizde aldık gitti vallahi işime geldi :)Merhaba canım :) Ne zaman oldu yani? Ve neden?
Ay evet yamerhaba canım :) şanslısın şeker bizim bi hafta ileri atılmıştı hatta iki hafta
hayırlı olsun şekerAy evet yaBende çok korkuyordum geçe kalacak diye ama çok şükür olmadı. Hatta anlatmıştım ya nikah mekanında sorun çıktı biz halledene kadar günler dolmaz inşallah diye çoook şükür o konuyu da iyilikle güzellikle hallettik istediğim mekanı ayarladık bayramdan sonra gidip ödemesini yapıcaz o yükten de kurtulucam inşallahh :)
Çook teşekkür ederim :) Bunu hallettim ya şimdi tek gündemim gelinlik. Hazır mı dikim mi? Hazırsa nerden? Yavaştan deniyorum aslında çünkü dikim olucaksa bir an önce başlamak gerekiyor. Sen ne düşünüyosun elmol? :/hayırlı olsun şeker
benim dikim olacak canım model de net inşallah aksilik olmazsa yılbaşında başlanıcak :) böyle bişey düşünüyorum bikaç değişiklikleÇook teşekkür ederim :) Bunu hallettim ya şimdi tek gündemim gelinlik. Hazır mı dikim mi? Hazırsa nerden? Yavaştan deniyorum aslında çünkü dikim olucaksa bir an önce başlamak gerekiyor. Sen ne düşünüyosun elmol? :/
O zaman canım naçizane tavsiyem eğer denemediysen mutlaka gidip bu tarz bir gelinlik dene :) Çünkü hayalimizdeki gelinlik tamam işte bu dediğimiz gelinlik üzerimizde güzel olmayabiliyor ben yaşadım malesefhazır çok fazla bakmadım ama hep şu oluyo bunun üstü güzel bunun eteği yada şurası şöyle olsa burası böyle derken illa bi oynama olunca içime sinmicekti kesin
bulabilsem denicem canım bayılıyorum buna hazır denediklerim hiç içime sinmedi tavsiyene uyucam ama daha detaylı bi gezmem lazım küçük bi yerdeyim ist a gitsem iyi olcak sanırımO zaman canım naçizane tavsiyem eğer denemediysen mutlaka gidip bu tarz bir gelinlik dene :) Çünkü hayalimizdeki gelinlik tamam işte bu dediğimiz gelinlik üzerimizde güzel olmayabiliyor ben yaşadım malesefAma eminim güzel olacaktır :)
Kesinlikle zaten istanbulda o kadar güzel şeyler var ki elmol çıldırmıştım ben fatihte ve kadıköyde :) :) Ben hiç hayal kurmamışım küçükken galiba ne istediğimi bilmiyorum. Ah bu bana harika olur dediğim şeyler harika olmadı. Tamam güzel oldu ama heyecanlanmadım. Hiç istemediğim modellerde ciddi ciddi güzel oldu :)bulabilsem denicem canım bayılıyorum buna hazır denediklerim hiç içime sinmedi tavsiyene uyucam ama daha detaylı bi gezmem lazım küçük bi yerdeyim ist a gitsem iyi olcak sanırım
ya ben modelde oynama yapıcam zaten birebir aynısı değil benim tek isteğim eteği ayrı olsun çıktığında elbise kalsın tek istediğim buydu bu modeli çok sevdim ama oynamalar var gelinlikçimle konuştum uzun zamanda olacak beğenmedikçe değiştirilebilir oynanabilir zamanımız olacak dedi içine sinen haline kavuşuruz sonuçta dedi ama yine de gezmekte de fayda var sanırım :)Kesinlikle zaten istanbulda o kadar güzel şeyler var ki elmol çıldırmıştım ben fatihte ve kadıköyde :) :) Ben hiç hayal kurmamışım küçükken galiba ne istediğimi bilmiyorum. Ah bu bana harika olur dediğim şeyler harika olmadı. Tamam güzel oldu ama heyecanlanmadım. Hiç istemediğim modellerde ciddi ciddi güzel oldu :)
İnşallah istediğin gibi olsun peri gibi ol canım :)ya ben modelde oynama yapıcam zaten birebir aynısı değil benim tek isteğim eteği ayrı olsun çıktığında elbise kalsın tek istediğim buydu bu modeli çok sevdim ama oynamalar var gelinlikçimle konuştum uzun zamanda olacak beğenmedikçe değiştirilebilir oynanabilir zamanımız olacak dedi içine sinen haline kavuşuruz sonuçta dedi ama yine de gezmekte de fayda var sanırım :)
Hadi hayirli olsun canim cok sevindim :)İnşallah istediğin gibi olsun peri gibi ol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?