kızlarr nişanlmla başım dertte
şu son 10 gündür sürekli tartışıyoruz sanırım bu günlerin stresi büyük oluyor.
size danışmak istediğim bi konu var biliyorum ki beni yargılamadan dinleyceksiniz.biz ayrı şehirlerde olduğumuz için düğün istemedik ikimizde.benim yaşadığım yerde kına gecem olucak istanbuldada nikahımız olucak.nikahan sonra yakın aile bireyleri ve yakın arkadaşlar yemeğe gidelim die konuşmuştuk en başında. he birde nişanlım herrşeyini kendi yapıyo ailesinden hiçbi destek görmeden.şimdide eşyalarımızı balayımızı herseyımizi ayarladık baya bi sıkıştık oda bende.nikah sonrası organizaasyon için bana bi öneride bulundu.bi yerle anlaşıp kişi başı bi bütçe belirleyelim ama misafirler herkes kendi ücretini kendi ödesin maksat eğlence çünkü.ben buna kesinlikle karşı çıktım keza ailemde öyle.annem bile o zaman akrabalar olmasın siz gençler gidin eğlenin dedi.ama bu bana çok koyuyo yani en yakınlarımız da olsa biz eğlence düzenliycez ama herkes kendi masrafını kendisi üstlenicek.ayıp yani.yani böyle yapıldığını hiç duymadım??nişanlımda ben böyle bi orgnaizasyonun yükünü kaldıramam diyor.herşeyin enn iyisini yapıyor sağolsun bu yüzden onada bişey diyemiyorum ama benimde gruruma dokunuyor.bi kere evlenicem yani insanın ailesi hiçmi taşın altına elini koymaz ama nişanlıma bişeyde diyemiyorum.napıcam çok ikilemde kaldım hiç olmasınn diyorum bu sefer o kabul etmiyor.10 kişi gibi bi rakamla gidelim diyorum benim tarafımdan kuzenler arkadaşlar daha çok gelir kişi sayısını sınırlayamam diyor.dün gece kavga ettik.allah askına bi söyleyin nişanlımın dediği gibi bi olay varmı varsa ben mi bilmiyrum.mantığıma yatmıyor onada bişey diyemiyorum her istediğimi yapmaya çalışıyor.bi akıl verin kurban olayım