Var İstanbul 'da bu şekilde yat organizasyonu yapanda var mesela bi arkadaşım anlattı nikah sonrası yatta kutlama yapacaklarmış herkesten 50 tl toplamışlar
ve şunuda yapan oldu nişan sonrası arkadaşlar ve de ailenin gençleriyle ortaköyde eğlenmeye gidilecek ama masrafını herkes kendi ödeyecek
ama bunu yapmak için buna uygun bir aile ve arkadş çevresi gerekir yanii bana da böyle yapmamı önerdiler ben yapamam dedim aileme anlatsam onlarda kabul etmezdi gelen kişiler yediğini içtiğini kendisi ödeyecek söylerken bile yüzüm kızarıyor
nikah düşünüyordum ama bu masrafın düğünden daha fazla olacağını düşünüp düğüne çevirdim olayı 10 kişi düşünmüşsün ama çok az göreceksin hatır gönül koyanlar olacak .. 20 kişi hadi bi nebze olağan bişey.. ama nişanlına şu an kızdım seni gaza getirmek istemem ama hem maddiyatı yok hemde ben 10 kişi getiremem diyor sen el mahkum 10'a düşürmüşsün yapıcı olmak için o tam tersi ne diyeyim anlayamıyorum ben bu erkekleri ... diğer yandan kendini üzme en güzel günlerimiz belkide Allah bir çözüm yolu gösterir inşallah .. dua et