Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Supper canım hayırlı olsun Çok az kaldı çok zaman sanki artık hızlı geçiyo

Kizlar bi konuda danisicam size dugun salonum istersen deluxe olmak sartiyla icinde sadece kaju citir leblebi badem sossuz fistik olmak uzere disaridan getirip serviste yapabilirim demisti.300 kisiye kac kilo yeter biliyormusunuz tanidiklarinizn dugunu kinasindan falan cerez alan.hani dugun salonuda onlar koysun diyede tam kiloyuda soylemiyor.kendim alsam yoksa salonmu koysa daha karli cikarim diye hesaplamak istiyorumda

kuzum günaydın dün farketmemişim bildirimlerden yazdığını. gelir yetersizliği dedi ingbanka başvurucam bide. ayyy bide bizim beklentilerimizi karşılayacak bir otel bulsam ya ben

kuzum günaydın dün farketmemişim bildirimlerden yazdığını. gelir yetersizliği dedi ingbanka başvurucam bide. ayyy bide bizim beklentilerimizi karşılayacak bir otel bulsam ya ben
Bulursun inş ama ben bulmadım öyle bir kararsızlığa düşmüştümki ben nışanlım geldi yarım saate bu olsun dedi kredide illaki çıkan verebilecek bir banka çıkar dert etmeyin. yada çekmek istediğiniz miktarı azaltamıyor musunuz belki öyle alabilirsiniz.

kuzum biz hesap kitap yapıp nerelere ne harcanacak liste yaptık kaba taslak. bize 20.000 tl kredi yetyor. kalanını takılarla halledicez. 15.000 tl çeksek 4 ay içinde 5.000 tl birikir mi bilmiyorum. ailelerimizden yardım almıyoruz. ikimiz yapıcaz herşeyi

anladım canım, çok geçmiş olsun. bende de düzensizlik var, ama nedeni nedir araştırmadım. doktorlardan korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye. ama hasta olmak için soğan kürü uyguluyorum çok faydasını gördüm. İnşallah epilasyon bende etkili olursa hemen sonuçlarını alırım

CAnıııımmm çok güzelmiş, kolları çok hoş gerçekten. Arkasını ipli yapmanda çok doğru. bu süreşte stresten zayıflayacağımız iiçin çok iyi olmuşş... Allah mutluluğunuz daim etsin

Sağol canım bence git nedenini öğren kötü bir şey çıkmaz Allah korusun

Sağol canım bence git nedenini öğren kötü bir şey çıkmaz Allah korusun
orta okuldan beri var aslında başta kist çıktı, demir takviyesi yaptılar bir fark olmadı. sonra lise de doğum kontrol hapı verdiler. Ben doğum kontrol hapına çok karşıyım. hele ki o yaştaki bir genç kıza verilmesi bana göre hiç doğru değil. ama yinede doktora gitmem lazım canım haklısın. ihmale gelmiyor

Ben yıllardır kullanıyorum ara ara akciger hormon kontrol yapıldığı sürece bir sorunu yok canım

kuzum merhaba.bende yıllar yıllar doğum konrol hapı kullandım bu düzensizlk için ama faydası kullandığım sürece oldu ama bi süre sonra bıraktım hala aynı düzensiz kimileri evlenince düzelir diyo ama duydunuzmu hiç öyle bişey? bendede kist var zararsız ama düzensiz oluyorum işte.herkes regl olunca üzülür yine mi die ben sevinir haldeyim oley oldum die :)

canim benim gercekten cok guzel ve eminimki cok yakisacaktir sana.Rabbim mitlulugunu daim etsin cokkkkk hoss ya :))))

canim benim gercekten cok guzel ve eminimki cok yakisacaktir sana.Rabbim mitlulugunu daim etsin cokkkkk hoss ya :))))
Sagol tatlim benim. Bu resimde gorundugunden cok daha guzel gelinlik bana da cok guzel durdu. Seninkinin de dikimi bitince resmini bekliyoruz :)

Sagol tatlim benim. Bu resimde gorundugunden cok daha guzel gelinlik bana da cok guzel durdu. Seninkinin de dikimi bitince resmini bekliyoruz :)
insallah canim eklerim tabi :) oyle yogun bir surece girdim ki is anlaminda herseyi biraktim bir kenara ama gizel bir gelisme oldu nisanlimin ailesi ev almaya karar verdi suan ev bakiyoruz yani nisanlim bakiyor :) ben ona bile firsat bulamiyorum

Çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah bu resimde göründüğünden daha güzel gelinlik Allah giyebilmeyi de nasip etsin :)

Ben yıllardır kullanıyorum ara ara akciger hormon kontrol yapıldığı sürece bir sorunu yok canım

doğrudur canım, valla benim ailemde kullanan olunca ben çekindim kullanmaya.

Çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah bu resimde göründüğünden daha güzel gelinlik Allah giyebilmeyi de nasip etsin :)

Amiinn canımm Allah gönlümüze göre versin canım. Bende bi seçebilirsem bende koymayı çok isterim :) Siz maşallah pek hızlı ilerliyorsunuz, bütün işleri bitirdiniz maşallah

Nişanlım bir daha gelemeyecek düğüne kadar diye canım. Jet hızıyla gelinliğimi aldık. Şans benden yanaydı aslında ilk girdiğim yerde ikinci giydiğim gelinliğe bayıldım. Farklısı nasıl olurdu diye düşünmüyorum bile çok içime sindi. Sen de halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…