• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Boga Icin aslanin ideal oldugunu dusunuorum guclu bi partner cunku her acidan benimde yukselenim boga ve karsimda her anlamda guclu bi erkek isterim .. ki bence sende oylesindir..
Ah canım iki güçlü birbirini yiyo aslında benim yükselenim de boğa :) birbirimizi zorluyoruz ama uyumluyuz da gerçekten

Aynen canım. country, sade avangard modelleri çok beğeniyorum ama nişanlım malesef pek anlamıyor "o da güzel bu da güzel" diyo hiçç seçici değil. sonuçta benim beğenmediğim bişeyi alacak değil ya :KK48:
Kampanya baldan tatlıdır derler o yüzden sıkma canını, kare de olsa masa dekorasyonla sen onu country şekilde dizayn edersin. ilerde gönlün geçtinten sonra değiştirirsin merak etme
avangard çok ağır ama country çok şekerr :KK36: benimkide baştan spor şeyleri beğeniyodu şu an iyi ama ortak noktadayız Allahtan .. evet canım bende öyle diyorum bi de şöyle bi düşüncem var acaba nasıl olur bilemiyoru günlük yemek takımı almasam misafirede kendimizede bunu mu kullansam hem bu şekilde çabuk eskir :KK48:

yorum için teşekkürler. uyumlu bir çift olduğumuzu düşünüyorum. dediğin gibi başaklar duyguları ile hareket etmiyor balıklar ise tam tersi. nişanlım çok mükemmelliyetçi. sanırım tek zorlanacağımız durum bu :) genel olarak doğru tespitin :)

kızlarr nişanlmla başım dertte :KK43: şu son 10 gündür sürekli tartışıyoruz sanırım bu günlerin stresi büyük oluyor.
size danışmak istediğim bi konu var biliyorum ki beni yargılamadan dinleyceksiniz.biz ayrı şehirlerde olduğumuz için düğün istemedik ikimizde.benim yaşadığım yerde kına gecem olucak istanbuldada nikahımız olucak.nikahan sonra yakın aile bireyleri ve yakın arkadaşlar yemeğe gidelim die konuşmuştuk en başında. he birde nişanlım herrşeyini kendi yapıyo ailesinden hiçbi destek görmeden.şimdide eşyalarımızı balayımızı herseyımizi ayarladık baya bi sıkıştık oda bende.nikah sonrası organizaasyon için bana bi öneride bulundu.bi yerle anlaşıp kişi başı bi bütçe belirleyelim ama misafirler herkes kendi ücretini kendi ödesin maksat eğlence çünkü.ben buna kesinlikle karşı çıktım keza ailemde öyle.annem bile o zaman akrabalar olmasın siz gençler gidin eğlenin dedi.ama bu bana çok koyuyo yani en yakınlarımız da olsa biz eğlence düzenliycez ama herkes kendi masrafını kendisi üstlenicek.ayıp yani.yani böyle yapıldığını hiç duymadım??nişanlımda ben böyle bi orgnaizasyonun yükünü kaldıramam diyor.herşeyin enn iyisini yapıyor sağolsun bu yüzden onada bişey diyemiyorum ama benimde gruruma dokunuyor.bi kere evlenicem yani insanın ailesi hiçmi taşın altına elini koymaz ama nişanlıma bişeyde diyemiyorum.napıcam çok ikilemde kaldım hiç olmasınn diyorum bu sefer o kabul etmiyor.10 kişi gibi bi rakamla gidelim diyorum benim tarafımdan kuzenler arkadaşlar daha çok gelir kişi sayısını sınırlayamam diyor.dün gece kavga ettik.allah askına bi söyleyin nişanlımın dediği gibi bi olay varmı varsa ben mi bilmiyrum.mantığıma yatmıyor onada bişey diyemiyorum her istediğimi yapmaya çalışıyor.bi akıl verin kurban olayım :KK42:
Canım bi mekan ayarlayın kapora bırakın sonuçta düğünde de gelecekler var takı gibi nakitte olacaktır makul bi şekilde ordan o gece ödeyebilirsiniz zaten yemekte de ücrete dahil olmak isteyenler olacaktır kavga etmeden çözüm aramak çok önemli kırıcı oluncaheves kalmiyo

Ah canım iki güçlü birbirini yiyo aslında benim yükselenim de boğa :) birbirimizi zorluyoruz ama uyumluyuz da gerçekten
o olay hepimizde var canım birbirimizi yemek için varmışız gibi :KK39:ama boğa huzuru kaçmasın diye alttan alabilir haklıda olsa sessiz kalabilir ..

yorum için teşekkürler. uyumlu bir çift olduğumuzu düşünüyorum. dediğin gibi başaklar duyguları ile hareket etmiyor balıklar ise tam tersi. nişanlım çok mükemmelliyetçi. sanırım tek zorlanacağımız durum bu :) genel olarak doğru tespitin :)
rica ederimm .. burçdaşız Hoppa

kızlarr nişanlmla başım dertte :KK43: şu son 10 gündür sürekli tartışıyoruz sanırım bu günlerin stresi büyük oluyor.
size danışmak istediğim bi konu var biliyorum ki beni yargılamadan dinleyceksiniz.biz ayrı şehirlerde olduğumuz için düğün istemedik ikimizde.benim yaşadığım yerde kına gecem olucak istanbuldada nikahımız olucak.nikahan sonra yakın aile bireyleri ve yakın arkadaşlar yemeğe gidelim die konuşmuştuk en başında. he birde nişanlım herrşeyini kendi yapıyo ailesinden hiçbi destek görmeden.şimdide eşyalarımızı balayımızı herseyımizi ayarladık baya bi sıkıştık oda bende.nikah sonrası organizaasyon için bana bi öneride bulundu.bi yerle anlaşıp kişi başı bi bütçe belirleyelim ama misafirler herkes kendi ücretini kendi ödesin maksat eğlence çünkü.ben buna kesinlikle karşı çıktım keza ailemde öyle.annem bile o zaman akrabalar olmasın siz gençler gidin eğlenin dedi.ama bu bana çok koyuyo yani en yakınlarımız da olsa biz eğlence düzenliycez ama herkes kendi masrafını kendisi üstlenicek.ayıp yani.yani böyle yapıldığını hiç duymadım??nişanlımda ben böyle bi orgnaizasyonun yükünü kaldıramam diyor.herşeyin enn iyisini yapıyor sağolsun bu yüzden onada bişey diyemiyorum ama benimde gruruma dokunuyor.bi kere evlenicem yani insanın ailesi hiçmi taşın altına elini koymaz ama nişanlıma bişeyde diyemiyorum.napıcam çok ikilemde kaldım hiç olmasınn diyorum bu sefer o kabul etmiyor.10 kişi gibi bi rakamla gidelim diyorum benim tarafımdan kuzenler arkadaşlar daha çok gelir kişi sayısını sınırlayamam diyor.dün gece kavga ettik.allah askına bi söyleyin nişanlımın dediği gibi bi olay varmı varsa ben mi bilmiyrum.mantığıma yatmıyor onada bişey diyemiyorum her istediğimi yapmaya çalışıyor.bi akıl verin kurban olayım :KK42:
benim nacizane fikrim hiç uygun olmaz böle bi durum. ya iptal edin ya da daha uygun bi yer bulmaya calısın . ben hiç etrafımdan duymamıstım bu tarz birşeyi sonra olur olmaz davet ettiğin insanlar konusurlar belki canın sıkılır. onu cağırıp bunu çağırmasan kişi sayısını az tutmaya çalışşasan belki üzülüp kırılan olacak tüm bunları ayaramak dşünmek yorucu geldi bana :(

o olay hepimizde var canım birbirimizi yemek için varmışız gibi :KK39:ama boğa huzuru kaçmasın diye alttan alabilir haklıda olsa sessiz kalabilir ..
Kesinlikle boğa huzur ve güvene çok önem veriyo aslani boğa dan başkası idare edemez hep ben benim dediğim kafasında ama ben işi çözdüm sensin tabii senindediğin haklısın diyerek kabartiyorum onun egosunu sonra benim dediğim oluyoooo :) :)

Canım bi mekan ayarlayın kapora bırakın sonuçta düğünde de gelecekler var takı gibi nakitte olacaktır makul bi şekilde ordan o gece ödeyebilirsiniz zaten yemekte de ücrete dahil olmak isteyenler olacaktır kavga etmeden çözüm aramak çok önemli kırıcı oluncaheves kalmiyo
umarım dediğin gibi olur canım içim içimi kemiriyor dünden beri.büyüklerde bi işe el atmayınca dahada kızıyorum üzülüyorum :(

benim nacizane fikrim hiç uygun olmaz böle bi durum. ya iptal edin ya da daha uygun bi yer bulmaya calısın . ben hiç etrafımdan duymamıstım bu tarz birşeyi sonra olur olmaz davet ettiğin insanlar konusurlar belki canın sıkılır. onu cağırıp bunu çağırmasan kişi sayısını az tutmaya çalışşasan belki üzülüp kırılan olacak tüm bunları ayaramak dşünmek yorucu geldi bana :KK43:
benim de beynim durdu hiç yapmamak en iyisi geliyor bu durumda onuda nişanlım istemiyo :( herseyi biz düşünüyoruz.çok bunaldım valla

Kesinlikle boğa huzur ve güvene çok önem veriyo aslani boğa dan başkası idare edemez hep ben benim dediğim kafasında ama ben işi çözdüm sensin tabii senindediğin haklısın diyerek kabartiyorum onun egosunu sonra benim dediğim oluyoooo :) :)
hahhaha çok iyi onu çözdüysen sorunlar kalkar ortadan.. onun dilinden konuşmayı öğrenmişsin darısı bana :)

umarım dediğin gibi olur canım içim içimi kemiriyor dünden beri.büyüklerde bi işe el atmayınca dahada kızıyorum üzülüyorum :KK43:
Işte büyükler karismiyosa büyüklerden gelmedim diye darilma lüksü de kalmaz ben eminim abileri samimi arkadaşları varsa o gece ücrete müdahele de edecektir dediğim gibi makul bi yer ayarlayıp takidan ayirabilirsiniz de hiç takılma gönlünüzce olsun istediğiniz çok uçuk bişey değil kırılmayi hiç gerektirmez sakinlesip konuşun hatta bi süre sonra konuşun tatlı bi anda ;)

Yaklaşık 9 senemi aldı baktım o beni çözmüyo işe koyuldum :KK55:
yapma daha 6 senen var mı demek istiyosunn şu an tırstımm :KK48: şaka bi yana zaten kadın erkeğe göre şekilleniyor henüz kadına göre şekillenen erkek görmedim belkide vardır varsada nerdedir :-)

colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker esracım sende bi sey söyle bu durum hakkında??

CAnım ne diyim bilemedim, çoğu arkadaşların fikirlerine katılıyorum, misafirlerin kendi ücretini vermesi çok abes geldi. yani o insanlar sırf sizin için geliyor birde yediklerini ödemeleri çok ayıp olurmuş gibi geliyor. seni de dolduruşa getirmek istemiyorum ama nişanlın bu konuda yanlış bir fikiri savunuyo. Ailesinin en azından düğüne yardım etmesi gerekir. Ben böyle şeylere çok kızıyorum yani benim nişanlımın ailesi diğer kardeşlere yardım ettiyse ve durumları da varsa bizede yardım etmeli. Hak diye bir şey var. kavga etmeden yumuşak bir üslupla sormayı dene bi ailesi destek veremezmiymiş?

kusura bakma ben bu konularda pek yumuşak olamıyorum umarım kendimi yanlış ifade etmemişimdir

CAnım ne diyim bilemedim, çoğu arkadaşların fikirlerine katılıyorum, misafirlerin kendi ücretini vermesi çok abes geldi. yani o insanlar sırf sizin için geliyor birde yediklerini ödemeleri çok ayıp olurmuş gibi geliyor. seni de dolduruşa getirmek istemiyorum ama nişanlın bu konuda yanlış bir fikiri savunuyo. Ailesinin en azından düğüne yardım etmesi gerekir. Ben böyle şeylere çok kızıyorum yani benim nişanlımın ailesi diğer kardeşlere yardım ettiyse ve durumları da varsa bizede yardım etmeli. Hak diye bir şey var. kavga etmeden yumuşak bir üslupla sormayı dene bi ailesi destek veremezmiymiş?

kusura bakma ben bu konularda pek yumuşak olamıyorum umarım kendimi yanlış ifade etmemişimdir
aynen bende aynı şekilde düşünüyorum.bende katıyımbu konuda katlanamıyorum bazı dengesizliklere o yüzdende tartışmalarımız çıkıyo ben büyütüyo oluyorum.

avangard çok ağır ama country çok şekerr :KK36: benimkide baştan spor şeyleri beğeniyodu şu an iyi ama ortak noktadayız Allahtan .. evet canım bende öyle diyorum bi de şöyle bi düşüncem var acaba nasıl olur bilemiyoru günlük yemek takımı almasam misafirede kendimizede bunu mu kullansam hem bu şekilde çabuk eskir :KK48:

Oda olur canım nasıl istersen başta bende öyle düşündüm bi daha bi daha alıp masraf çıkarmayım, zaten bunları koyacak yer bulamayacaz. bakalım bende senin gibi yapabilirim canım. Çabuk eskisin yenileri gelsin oohh oohh :)

aynen bende aynı şekilde düşünüyorum.bende katıyımbu konuda katlanamıyorum bazı dengesizliklere o yüzdende tartışmalarımız çıkıyo ben büyütüyo oluyorum.

Rabbim karşımıza adaletli insanlar çıkarsın. Kendi anamızın babamızın kardeşlerimize gösterdiği fazla ilgiye bile katlanamazken, eşimizin ailesinin adaletsizliğine tahammül edemiyorum. Tartışma çıkmasın diye de susuyorum. ama bir yere kadar. eğer benim gibi değilsen yani herçeyi biriktirip biriktirip patlamıyorsan şanslısın, tatlı tatlı söylemeye çalış. gerekiyorsa ailende eşinin ailesine duyursun, özellikle anneler bu konuda daha becerelikli oluyor. bu konuda aileleri devreye sokun derim. tabi daha büyük sorunlar çıkmayacağına eminseniz tatlım. Allah yardımcın olsun

Mobilyalarimizi aldigimizi biliyorsunuz kizlar. Koltuk parasini maaslarimizdan denklestiremedik 850 tl gibi bir eksigimiz var. Babanda iste dedim benimkine tamam borc isterim dedi. Onlardaydim bizimki gitmeden mobilya mevzusu acildi paramizin kalmadigini soyledik sonra babasi ben size borc veririm dedi. Evladi evleniyor onu da ben alayim ya da eksiginiz kadarini ben ekleyeyim demiyor da borc vereyim diyor :) Boylesinden bir sey beklenir mi beklenmez :) Ben zaten zorunda olduklarini da dusunmuyorum okutmus buyutmus meslek sahibi etmisler bundan sonrasini gonlunden koparsa yapar. Yapmamalari da daha iyi karisamazlar :) Velhasil kelam borc aliyoruz kayinpederimden bir dahaki aya odeyecegiz :) Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk tavsiye ederim kizlar :) _Arzu_ _Arzu_ Canim gelecek misafirlere hesap odetmek cok ayip olur ya hic yapmayin ya da nikah esnasinda size nakit para da takilir uygun bir yer bulup o paradan odersiniz. Boylesi daha uygun olur bence.

Back