Kizlar tekrar merhaba, bir suredir takip edip okuyordum bir yandan dugun hazirliklari bir yandan arastirmalar derken kendimi tanitamadim.
Ohöm.. :) 6 yillik iliskimiz uzerine gecen yilin mayisinda nisanlandik. Universiteden beri birlikteyiz nisanlimla. Bu arada ben 26 yasindayim, nisanlim 27. Her hareketine, bakisina, tavrina hala deli gibi asik oldugum adamla sonunda evleniyoruz. Okullar, askerlik, is derken dunyanin en tatli evlenme teklifi uzerine aldi beni bir telas. Bir yildir yavas yavas ayarladik cogu seyi her anini beraber planlayarak.
Iki dugun yapiyoruz;2 mayis Istanbul (ailemle ben istanbulda yasiyorum,nisanlim da burada yasiyor), 9 mayis Bursa'da(mustakbel kayinvalidemler Bursa'da yasiyor). Iki dugun mekanini, yurt ici ve yurt disi balayimizi,dis mekan fotograf cekimini ayarladik. Ceyizi tamamladik sayilir. Bu arada okudugum kadariyla bicok kiside oldugu gibi biz de herseyi nisanlimla ikimiz yapiyoruz. Aileler yalniz takilarini alacaklar. Tabi battabiye, nevresim, mutfak gereclerini falan aliyorlar. Biz kendimiz karsilayip yapabildigimiz kadariyla gonulumuze gore olsun istedik. Sagolsun ailelerimizin destegini de her an hissediyoruz.
Henuz birazdan anlatacagim seylere hic baslamadik desem yeridir.Ev kira olucak, subatta tutariz esyalari da ona gore aliriz diye planliyoruz simdilik. Gelinlik damatlik kina hazirligi davetiye nikah sekeri vs... derken azicik zamana nasil sigdiricaz hic bilmiyorum. Bi de daha gelinlik bile bakmadim, uzerimdeki bu rahatligi anlamis degilim xD
istanbul anadolu yakasinda oturucaz ama sorun su ki ben anadolu tarafini dogru duzgun bilmiyorum bile. Ikimiz de çalıştığımız icin sadece hafta sonlarimiz var. Yalniz hafta sonlarini sayinca dugune 1 ay kalmis oluyooor
Ve ben hala bunlardan cok gunluk yemek takimini 12 kisilikten begendim onu mu alsam yaa diye nette dolasarak gecuriyorum (ama hem gunluk girunuyo hem de bence cok tatli, bunu alinca cay tatli ikramina ayri takim almama da gerek kalmaz bence
bakin asagida ekliyorum ne dersiniz kizlar)
Eki Görüntüle 1372894 Eki Görüntüle 1372903 ohooo yine uzaklastim konudan
Boyle iste, hizli bir tempo bizi bekliyor gelin kizlar
ceyiz icin topic actim, aldiklarimizi ekledim oraya. Daha battaniye nevresim uyku setleri falan var ama annem yer kapladigi icin evin en yuksek dolaplarinin een yuksek kisimlarina kaldirmis. Kaf dagindan indirip paylasacagim fotolar icin evde balkanlardan gelen soguk hava dalgasini kaldiramayacagim icin bir sure daha beklemedeyim anacim
simdiden tanistigimiza cok memnun oldum