Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın kızlarrr :) Bomba gibi haberlerle geldim. Gelinliğimi aldım Yatak odası takımımızı aldık, yemek odası takımızı da aldık. Bir günde dünyaları halledip geldim ben

Günaydın canım :) Güle güle kullan, bir eksik daha gitti çok sevindim :)

Kuzum çok çok sevindim özelden hemen resimleri bekliyorum Hayırlı olsun herşey içine sindiyse en büyük mutluluk işte güle güle giy aşkla kullan herşeyini

Günaydın kuzucum evet bir eksik daha bitti

Kuzum çok çok sevindim özelden hemen resimleri bekliyorum Hayırlı olsun herşey içine sindiyse en büyük mutluluk işte güle güle giy aşkla kullan herşeyini

Günaydın kuzucum evet bir eksik daha bitti
Sağol kuzucum hepimiz her şeyimizi içimize sinerek alıp kullanalım inşallah :) Hemen gönderiyorum :)

Bekliyorum kuzucum Amin inşallahBende çok hastayım bu arada boğazlarım feci ağrıyor sesimde kısıldı hiç halim yok zor geldim işe bugün patron falan şehir dışında ofis tek diye
Çok geçmiş olsun canım benim. Ihlamur falan hiç hatta bence doktora git biran önce. Salgın var bu başlangıç sonra adamı yatağa düşürüyor. Dikkat et

Çok geçmiş olsun canım benim. Ihlamur falan hiç hatta bence doktora git biran önce. Salgın var bu başlangıç sonra adamı yatağa düşürüyor. Dikkat et
Sağol kuzum ıhlamur içiyorum şimdi sallama yemek sonra kendim demleyip içeceğim limonla falan sonra bir ilaç alırım bakalım biraz idare edeyim diyorum olmadı yılbaşında yatar evde dinlenirim ne yapalım yeni yıla hasta girersem artık bütün yıl öyle gezerimZaten hiç kimseye bırakmam nerede bir salgın hemen yakalarım ben

Yok yok ıhlamur falan iyi gelir, c vitamini almaya bak bol bol kuzucum. Gelin olcaz, hastalıklar bizden uzak dursun :)

Günaydın kızlar,
Artık benimde bir balayı rezervasyonum var
ama başka kafa karşıklıklarım var. kızlar benim düğünüm ve kınam uzak şehirlerde. Bu sebeple ben kınamda da gelinlik giyeceğim. cuma günü kına pazar düğün. sorunum şu kınamda gelinliğim kirlenir mi yırtılır mı. yad akuru temizleme aynı gün temizleyip geri verir mi.
bir şey olurmu gelinliğinime merak içindeyim

Balayınız hayırlı olsun öncelikle :) Gelinlik kirlenebilir ama bence çok göze batmaz. Sonuçta düğün salonuna gidene kadar da kirlenecek fotoğraf çekimi falan olacaksa. Benim de fotoğraf çekimim düğünden 3 gün önce kirlenecek muhtemelen ama dert etmiyorum, sileriz etek uçlarını napalım :) Kuru temizleme 1 günde vermez bence. Ve iyi bir yer olması lazım, gelinliği mahvetme olasılıkları yüksek çünkü.

canlar günaydın :) iyi dilekleriniz için teşekkürler. bu arada gelinlik işini hallettim. kapora vericez başlayacak dikime :) çok şatafatlı taşlı bişey istemiyorum zaten. üst kımı kalp yaka ve güpürlü alt kısmı tüllü olacak. uzun kuyruğu olacak bide. arkadaşımın tanıdığı olan dilşad gelinlikle anlaştım. sadece renginde kararsız kaldım. ekru mu kırık beyaz mı bilemedim. bide ona kafa yorarım artık :) napiiim stresli bir gelinim ben :) dün aldık bilgisayarımızı oturduk bi cafeye baktık balayı otellerine. veee yine karar veremedik Allah yardımcımız olsun hallolur diyoruz arık. demek ki daha zamanı var

İyileşirsin tatlım. Dikkat et hatta bence bir de doktora görünsen iyi olur.
Geçmezse eğer gideceğim kuzum

Günaydın canım hayırlı olsun nereyi ayarladınızKirlenmez canım olsa da az kirlenir dikkat ettiğiniz sürece mesela bende kına gününde dış mekan çekim istiyorum artık kirlense de öyle kullanacağım çünkü Cumartesi zor ihtimal kuru temizlemeye vermek tekrar geri almak falan zorlar insanı

Günaydın canım hayırlı olsun aşkla giy inşallahBence kırık beyaz olmalı sanki ekru krem gibi duruyor tabi ki karar senin sen gelin olacaksın her halukarda güzel bir gelin olacaksın kim gelinlikle kötü görünür ki Demek ki balayı seçme zamanınıza var daha hayırlı bir gün kararınızı verirsiniz kafana takma derim

Bende öyle düşünüyorum. aralıkta karda kışta nışan yaptım öyle bile tertemizdi elbisem. olmazsa nemli bir bezle sileriz çok kötü olan yerleri. içimi rahatlattınız.

Teşekkürler. Antalya belek'te crystal tat beach resort spa & golf. çok içimize sindi umarım güzel bir balayı olur. bende dış çekim yaptıracağım. kirlenirsede artık sileriz kardeşimle

Hayırlı olsun gelinliğiniz. umarım gönlünüze göre dikerler ben kararsızım acaba diktirsemmi yoksa hazır mı alsam. balayı 2. erken rezervasyon 5 ocakta bitiyor bilginiz olsun. bide ben gelinlikte tam beyazdan yanayım

Ben gelinliğimi dün hazır aldım onu aradan çıkardım :)

Canım ben gelinliğimi aldım dünSeninki de hayırlı olsun. Balayına da karar verirsiniz çok dert etme :)

Teşekkürler. Antalya belek'te crystal tat beach resort spa & golf. çok içimize sindi umarım güzel bir balayı olur. bende dış çekim yaptıracağım. kirlenirsede artık sileriz kardeşimle
Hayırlı olsun tekrar evet görmüştüm o oteli çok güzel zaten herşeyden önemli içinize sinmesi Belek tatil için öneriliyor güzel gezilecek yerleri de meşhur inşallah çok güzel geçer balayınızAynen öyle alt etek uçları kirlenecektir ona da herkes dikkat etmez zaten düğün mekanında 2 dakikaya kirlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…