• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

hoşgeldin aynı gün evleniyoruz kısmetse.. yemek takımın sade ve hoş yuvarlak almakla müthiş bi seçim yapmışsın ben bi anlık hevesle kare aldım daha kullanmadan pişmanlık duydum :)
Misafirligimi ben de kare aldim, gunluk de yuvarlak olsun istiyorum ama bu takimin 6 kisiligi yok. Kredi kartina taksitle alcam galiba. Kalmasin icimde :KK45:
bence kareler cok modern gorunuyor. Sadece makineye dizip cikarirken daha dikkatli olmak lazim. Hic pismanlik duyma, insan kendi evinde sevdiklerine sofralar kurdugunu dusununce daha da keyifli geliyor :KK15:

Misafirligimi ben de kare aldim, gunluk de yuvarlak olsun istiyorum ama bu takimin 6 kisiligi yok. Kredi kartina taksitle alcam galiba. Kalmasin icimde :KK45:
bence kareler cok modern gorunuyor. Sadece makineye dizip cikarirken daha dikkatli olmak lazim. Hic pismanlik duyma, insan kendi evinde sevdiklerine sofralar kurdugunu dusununce daha da keyifli geliyor :KK15:
doğru söylüyosun canım ama ben evi country döşemeye çalışıyorum yuvarlak küçük çiçekli bir model seçseydm daha uyumlu olacaktı bende günlük yemek takımı yuvarlak küçük çiçekli bişey düşünüyorum :)

Teşekkürler canım. Zaten 12 kişilik almalısın bence. 6 kişilik az olur makine hemen dolmayacağı için tabaksız kalırsın :) Ben iki farklı modelden 12 kişilik yapmış oldum.
Di mi:KK19: ben de oyle dusunuyorum. Alicam galba o takimi. Bu arada linens magazalarinda indirim var kizlar, tacta %10, pierre cardin'de %20, linens banyo urunlerinde de %50 indirim var. Ben hafta sonu gidip epey eksigimi tamamladim. Bi bakin derim. Esse'de de %20 indirim var. Aldiklarimi ceyiz topigime koydum. Ihtiyaciniz varsa magazalara bi ugrayin derim.

Kizlar ider mobilya hakkinda ne dusunuyosunuz? Su an fiyatlari uygun geldi gozume. Modern takimlari var.
ben ider 'e gittim bi takıma bayıldım hatta tam alıcaktık ki bellona da da aynısı gördük ve daha bilindik olduğu için nişanlım bellonadakini alalım dedi ama bana kalsa ider'den alırdım çünkü kullanan kişilerden olumlu şeyler duyuyorum ve dediğin gibi uygun ve modern..

ben ider 'e gittim bi takıma bayıldım hatta tam alıcaktık ki bellona da da aynısı gördük ve daha bilindik olduğu için nişanlım bellonadakini alalım dedi ama bana kalsa ider'den alırdım çünkü kullanan kişilerden olumlu şeyler duyuyorum ve dediğin gibi uygun ve modern..
he şöyle bi olay varmış (onuda bu ev eşyalarına bakarken duydum önceden malumunuz bu işerle uzaktan yakından alakası olmayan bi insandım :) ) evinin ölçülerine göre koltuğun boyutlarıyla oynayabiliyomuşsun tabii ben yeni öğrendiğimm için aaa uu süpermiş falan dedim de belki bilmeyen yoktur tabii fiyatında artış oluyomuşş :-)

doğru söylüyosun canım ama ben evi country döşemeye çalışıyorum yuvarlak küçük çiçekli bir model seçseydm daha uyumlu olacaktı bende günlük yemek takımı yuvarlak küçük çiçekli bişey düşünüyorum :)

Canım eğer haa almadıysan yemek takımlarını Karacanın yeni çıkardığı bi yemek takımı var, tam country modelin adı pera bone chine serisinden, arama motorunda arattır, kabartma modelli kenarı toz pembesi böyle degradeli geçişli bir model. Bende ondan alacağım ama fiyatının biraz düşmesini bekliyorum. Bide garantisin geçmesin diye başına bişi gelmesin diye biraz bekliyorum. On bakabilirsin. dur bu kadar konuştum bari fotosunu koyayım :p
karaca pera bone china yemek takımı 2.jpg
karaca pera bone china yemek takımı.JPG

Eklentiler

• karaca pera bone china yemek takımı 3.JPG
    karaca pera bone china yemek takımı 3.JPG
    67,8 KB · Görüntüleme: 535

Canım bende iderin mobilyalarını beğendim ama country tarzda pek bişi olmadığı için bellonaya yöneldim. arkdaşım önce bellonadan mobilya almış ama kilosundan hemen kırmış, sonra oda idere yönelmiş çok sağlam diyo ve uygun olmasıda cabası. Bende oturma grubumu ider düşünüyrum

kızlar merhabaa...
sizlere danışmak istediğim bi konu var.bizim düğünümüz olmiycak.nikah sonrasındada ya yemekli ya yemeksiz ortalama 20 kişi eğlence düşünüyoruz.ist and.yakasında bildiğiniz mekanlar varmı? bi kaç yere baktım ama ciddi rakamlar var bizim bütçemizi aşıyo :( bunuda göz önüne alırsak önerisi olan varmı?

kızlar merhabaa...
sizlere danışmak istediğim bi konu var.bizim düğünümüz olmiycak.nikah sonrasındada ya yemekli ya yemeksiz ortalama 20 kişi eğlence düşünüyoruz.ist and.yakasında bildiğiniz mekanlar varmı? bi kaç yere baktım ama ciddi rakamlar var bizim bütçemizi aşıyo :KK43: bunuda göz önüne alırsak önerisi olan varmı?
Beylerbeyi Polis Evi"yle gorustunuz mu? Orada haftasonlari canli muzik oluyor diye biliyorum. Yemek ucretleri de uygun.

Canım eğer haa almadıysan yemek takımlarını Karacanın yeni çıkardığı bi yemek takımı var, tam country modelin adı pera bone chine serisinden, arama motorunda arattır, kabartma modelli kenarı toz pembesi böyle degradeli geçişli bir model. Bende ondan alacağım ama fiyatının biraz düşmesini bekliyorum. Bide garantisin geçmesin diye başına bişi gelmesin diye biraz bekliyorum. On bakabilirsin. dur bu kadar konuştum bari fotosunu koyayım :pEki Görüntüle 1373490 Eki Görüntüle 1373491
Maalesef Aldim canim hemde kare :KK43: schafer'dan bunu gecenlerde karacada gordum icim.gitmedi degil :KK43: bencede acelesi yok bekle biraz daha arastir canim ben iyi bi kampanya yakaladim ama acele ettim almak icin evime uymayacagini dusunuorm :(

ben balık nişanlım başak :))[/QUOTE baligin zit burcu basak bu sebepten basak sana cekici gelmistir ,basak erkegi duygulariyla hareket etmez genelde bu da can skci olabilir ama arada tuhaf anlasilmazliklar uzerine kurulu bi cekim vardir ne olursa olsun kopamayan iki insan :) benim dusuncem byle bana soyler misiniz dogru mu tespitim :)

Canım bende iderin mobilyalarını beğendim ama country tarzda pek bişi olmadığı için bellonaya yöneldim. arkdaşım önce bellonadan mobilya almış ama kilosundan hemen kırmış, sonra oda idere yönelmiş çok sağlam diyo ve uygun olmasıda cabası. Bende oturma grubumu ider düşünüyrum
Sanirim sende country hayranisin ne guzel bende bayiliorum ve evim country olursa bana cok sevimli gelecek kendine cekecek diye dusunuorm mutfak dolabimdan yatk odama herseyim country nisanlim bastan beni desteklemedi country icin ama tatliligi gorunce o da tav oldu :) ayy insallah cok sevimli herseyden onemlisi mutlu huzurlu evimiz olur :KK68:

Kizlar bisey sorucam size. Salon kose takimi ve yemek takimini ve sehpalari enza home'dan begendim.fotolari asagida.
unnamed.jpg

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

images.jpg

Oncelikle nasil buldunuz?
Sorun şu ki ayni kose takimini kuzenimin nisanlisi da bir arkadasim da almis ve kullaniyor. Ustelik kuzenim nisanlisiyla begendigimiz yemek takimi bile az cok benziyor. Ayni donemde evleniyoruz. Sizce tuhaf olur mu bu takimlari almam.sonucta akrabalar ev gormeye geldiginde ikisinin de ayni diycekler sanki. Bilemedim o yuzden :110:

Kizlar bisey sorucam size. Salon kose takimi ve yemek takimini ve sehpalari enza home'dan begendim.fotolari asagida.
Eki Görüntüle 1374007
Eki Görüntüle 1374008
Eki Görüntüle 1374009
Eki Görüntüle 1374011
Oncelikle nasil buldunuz?
Sorun şu ki ayni kose takimini kuzenimin nisanlisi da bir arkadasim da almis ve kullaniyor. Ustelik kuzenim nisanlisiyla begendigimiz yemek takimi bile az cok benziyor. Ayni donemde evleniyoruz. Sizce tuhaf olur mu bu takimlari almam.sonucta akrabalar ev gormeye geldiginde ikisinin de ayni diycekler sanki. Bilemedim o yuzden :110:
Benim köşe takımım da Enza Home ama mayfair modeli. Güzel seçimler :)

Back