- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #3.321
kızlar selam. kuaförümü ayarladım dün kaporayı da verdim. yanımda ben hariç 8 kişi geleceğini duyunca adam çok şaşırdı. e malum 7 görümceli bir gelinim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy kaç görümcen var dedinkızlar selam. kuaförümü ayarladım dün kaporayı da verdim. yanımda ben hariç 8 kişi geleceğini duyunca adam çok şaşırdı. e malum 7 görümceli bir gelinim ben
Çok güzel elbise bu elbiseyi hazır bulamazsın diktirmen lazım :)kızlar bu elbiseyi nikahımda giymek istiyorum. nerede bulabilirim bilmiyorum ama Eki Görüntüle 1375472
Çok güzel elbise bu elbiseyi hazır bulamazsın diktirmen lazım :)
ayyyyy kaç görümcen var dedin
rica ederimm .. burçdaşız
karışmıyorlarsa 7 taneden bişey olmaz bende 2 tane var biri 7 taneyi cebinden çıkarırkızlar selam. kuaförümü ayarladım dün kaporayı da verdim. yanımda ben hariç 8 kişi geleceğini duyunca adam çok şaşırdı. e malum 7 görümceli bir gelinim ben
22 şubatben 14 mart. sen? :)
aynı anda yapılabilecek işler var. nışanlınız bu konuda yavaştan alıyorsa siz düzgün bir plan yapın merak etmeyin yetişir. bu işler evin içinde eşya varken zor oluyor. teyzem mecbur öyle yapmıştı ondan biliyorum. hazır niyet etmişken bence yapın.Bi de 2. bi üzgün olduğum durum var o da şu ki; nişanlımın evinde şu an kiracı oturuyor adama şubatın sonu gibi çıkmasını rica etmişler .. ama adamda haklı kendine göre çıkamam tayinim var zaten haziranda demiş durum böyle olunca orta yol bulmaya çalışılmışş ve 1 nisan'da çıkabileceğini söylemiş, biz evin içinde haliyle bi takım değişiklikler (banyo,duşakabin,klozet,tuvalet fayansları değişecek,boya badana komple ev, kapı kolları, mutfak dolapları takılacak,tezgah,mutfakta belirli bi kısma kalebodur döşenecek),yapmayı düşünüyorduk çok fazla değil bu değişikler ama 1 ay da hallolur mu bilmiyorum sizce tüm bunlar 2 mayısa kadar hallolur mu nişanlımın görüşü bazı şeyleri (mesela banyo tuvalet kalebodur,fayans işini....) yapamayabiliriz ama 1 ay yeterli diyor sinir oluyorum değişmesini istiyorum çünkü herşeyde acele ettiren 7 aylık gibi davranan adam kendi işinde hallolur diyo bilmiyorum belkide haksızımdır siz bişey söyleyinn lütfenn ..
evet bunu anlatamıyorummm herkes aynı şeyi söylüyor napıcaksanız evn içinde şimdiden yapın diyorlar ama bunu anlatamıyorum çünkü o maddi boyutu düşünüyor ... belkide haklı olarak ama illaki bir gün yne yapması gerekecekaynı anda yapılabilecek işler var. nışanlınız bu konuda yavaştan alıyorsa siz düzgün bir plan yapın merak etmeyin yetişir. bu işler evin içinde eşya varken zor oluyor. teyzem mecbur öyle yapmıştı ondan biliyorum. hazır niyet etmişken bence yapın.
maddiyat bu dönemde çok önemli kızlar. eğer maddi olarak yetemeyecekseniz en temel olanları yapın. bide söyle durumda beklenmeyen masraflarda çıkıyor. mesela kalebodurcu diyoki abi hazır kırdırmışsın mutfagı bu su tesisatınıda yaptır. eskimiş bir iki yıla sıkıntı çıkarır. eee mecbur yaptırıyon o yüzden en zaruri olanları yaptırınevet bunu anlatamıyorummm herkes aynı şeyi söylüyor napıcaksanız evn içinde şimdiden yapın diyorlar ama bunu anlatamıyorum çünkü o maddi boyutu düşünüyor ... belkide haklı olarak ama illaki bir gün yne yapması gerekecek
işte bende tüm bunlardan ötürü yetişmeyeceğini keyifli ilerlemeyeceğini düşündüm ben böyle düşünüyorsam hakkaten sıkıntı var demektir çünkü şu yaşıma kadar ne yaptımsa hep son dk ... gerisini siz düşünün :/maddiyat bu dönemde çok önemli kızlar. eğer maddi olarak yetemeyecekseniz en temel olanları yapın. bide söyle durumda beklenmeyen masraflarda çıkıyor. mesela kalebodurcu diyoki abi hazır kırdırmışsın mutfagı bu su tesisatınıda yaptır. eskimiş bir iki yıla sıkıntı çıkarır. eee mecbur yaptırıyon o yüzden en zaruri olanları yaptırın
Selam :) mesaj attım ... bende çok şaşırdım nişanlıma daha ç0ok erken değil mi diye kızarken erken olamdığını anlamış oldumm şok yaniizg252015 selam ben de istanbuldayım 9 mayıs için gün ayırttım belediyeden belgelerde tamamlanmak üzere pazartesi teslim edicez hangi belediye sizinki gün kalmamış çok şaşırdım??
Evim şahanede üç günde yapiyolar kiz bu durumda paradan haber veri en yani ama evin içindeyken yaptırma biz mutfagi tuvalet banyoyu yaptırdık geçen sene neler çektik neler zor oluyor çokBi de 2. bi üzgün olduğum durum var o da şu ki; nişanlımın evinde şu an kiracı oturuyor adama şubatın sonu gibi çıkmasını rica etmişler .. ama adamda haklı kendine göre çıkamam tayinim var zaten haziranda demiş durum böyle olunca orta yol bulmaya çalışılmışş ve 1 nisan'da çıkabileceğini söylemiş, biz evin içinde haliyle bi takım değişiklikler (banyo,duşakabin,klozet,tuvalet fayansları değişecek,boya badana komple ev, kapı kolları, mutfak dolapları takılacak,tezgah,mutfakta belirli bi kısma kalebodur döşenecek),yapmayı düşünüyorduk çok fazla değil bu değişikler ama 1 ay da hallolur mu bilmiyorum sizce tüm bunlar 2 mayısa kadar hallolur mu nişanlımın görüşü bazı şeyleri (mesela banyo tuvalet kalebodur,fayans işini....) yapamayabiliriz ama 1 ay yeterli diyor sinir oluyorum değişmesini istiyorum çünkü herşeyde acele ettiren 7 aylık gibi davranan adam kendi işinde hallolur diyo bilmiyorum belkide haksızımdır siz bişey söyleyinn lütfenn ..
canımm aynı stresi birebir bende yaşadım 1 ay önce.bizimde evimizde kiracı vardı babam konuştu güzel bi şekikde ama adam bana görede haklı olarak ben nisanın 2. haftasına anca çıkarım kışın ortasında çıkamam demiş.sinirden ne yapıcağımı şaşırdım nasıl yetişicek ev eşya yerleştrmee derken 1 hafta boyunca ruh gibi dolandım etrafta.aradan 2 buçuk hafta geçti ben istanbula nişanlımın yanına gittim.bide öğrendim ki ev arıyomus ev bulunca çıkıcam demiş.ama adam gücendi bize bi kere bunun stresini yaşamakta insanların düzenini bozmakta çok kötü bizzat yaşadım bunu.sonrasında çok şükür 1 hafta sonra çıktılar ama kiracı olmakta zor ev sahibi olmakta biz de en azonlar kadar üzüldük.sende sıkma canını gün doğmadan neler doğuyo bakarsın bi ev bulur istediği gibi taşınırBi de 2. bi üzgün olduğum durum var o da şu ki; nişanlımın evinde şu an kiracı oturuyor adama şubatın sonu gibi çıkmasını rica etmişler .. ama adamda haklı kendine göre çıkamam tayinim var zaten haziranda demiş durum böyle olunca orta yol bulmaya çalışılmışş ve 1 nisan'da çıkabileceğini söylemiş, biz evin içinde haliyle bi takım değişiklikler (banyo,duşakabin,klozet,tuvalet fayansları değişecek,boya badana komple ev, kapı kolları, mutfak dolapları takılacak,tezgah,mutfakta belirli bi kısma kalebodur döşenecek),yapmayı düşünüyorduk çok fazla değil bu değişikler ama 1 ay da hallolur mu bilmiyorum sizce tüm bunlar 2 mayısa kadar hallolur mu nişanlımın görüşü bazı şeyleri (mesela banyo tuvalet kalebodur,fayans işini....) yapamayabiliriz ama 1 ay yeterli diyor sinir oluyorum değişmesini istiyorum çünkü herşeyde acele ettiren 7 aylık gibi davranan adam kendi işinde hallolur diyo bilmiyorum belkide haksızımdır siz bişey söyleyinn lütfenn ..
aynen canım kiracınında suçu yok.. inşallah hallolur..canımm aynı stresi birebir bende yaşadım 1 ay önce.bizimde evimizde kiracı vardı babam konuştu güzel bi şekikde ama adam bana görede haklı olarak ben nisanın 2. haftasına anca çıkarım kışın ortasında çıkamam demiş.sinirden ne yapıcağımı şaşırdım nasıl yetişicek ev eşya yerleştrmee derken 1 hafta boyunca ruh gibi dolandım etrafta.aradan 2 buçuk hafta geçti ben istanbula nişanlımın yanına gittim.bide öğrendim ki ev arıyomus ev bulunca çıkıcam demiş.ama adam gücendi bize bi kere bunun stresini yaşamakta insanların düzenini bozmakta çok kötü bizzat yaşadım bunu.sonrasında çok şükür 1 hafta sonra çıktılar ama kiracı olmakta zor ev sahibi olmakta biz de en azonlar kadar üzüldük.sende sıkma canını gün doğmadan neler doğuyo bakarsın bi ev bulur istediği gibi taşınır
biliyorum canım bizde yaptırdık evin bi odasını sanki tüm odalar yapıldı .. ama bunu gelde anlat anlamıyooooo ya da anlıyoda parasından kaçıyoo nereye kadar kaçıcaksa bilemiyorum yaniiii..Evim şahanede üç günde yapiyolar kiz bu durumda paradan haber veri en yani ama evin içindeyken yaptırma biz mutfagi tuvalet banyoyu yaptırdık geçen sene neler çektik neler zor oluyor çok