- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.201
Merhaba, biz de nisanlimla balayimizin turkiye ayagi icin voyage belek'i sectik, ayni terasi jakuzili odalar :) giden herkes cok memnun kalmis. Insallah biz de cok mutlu oluruz.Canim ben balayimizi aldim az once. Voyage Belek Golf&Spa 5 gece deluxe oda. Banyosunda jakuzili kuveti var. Terasi var ve terasinda jakuzi ve guneslenmek icin 2 adet sezlongu. Eriskin havuzu filan da varmis tesiste. Belki kriterlerine uyar canim. Ilgilenirsen fiyat da yazarim :)
Teşekkür ederim inşallah çok güzel bir balayı olur hepimiz için :)Merhaba, biz de nisanlimla balayimizin turkiye ayagi icin voyage belek'i sectik, ayni terasi jakuzili odalar :) giden herkes cok memnun kalmis. Insallah biz de cok mutlu oluruz.
Selam kizlar. Araniza yeni katildim. Ben de Kuyumcukente bakmayi planliyorum. Gelinlik ve ayakkabi icin butigi bana da mesaj atabilir misiniz?Canım Kuyumcukentte bir butik. İnstagram hesabı var. Ben sana yazayım özelden. Çok hoş ayakkabıları var. Ben gidip deneyip öyle yaptırmayı düşünüyorum.
Tatlim cok sade sirin bir nikah oldu. Herkes elbiseme ve tullu ve ayrica tüylü sapkama bayildi :))) Altina da bordo ayakkabi giydim çok güzel oldu :) Cok duyguluydu hayallerimden daha güzel oldu :) Ayak basma mevzusu cok komikti :)))) Masa kapaliydi konuklar goremiyordu. Ikimizin sandalyelerinin arasinda tahta kolon vardi esim ayagina basabileyim diye resmen parende atacakti:))) Sonunda bastim ama sagolsun uzatti ayagini :))))
Merhaba, biz de nisanlimla balayimizin turkiye ayagi icin voyage belek'i sectik, ayni terasi jakuzili odalar :) giden herkes cok memnun kalmis. Insallah biz de cok mutlu oluruz.
Teşekkür ederim inşallah çok güzel bir balayı olur hepimiz için :)
Ben boğa nışanlım balıkbu gün size bi soru sormak istiyorummm .. Nişanlınız ve sizin burcunu söyler misiniizz ve ve ve uyumlu musunuz yoksa tamamiyle zıt mı??
balayı belirlemek bile büyük bir rahatlık inşallah hepimizin dilediği gibi geçerKızlar bizde Alva Donna Belek'i tercih ettik. bizim bütçemize ancak orası uydu. Aslında Susesi veya Cornelia oteli çok istiyordum ama fiyatları çok yüksek geldi umarım otelimiz istediğimiz gibi çıkar. Hadi şimdiden İyi balayı"lar :)
alva donna iyidir .. bizim müşterilerimiz gayet memnun kaldılarBen boğa nışanlım balık
balayı belirlemek bile büyük bir rahatlık inşallah hepimizin dilediği gibi geçer
yanlış yere yazmışım :)alva donna iyidir .. bizim müşterilerimiz gayet memnun kaldılar
alva donna iyidir .. bizim müşterilerimiz gayet memnun kaldılarKızlar bizde Alva Donna Belek'i tercih ettik. bizim bütçemize ancak orası uydu. Aslında Susesi veya Cornelia oteli çok istiyordum ama fiyatları çok yüksek geldi umarım otelimiz istediğimiz gibi çıkar. Hadi şimdiden İyi balayı"lar :)
Ben boğa nışanlım balık
balayı belirlemek bile büyük bir rahatlık inşallah hepimizin dilediği gibi geçer
uyumlu olduğunuzu düşünüyorum ne güzel :)Ben boğa nışanlım balık
Canım foto koysam ifşa olurum ama burada takıldığımı bilen akrabalarım varCanımmm çok güzel olmuşsundur eminim bide foto görebilirmiyiz, elbiseni hatırlıyorum ama sapkayla nasıl oldu çok merak ettim şimdi :) iyi basaydın ayağına
Aramıza hoşgeldin. Bence de gidip incele orayı. Ayakkabı için sana mesaj atıyorum.Selam kizlar. Araniza yeni katildim. Ben de Kuyumcukente bakmayi planliyorum. Gelinlik ve ayakkabi icin butigi bana da mesaj atabilir misiniz?
Bir de Istanbul'da oturanlar yada gelmek isteyenler icin bi haberim var. Bu hafta cumadan pazara kadar Evlilik Fuari var. Gelinlik davetiye nikah sekeri fotograf veasire hepsi icin firmalar toplaniyorlar. Katilim icin netten online davetiye alio ciktisini alarak gidiyorsunuz. Haberiniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?